Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tillsammans räddar vi liv

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tillsammans räddar vi liv"— Presentationens avskrift:

1 Tillsammans räddar vi liv

2 Dignita Vi är ett kompetent teknikföretag med lång erfarenhet inom motor-branschen, trafiksäkerhet och designutveckling. Vårt mål är att utveckla högkvalitativa och prisvärda produkter som kan minska antalet fordons samt arbetsrelaterade olyckor. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och har kontor i Örebro och Umeå.

3 Vårt arbete Vi vill erbjuda våra kunder det bästa på marknaden, därför arbetar vi ständig med utveckling av våra produkter och tjänster. Utvecklingen sker i ett nära samarbete mellan våra interna kompetenser, spetskompetens utifrån och våra kunder.

4 Våra produkter, ett urval
AM-4000 AM-5e iBreath AL-5 Samtliga våra alkomätare är testade & godkända av MHF. Våra alkolås är testad och godkänd av MHF för kvalitetssäkring av transporter med upphandlingskrav enligt standarden CENELEC EN

5 Vår kvalitetssäkring För att säkerhetsställa att våra produkter håller högsta kvalité är vi mycket noga med att certifiera dem både för den svenska och europeiska marknaden. Vi är också noggranna med att följa de lagar & regler som gäller återvinning av förpackningar & elektriska komponenter. Att ta ansvar för vår miljö är för oss en självklarhet. Vi är också certifierade via Trygg E-handel. Detta innebär att vi garanterar leveranstider, support & tillgänglighet, finansiell säkerhet, mm.

6 Vår Infrastruktur Med hjälp av våra delägare och affärstödjande partners kan vi säkerställa en finansiell styrka, solid affärsstyrning och garantera att vi kan hantera stora kundprojekt och långsiktig produktutveckling.

7 Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås.

8 Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås. Vi har även partners i Norge, Finland, Storbritannien, Lettland, Polen & Turkiet.

9 Våra partners Idag har vi över 50 servicepartners i Sverige som säljer, installerar, kalibrerar och servar våra alkolås. Vi har även partners i Norge, Finland, Storbritannien, Lettland, Polen & Turkiet. Vårt mål är att inom kort leverera våra produkter till hela den europeiska marknaden.

10 Våra kunder Vi arbetar mot såväl företag, och offentlig sektor som mot privatpersoner. Våra alkolås finns idag installerade i tusentals fordon runt om i Sverige och övriga Skandinaviska länder. I dagsläget har vi över kunder, bland andra Göteborgs taxi, Trelleborgs Hamn och Växjö kommun.

11 Göteborgs Taxi ”Dignita är en seriös leverantör som visar stort engagemang och vilja att hjälpa oss som kund. Det visar inte minst den dialog som gjort att vi kommit fram till integrationslösningen med taxametern. Med bytet av alkolås vet vi nu med säkerhet att vi fått en certifierad produkt som är driftsäker och fungerar i vår förarmiljö.” Jonathan Stoltz, IT-ansvarig på Taxi Göteborg

12 Trelleborgs Hamn I hamnen jobbar vi under stundtals tuffa arbetsförhållanden, det har därför varit viktigt för oss att hitta ett alkolås som klarar de höga krav vi ställer gällande kvalité, och prestanda. Vi har nu under tre år haft Dignitas alkolås AL-5 installerade i över 60 fordon och är mycket nöjda med hur de fungerat och den support och service vi erhållit från Dignita. Jag rekommenderar absolut Dignita & Dignitas alkolås till andra företag. Bo Christofferson, fordonsansvarig Trelleborgs Hamn

13 Tillsammans räddar vi liv
Vi tror på ett samhälle där vi visar större omsorg och ansvar för varandra. Genom att aktivt arbeta för en alkoholfri miljö i trafiken kan vi öka säkerheten för alla som befinner sig på och runt vägarna. Våra produkter säkerställer att förarna kör tryggt och säkert utan alkohol i kroppen. Det är en kvalitetsäkring som skapar ett mer pålitligt och därigenom mer konkurrenskraftigt företag.


Ladda ner ppt "Tillsammans räddar vi liv"

Liknande presentationer


Google-annonser