Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VISION - PASSION - ACTION VISION är riktningsvisaren och energigivaren PASSION är den personliga energin i den meningsfulla strävan mot målen ACTION är.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VISION - PASSION - ACTION VISION är riktningsvisaren och energigivaren PASSION är den personliga energin i den meningsfulla strävan mot målen ACTION är."— Presentationens avskrift:

1 VISION - PASSION - ACTION VISION är riktningsvisaren och energigivaren PASSION är den personliga energin i den meningsfulla strävan mot målen ACTION är handlingen/rörelsen framåt

2 FRAMTID och MÅL Det är viktigt att vi förstår ”vägens” innehåll. Ju mer vi förstår desto kraftfullare kan vi deltaga. Som ledare är det viktigt att jag försäkrar mig om att vara tydlig i min kommunikation. Det allra viktigaste är det som ligger närmast i tid. Vad är nästa steg?

3 Perspektiv Vad vi är beredda att göra har att göra med vårt sätt att se på verkligheten. Diskuterar vi samma sak? Utgår vi från samma bild av verkligheten? Har vi gemensamma värderingar?

4 Konstruktivt tänkande Ser vi PROBLEM eller LÖSNINGAR Hur tar vi oss an de situationer som vi möter? Har vi förmåga att använda vårt positiva tänkande till konstruktiva lösningar?

5 Atmosfär - stämning Vilka tankar lockas fram i er miljö? Det kan vara viktigt att fundera över hur vi ska locka fram möjligheterna. Träffas vi på rätt ställe och under rätt former? Hur kan vi göra för att släppa fram de ”rätta” tankarna?

6 Situation Hur reagerar du i olika situationer? Hur påverkar det andra i din omgivning? Vilka strategier finns för att landa på den högra sidan? Upprörd Arg Avundsjuk Hämndlysten Spänd Uttråkad Ointresserad Uppgiven Kraftlös Avslappnad Avkopplad Lugn Skön Harmonisk Energisk Entusiastisk Livlig Kraftfull Målinriktad

7 …en strävan och ambition om att uppnå någonting… Ansatsen Vilka tankar måste tänkas? Vilka idéer måste prövas? Vilka förändringar måste göras? Finns den gemensamma idén? Hur många är engagerade? Fungerar kommunikationen? Vilken väg skall vi välja?


Ladda ner ppt "VISION - PASSION - ACTION VISION är riktningsvisaren och energigivaren PASSION är den personliga energin i den meningsfulla strävan mot målen ACTION är."

Liknande presentationer


Google-annonser