Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Akvarium november Vi fick ett akvarium utav Tuva och hennes föräldrar. Tyvärr, var lysröret sönder och gick inte att använda. Men barnens entusiasm stillades.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Akvarium november Vi fick ett akvarium utav Tuva och hennes föräldrar. Tyvärr, var lysröret sönder och gick inte att använda. Men barnens entusiasm stillades."— Presentationens avskrift:

1 Akvarium november Vi fick ett akvarium utav Tuva och hennes föräldrar. Tyvärr, var lysröret sönder och gick inte att använda. Men barnens entusiasm stillades inte med det utan vi fick köpa ett nytt set och har nu fått i sand och vatten. Vattnet ska stå och neutraliseras ett tag innan fiskarna kommer i.

2 Nu har vattnet stått några dagar och barnen tycker att det borde bli tid för lite fiskar i akvariet. Barnen tyckte att vi kunde rita fiskar så länge. Vi tryckte ut några bilder på akvariefiskar i sötvatten och målade.

3

4


Ladda ner ppt "Akvarium november Vi fick ett akvarium utav Tuva och hennes föräldrar. Tyvärr, var lysröret sönder och gick inte att använda. Men barnens entusiasm stillades."

Liknande presentationer


Google-annonser