Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att skriva Manus Du ska presentera din film med ett kort intro

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att skriva Manus Du ska presentera din film med ett kort intro"— Presentationens avskrift:

1 Att skriva Manus Du ska presentera din film med ett kort intro
Vem är jag? Ex. Jag heter … och jag går på .. Vad tycker jag om att göra på fritiden? Ex. På fritiden spelar jag oftast … och umgås med .. Eller spelar … spel Dessa ska presenteras ur 3st olika kameravinklar Förklara vad nästa del i filmen kommer att handla om. Ex. Jag ska nu berätta om vad jag har som dröm

2 Viktigt att tänka på Filmen får vara ca 1 min lång
Det ska finnas med 3st olika kameravinklar i introfilmen Ex. av kameravinklar som du kan använda Helkroppsbild Närbild Extrem närbild ”Slide” Fågelperspektiv Grodperspektiv En halvsubjektiv vinkel En halvsubjektiv bild är en bild som filmas över axeln på en person. Man får då känslan av en andra person. En subjektiv bild Kameran "är" en persons ögon och tittaren ser alltså allt utifrån personens ögon.

3 Min Dröm Berätta lite om ”Min Dröm” som ni skapat i Photo-Shop med Marco. Du kan berätta om din dröm med din bild på kanonen där du står och berättar. Eller kan du visa bilden och spela in på en ljudfil, där du berättar om din dröm.

4 Film-Tajm! När du är färdig med ditt manus och du har klart för dig hur och var du ska filma, så är det bara att Börja Filma!

5 Blogg inlägg Kommentera Paco´s film på bloggen
Bloggen hittar ni på: fyrismedia.weebly.com När du kommenterar, fundera över: Ljuset Kvaliteten och upplösningen i filmen Placering i filmen Ljudet som talas eller om det finns bakgrundsljud som stör Val av rekvisita (om det finns med)


Ladda ner ppt "Att skriva Manus Du ska presentera din film med ett kort intro"

Liknande presentationer


Google-annonser