Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Landstinget i Västerbotten Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Landstinget i Västerbotten Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17."— Presentationens avskrift:

1 Landstinget i Västerbotten Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter)
Förmiddagen

2 Status för införande – tillämpning i Stöd och behandling
Vi börjar med den här tillämpningen! Det här har vi upphandlat! Det här håller vi på att utveckla! iKBT för ångest och depression Direktupphandling går ut i veckan Rutiner och checklistor för behandlingsprocessen Det här planerar vi att göra längre fram! Utifrån erfarenheter bygga upp en förvaltningsorganisation för SoB. Så här är vår strategi för hur vi ska utveckla eget innehåll och hur vi ska upphandla innehåll! Verksamhetens behov och intresse styr framtida utveckling. Strategier och rutiner tas fram i förvaltningsorganisationen för SoB Vi börjar i liten skala och lär oss efter hand Har ni fyllt i Excelfilen på projektplatsen där man kan se vad alla landsting/regioner jobbar med just nu? JA!

3 Kommunikationsplan – de här frågorna är vi i just nu!
Vi följer den kommunikationsplan som vi satt upp. Framtagning av informationsmaterial Vad kan tas fram nationellt? Vad måste vi själva ta fram?


Ladda ner ppt "Landstinget i Västerbotten Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17."

Liknande presentationer


Google-annonser