Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Landstinget i Uppsala län Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Landstinget i Uppsala län Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17."— Presentationens avskrift:

1 Landstinget i Uppsala län Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17

2 Vi börjar med den här tillämpningen! Det här har vi upphandlat! Det här håller vi på att utveckla! Vi har påbörjat sömnbehandling och ska inom kort lägga in en depressionsbehandling, ska börja behandla i januari. Planerar för att lägga in en föräldrautbildning för anhöriga till patienter med autism. Det här planerar vi att göra längre fram! Unga vuxna ska lägga in material från gruppbehandling för social fobi. BUP planerar för ocd-behandling våren 2017. Planerar för att utforma ett införandestöd för anslutande enheter våren 2016 Status för införande – tillämpning i Stöd och behandling

3 Så här är vår strategi för hur vi ska utveckla eget innehåll och hur vi ska upphandla innehåll! Inga planer på att upphandla innehåll i nuläget. Eget material –genom att behandlare/(brukare) ser behov/vinster och skapar material utifrån det –genom att se möjligheter till forskningsupplägg Strävar efter en stor variation i det material vi vill få in, både på stödsidan och behandlingssidan.

4 Vi har utformat en kommunikationsplan som rör piloterna, avvaktar med kommunikationsplan för breddinförande. Viktigt att begränsa omfattningen då vi hittills bara jobbar inom ett verksamhetsområde, inte brett ut mot hela landstinget. Kommunikationsplan – de här frågorna är vi i just nu!


Ladda ner ppt "Landstinget i Uppsala län Tillämpning i Stöd och behandling och kommunikationsplanering (5 minuter) Förmiddagen 2015-11--17."

Liknande presentationer


Google-annonser