Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 Hos oss får du lära dig att:  Skapa och förändra.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 Hos oss får du lära dig att:  Skapa och förändra."— Presentationens avskrift:

1 CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 702tjolle@chps.sewww.chps.setjolle@chps.se Hos oss får du lära dig att:  Skapa och förändra en kultur.  Ändra en jargong i en grupp eller organisation.  Arbeta med förändring i små och stora organisationer.  Arbeta med förändring på individnivå.  Ta hand om och kommunicera med olikheter.  Kunna bemöta beteenden som du inte gillar.  Skapa och behålla energi.  Filtrera framgångsnycklar i en förändringsprocess.  Hantera konflikter och stress hos dig och andra.  Skapa drivkraft hos dig och andra.  Förändra tillstånd på individ och gruppnivå, Vill du arbeta som förändringsledare?

2 CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 702tjolle@chps.sewww.chps.setjolle@chps.se Vi utbildar dig till yrkeskompetens - Förändringsledare Det finns alltid en kultur på en arbetsplats, frågan är om den skapats medvetet eller kommit till av en slump. En annan fråga är om kulturen är ett stöd på vägen mot önskat resultat eller om det finns något som hindrar och bromsar. En kultur visar sig bland annat i jargongen mellan medarbetarna – och den har direkt påverkan på deras prestation. I vår utbildning till förändringsledare går vi bland annat igenom hur man kan utveckla kulturen så att den är ett stöd för medarbetarna att ta tillvara all sin kompetens. Inga förkunskaper Det krävs inga akademiska förkunskaper, bara erfarenhet från eget chefs- eller ledarskap. Vill du arbeta som förändringsledare?

3 CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 702tjolle@chps.sewww.chps.setjolle@chps.se Vill du arbeta som förändringsledare? Några ord från tidigare utbildningar…. Anneli Bjerkne, Samhällsstrateg Skövde kommun Vi fick lära oss en arbetsmodell som fungerar lika bra i en yrkesvardag som i privata livet, på individnivå som gruppnivå och lika bra i utförareled som i ledningsgrupp. Det tycker jag är styrkan i hela CHPS modell. Med väl underbyggd teori, som knyter samman olika aspekter av ledarskap och individuell utveckling, och en professionell och mänsklig inramning i form av Tjolle och Karins gruppledarskap, upplevde jag att kursen utvecklade mig lika mycket som människa som ledare. Därför kan jag rekommendera den varmt. Annika Bogfors, Group Manager Astra Zeneca Den mest utvecklande utbildning jag någonsin gått! Jag har fått verktyg och kom- petens med mig som gör att jag nu känner att jag kan gå ut och arbeta med grupper – och skapa förändring som består! Men inte bara i arbetslivet, utan även privat. Rent personligt har utbildningen inneburit en ny och otroligt spännande resa i min egen utveckling. Det har varit en förmån att få ta del av CHPS fantastiska erfarenhet inom området! Kenneth Öberg, VD Svenska Fotbollsakademin På alla sätt vill jag rekommendera CHPS Förändringsledarutbildning. Utbildningen är så mycket mer än vad namnet indikerar. Till min roll som ledare har jag tagit med mig mängder av värdefulla synsätt, metoder och verktyg som gör skillnad. Dessutom och kanske mer otippat har utbildningen haft en mycket stor betydelse på ett personligt plan när det kommer till förhållningssätt och personlig struktur. Med facit i hand önskar jag att utbildningen korsat mina vägar tidigare.

4 CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 702tjolle@chps.sewww.chps.setjolle@chps.se Upplägg Del 1Månad 1 två dagar Del 2Månad 2 två dagar Del 3Månad 3 två dagar Del 4 Månad 4 två dagar Del 5Månad 5 två dagar. Dag 1 09.00-17.00 och dag 2 09.00-16.00. Plats Meta Noova, Götgatan 11., Stockholm Litteratur Good to Great, Collins De 7 vanorna, Steven R. Covey Övrig text och litteratur fa ̊ r du under utbildningen Yrkeskompetens För att erhålla certifikat till förändringsexpert krävs 100% närvaro samt ett avslutande examensarbete. Anmälan Karin Nyberg0733-712 704karin@chps.se Tjolle Ström0733-712 702tjolle@chps.se Bli förändringsexpert Vill du arbeta som förändringsledare?


Ladda ner ppt "CHPS AB Stockholm Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm0733 712 Hos oss får du lära dig att:  Skapa och förändra."

Liknande presentationer


Google-annonser