Ladda ner presentationen
Presentation laddar. Vänta.
1
Information till vikarier inom Måltidsavdelningen
2
Värdegrund Skellefteå kommun
Engagemang Professionalitet Framsynthet
3
Information som rör din anställning som vikarie inom Måltidsavdelningen
Belastningsregister förnyas varje år. 90- &150-dagars-samtal. Sjukanmälan till Sjuk & Frisk. LISA-arbetsskador och tillbud. Arbetstidslagen. Parkeringstillstånd LAS. Likabehandlingsplan: Skapa en trygg stimulerande arbetsmiljö som bidrar till hälsa och utveckling. Ett tillåtande arbetsklimat med ledare och medarbetare som mår bra trivs och utvecklas. Arbeta mot kränkande särbehandling.
4
Att tänka på vid arbete inom måltidsavdelningen
Kom i tid till arbetsplatsen. Ta för vana att alltid titta i vikariepärmen. Använd inte din mobiltelefon eller tobak under arbetstid. Egenkontroll (ansvar för dagens rutiner och dokumentation.) Om du vill äta lunch på din arbetsplats betalas det genom löneavdrag. Skriv upp på lista i köket. Vissa arbetsplatser har möjlighet att ta betalt direkt med kort.
5
Att jobba i kök på Förskola 1-avdelning
Arbetsuppgifterna varierar från förskola till förskola, saknas vikariepärm fråga kollegor/pedagoger om vad som gäller på denna arbetsplats. Arbete i barngrupp ingår i dagens sysslor. Här serveras frukost, lunch och mellanmål. Viktigt att kontrollera vilka specialkoster som ska tillagas. Arbeta och dokumentera enligt vår Egenkontroll.
6
Att jobba i kök på Förskola 2-10 avdelningar
Arbetsuppgifterna varierar från förskola till förskola, saknas vikariepärm fråga kollegor/pedagoger om vad som gäller på denna arbetsplats. Här serveras frukost, lunch och mellanmål. Viktigt att kontrollera vilka specialkoster som ska tillagas. Arbeta och dokumentera enligt vår Egenkontroll.
7
Att jobba i kök på Skola Mottagningskök
Läs vikariepärm noggrant om serveringstider och rutiner. Här serveras frukost, lunch och mellanmål, huvud- komponent till lunch kommer från Jörn, men tillbehör och sallader tillreds på plats. Viktigt med mottagningskontroll, temperatur och specialkoster Arbeta och dokumentera enligt vår Egenkontroll.
8
Att jobba i kök på Skola Tillagningskök
Läs vikariepärm noggrant om serveringstider och rutiner. Här tillagas frukost, lunch och mellanmål. Viktigt att kontrollera vilka specialkoster som ska tillagas. Arbeta och dokumentera enligt vår Egenkontroll.
9
Att jobba i kök Äldreomsorgen
Läs vikariepärm noggrant om serveringstider och rutiner. Viktigt att kontrollera vilka specialkoster som ska tillagas. Här tillagas lunch och middag. Här tillagas portionsmat till hemtjänsten. Konsistensanpassad mat tillagas. Arbeta och dokumentera enligt vår Egenkontroll.
10
Bemanning Måltidsavdelningen
Kontaktuppgifter Postadress: Skellefteå kommun Måltidsavdelningen Trädgårdsgatan Skellefteå Telefon: 0910 – Ingegerd Wallin
11
Kontakta Lönecenter Då du har frågor angående: Löneutbetalning
Sjukersättning Friskvård Skellefteå kommun Lönecenter Hjorten Skellefteå
12
Skellefteå kommuns alkohol- och drogpolicy
Kommunens medborgare, kunder och andra berörda ska vara garanterade en trygg och säker service. Det innebär att medarbetare inte får vara påverkade av alkohol eller droger under arbetstid. Alkoholbruk utanför arbetsplatsen får inte påverka effektiviteten, säkerheten eller trivseln på arbetsplatsen. Att inneha eller använda droger på fritiden är inte förenligt med en anställning i kommunen. Alla medarbetare har ett ansvar för att sätta säkerheten främst och omedelbart agera om någon på arbetsplatsen misstänks vara alkohol- eller drogpåverkad. Alkohol- och drogfria medarbetare är en viktig förutsättning för minskad sjukfrånvaro och för hälsofrämjande arbetsplatser. Alla verksamheter ska arbeta förebyggande genom tydliga regler och tidiga ingripanden. Mål Medarbetarna har kunskap om riskerna med alkohol och droger Arbetsgivaren arbetar förebyggande mot alkohol och droger Medarbetarna erbjuds vid behov stöd och rehabilitering.
13
Lycka till med ditt nya arbete!
Välkommen till oss, & Lycka till med ditt nya arbete!
Liknande presentationer
© 2024 SlidePlayer.se Inc.
All rights reserved.