Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Motala Baptistförsamling Söndag 3 juni 2018

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Motala Baptistförsamling Söndag 3 juni 2018"— Presentationens avskrift:

1 Motala Baptistförsamling Söndag 3 juni 2018
Lev fullt ut för Jesus Motala Baptistförsamling Söndag 3 juni 2018

2 Driven av evigheten Fil 3:12
”Inte så att jag redan har gripit det eller redan har nått målet, men jag jagar efter att gripa det eftersom jag själv är gripen av Kristus Jesus.” Joh 17:2-3 ”Du har gett honom makt över alla människor, för att han ska ge evigt liv åt alla dem som du har gett honom.  Och detta är det eviga livet: att de känner dig, den ende sanne Guden, och den som du har sänt, Jesus Kristus.”

3 Luk 4:18 ”Herrens Ande är över mig för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för de fångna och syn för de blinda, att ge de förtryckta frihet och förkunna ett nådens år från Herren.

4 En sak räknas till slut Fil 3:13
”Bröder, jag menar inte att jag har gripit det än. Men ett gör jag: jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför” Apg 9:15-16, 28-29 ”Men Herren sade till honom. Gå, för han är mitt utvalda redskap för att bära fram mitt namn inför hedningar och kungar och Israels barn. Och jag ska själv visa honom hur mycket han måste lida för mitt namns skull.”

5 ”… sedan stannade Saulus hos dem, och han gick in och ut i Jerusalem och predikade frimodigt i Herrens namn. Han talade och diskuterade med de grekisktalande judarna, men de försökte röja honom ur vägen.” Matt 13:45-46 ”Himmelriket är också som en köpman som sökte efter fina pärlor. När han fann en mycket dyrbar pärla gick han och sålde allt han ägde och köpte den.”

6 Vi ska fullfölja vårt lopp
Fil 3:14 ”och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus.” Matt 16:25 ”Den som vill rädda sitt liv ska mista det, men den som mister sitt liv för min skull ska vinna det. Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ? Eller vad kan en människa ge till lösen för sin själ?”


Ladda ner ppt "Motala Baptistförsamling Söndag 3 juni 2018"

Liknande presentationer


Google-annonser