Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

”Lev utan fruktan för din ekonomi del 1 Motala Baptistförsamling

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "”Lev utan fruktan för din ekonomi del 1 Motala Baptistförsamling"— Presentationens avskrift:

1 ”Lev utan fruktan för din ekonomi del 1 Motala Baptistförsamling
Gud är vår försörjare ”Lev utan fruktan för din ekonomi del 1 Söndag 4 mars 2018 Motala Baptistförsamling

2 Gud är alltid god Matteus 6:25 ”Därför säger jag er: Bekymra er inte för ert liv, vad ni ska äta eller dricka, eller för er kropp, vad ni ska klä er med. Är inte livet mer än maten och kroppen mer än kläderna? Joh 14:11 ”Tro mig, jag är i Fadern och Fadern är i mig och kan ni inte det, tro då för gärningarnas skull. Jes 40:6 ”Gräset vissnar, blomman faller av, men vår Guds ord består för evigt.” Matt 6:26 ”Se på himlens fåglar. De sår inte, de skördar inte och samlar inte i lador, och ändå föder er himmelske Far dem. Är inte ni värda mycket mer än de?”

3 Gud är alltid trofast Matt 6:28-29 ”Och varför bekymrar ni er för kläder? Se på ängens liljor, hur de växer. De arbetar inte och spinner inte. Men jag säger er: Inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem.” i Fil4:6-7 ”Bekymra er inte för något, utan låt Gud få veta alla era önskningar genom bön och åkallan med tacksägelse. Då ska Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.” Matteus 6:30 ”Om nu Gud ger sådana kläder åt gräset, som i dag står på ängen och i morgon kastas i ugnen, hur mycket mer ska han då inte klä er? Så lite tro ni har!” 1 Joh 5:14 ”Och den tilliten har vi till honom, att om vi ber om något efter hans vilja så hör han oss. Och om vi vet att han hör oss vad vi än ber om, då vet vi också att vi redan har det vi bett honom om.”

4 Gud ger oss alltid vad vi behöver
Matt 6:33 ”Sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så ska ni få allt det andra också.” 2 Kor 5:14-15 ”Kristi kärlek driver oss, för vi är övertygade om att en har dött för alla, och därför har alla dött.  Och han dog för alla, för att de som lever inte längre ska leva för sig själva utan för honom som har dött och uppstått för dem.” ”Då ska ni få allt det andra också”. Ps 128:4 ”Så välsignas den man som vördar Herren”


Ladda ner ppt "”Lev utan fruktan för din ekonomi del 1 Motala Baptistförsamling"

Liknande presentationer


Google-annonser