Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Konflikthantering s.140-151 Igår fick ni bekanta er med ”Linda och Mattias” på s. 140. Nu ska ni göra en konfliktanalys av det fallet och utgångspunkten.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Konflikthantering s.140-151 Igår fick ni bekanta er med ”Linda och Mattias” på s. 140. Nu ska ni göra en konfliktanalys av det fallet och utgångspunkten."— Presentationens avskrift:

1 Konflikthantering s Igår fick ni bekanta er med ”Linda och Mattias” på s Nu ska ni göra en konfliktanalys av det fallet och utgångspunkten är att ni är chefen som hörde slutet av grälet och som nu ska agera på något sätt. Läs s ett avsnitt i taget. Reflektera med grannen – vad stod det? Hur menar de? Gå sedan tillbaka till fallet med Linda och Mattias. Använd dig av teorier och begrepp i boken, reflektera över konflikten och hantera fallet. Lämnas in skriftligt senast tor 12/5. (Kom ihåg: översiktligt – utförligt – nyanserat) Vid frågor – ring


Ladda ner ppt "Konflikthantering s.140-151 Igår fick ni bekanta er med ”Linda och Mattias” på s. 140. Nu ska ni göra en konfliktanalys av det fallet och utgångspunkten."

Liknande presentationer


Google-annonser