Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Försök inte lura mig Information om ett studiematerial om bedrägerier mot äldre. http://www.pro.se/Leva--bo/Projekt/Forsok-inte-lura-mig/ ( PRO:s intranät)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Försök inte lura mig Information om ett studiematerial om bedrägerier mot äldre. http://www.pro.se/Leva--bo/Projekt/Forsok-inte-lura-mig/ ( PRO:s intranät)"— Presentationens avskrift:

1 Försök inte lura mig Information om ett studiematerial om bedrägerier mot äldre. ( PRO:s intranät) Jag är en sån där som älskar inkomster och är tveksam till utgifter. Inte då - de pengar vi lyckas skrapa ihop skall gå till verksamhet för medlemmarnas bästa. Det här lilla föredraget kommer att handla om varför jag engagerat mig i det här med kommunikation. Det är inte alldeles säkert att mina kompisar i SO Halmstad och Oskarström håller med i alla delar. I en del stycken kan det bli min egen uppfattning. Men vi får möjlighet att diskutera efteråt. Och det går så klart bra att avbryta om det är något ni vill ta upp under tiden. Jag börjar i det arbete som görs i SO Halmstad just nu . Jag kan inte säga vad ni skall göra eller inte men det blir ett försök att få upp frågan om kommunikation på agendan lite bredare.

2 Försök inte lura mig                                                                               Under första halvåret 2015 fick Polisen in drygt 800 anmälningar om bedrägerier mot äldre människor. Det är en ökning med nära 40 procent jämfört med samma period förra året. Nu lanserar pensionärsorganisationerna tillsammans med Polisen en utbildningskampanj för att motverka bedrägeri mot äldre. Jag är en sån där som älskar inkomster och är tveksam till utgifter. Inte då - de pengar vi lyckas skrapa ihop skall gå till verksamhet för medlemmarnas bästa. Det här lilla föredraget kommer att handla om varför jag engagerat mig i det här med kommunikation. Det är inte alldeles säkert att mina kompisar i SO Halmstad och Oskarström håller med i alla delar. I en del stycken kan det bli min egen uppfattning. Men vi får möjlighet att diskutera efteråt. Och det går så klart bra att avbryta om det är något ni vill ta upp under tiden. Jag börjar i det arbete som görs i SO Halmstad just nu . Jag kan inte säga vad ni skall göra eller inte men det blir ett försök att få upp frågan om kommunikation på agendan lite bredare.

3 Försök inte lura mig Kampanjen Försök inte lura mig innehåller ett mötespaket för studiecirklar eller aktiva informationsmöten. Mötespaketet består av en mötesledarhandledning, tre filmer och tre olika deltagarmaterial som ger kunskap om hur man som äldre kan skydda sig mot bedrägeri. Jag är en sån där som älskar inkomster och är tveksam till utgifter. Inte då - de pengar vi lyckas skrapa ihop skall gå till verksamhet för medlemmarnas bästa. Det här lilla föredraget kommer att handla om varför jag engagerat mig i det här med kommunikation. Det är inte alldeles säkert att mina kompisar i SO Halmstad och Oskarström håller med i alla delar. I en del stycken kan det bli min egen uppfattning. Men vi får möjlighet att diskutera efteråt. Och det går så klart bra att avbryta om det är något ni vill ta upp under tiden. Jag börjar i det arbete som görs i SO Halmstad just nu . Jag kan inte säga vad ni skall göra eller inte men det blir ett försök att få upp frågan om kommunikation på agendan lite bredare.

4 Försök inte lura mig Information om utbildningen kommer att läggas ut på distriktets hemsida och även de bilder som visats här. Jag är en sån där som älskar inkomster och är tveksam till utgifter. Inte då - de pengar vi lyckas skrapa ihop skall gå till verksamhet för medlemmarnas bästa. Det här lilla föredraget kommer att handla om varför jag engagerat mig i det här med kommunikation. Det är inte alldeles säkert att mina kompisar i SO Halmstad och Oskarström håller med i alla delar. I en del stycken kan det bli min egen uppfattning. Men vi får möjlighet att diskutera efteråt. Och det går så klart bra att avbryta om det är något ni vill ta upp under tiden. Jag börjar i det arbete som görs i SO Halmstad just nu . Jag kan inte säga vad ni skall göra eller inte men det blir ett försök att få upp frågan om kommunikation på agendan lite bredare.


Ladda ner ppt "Försök inte lura mig Information om ett studiematerial om bedrägerier mot äldre. http://www.pro.se/Leva--bo/Projekt/Forsok-inte-lura-mig/ ( PRO:s intranät)"

Liknande presentationer


Google-annonser