Ladda ner presentationen
Presentation laddar. Vänta.
1
Hem- och konsumentkunskap (HK)
Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) Inriktningsansvarig Ann Parinder Jenny Rendahl Helena Åberg Anna Post Agneta Sjöberg Monica Petersson
2
L9110HK Verksamhetsförlagd utbildning 1 för ämneslärare åk 7-9, 4,5 hp
Vfu 30 Hp / 4 perioder Period Vfu Introduktion uppstart Praxisseminarium
3
Ämnesutbildning Hem- och konsumentkunskap Vt 2013
L9HK10 Hem- och konsumetkunskap 1 för lärare 7-9, 15 hp Delkurs A Hushåll, hälsa och resurshushållning i det dagliga livet Delkurs B Mat, individ och samhälle L9HK20 Hem- och konsumetkunskap 2 för lärare 7-9, 15 hp Livsmedel mat och måltider Näring mat och måltider
4
Ämnesutbildning Hem- och konsumentkunskap Ht 2013
L9HK30 Hem- och konsumetkunskap 3 för lärare 7-9, 15 hp Delkurs A Konsumtion och hushållens ekonomi Delkurs B Miljö och livsstil
5
Ämnesutbildning Hem- och konsumentkunskap Ht 2015
L9HK40 Hem- och konsumetkunskap 4 för lärare 7-9, 15 hp Delkurs A Konsumtion och hållbar utveckling Delkurs B Hälsoarbete i skolan Delkurs C Hem – och konsument kunskap i olika verksamheter
6
Examensarbete Ämne 1, Hem- och konsumetkunskap
Termin 8 Grundnivå 15, hp Termin 9 Avancerad nivå 15, hp
Liknande presentationer
© 2024 SlidePlayer.se Inc.
All rights reserved.