Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tillämpad digital signalbehandling

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tillämpad digital signalbehandling"— Presentationens avskrift:

1 Tillämpad digital signalbehandling
Projekt 3 Urban wiklund, Fredrik Öhberg,

2 Läromål projekt 3 Efter genomgången kurs skall studenten kunna:
planera och implementera mätningar av fysikaliska storheter i laboratorie- och verkstadsmiljö, välja lämpliga mätutrustningar och metoder inom de givna ramarna, bygga upp ett fungerande mätsystem, redogöra för typer av störningar som kan påverka mätresultaten samt metoder för att minimera dessa, analysera mätsignaler med avseende på störningsinnehåll, tolka informationsinnehåll i mätsignaler, använda statistiska metoder för att skatta storheter och samband mellan storheter som inte är direkt mätbara, analysera och åtgärda fel i mätresultat, utvärdera och presentera mätresultat på ett lättillgängligt sätt.

3 Projektbeskrivning Analys av stetoskopljud
Mätning med två stetoskop på 10 friska försökspersoner. Undersöka om det finns någon signifikant skillnad mellan ljudbilderna. Utveckling av ett gångavvikelseindex baserat på data från trådlösa inerta sensorer Genomför mätning av gångmönster på 5 personer. Utveckla funktioner i Matlab som implementerar GDI, GPS och GGI. Utveckla en klass i C#. (Visualstudio)

4 Tidsplan

5 Gruppindelning Analys av stetoskopljud
Evelina Ekström, Björn Algers Utveckling av ett gångavvikelseindex baserat på data från trådlösa inerta sensorer Klara Mogensen, Joakim Jonsson, Cecilia Björnfot , ,,

6 Kommunikationsplan Statusrapportering Projektmodell Roller Resurser
1 gång/ vecka? Projektmodell Vattenfalls eller Agil projektmodell Roller Resurser Lokaler, datorer, etc


Ladda ner ppt "Tillämpad digital signalbehandling"

Liknande presentationer


Google-annonser