Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

CREAZA Är du sugen på att lära dig ett nytt program?? Vill du skapa serier med hjälp av datorn?? Använd din fantasi!!!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "CREAZA Är du sugen på att lära dig ett nytt program?? Vill du skapa serier med hjälp av datorn?? Använd din fantasi!!!"— Presentationens avskrift:

1 CREAZA Är du sugen på att lära dig ett nytt program?? Vill du skapa serier med hjälp av datorn?? Använd din fantasi!!!

2 Idrott & Hälsa Gillar du spel och lekar? Drömmer du om ärtpåsar, plintar och tjockmattor?? Vill du samarbeta tillsammans med andra och prata strategi och taktik??? Är du rastlös framåt fredageftermiddag och vill leka av dig???? Kom och lek med oss!!

3 Är det något du alltid velat lära dig? På Youtube finns det instruktionsfilmer på nästan allt! Vill du lära dig att vika origami, träna in en snygg fotbollsfint, eller varför inte skapa din egen kokbok?? Med Youtube är allt möjligt! Learning by Youtube

4 F ORSKNING Finns det något du alltid undrat över??Finns det något du alltid undrat över?? Hur skapas syre?Hur skapas syre? Varför har vi en blindtarm?Varför har vi en blindtarm? Vad är en supernova för något?Vad är en supernova för något? Här har du möjlighet att söka svar på det du inte vet och sedan göra ett arbete på keynote om det..Här har du möjlighet att söka svar på det du inte vet och sedan göra ett arbete på keynote om det.. Är du en nyfiken människa som vill lära mer så är detta valet för dig!!Är du en nyfiken människa som vill lära mer så är detta valet för dig!!

5 Konstruera och bygga! Vill du skapa en kända favoritbyggnad? Här får du planera, bygga, skapa en byggnad men hjälp av olika material så som kartong, papper, sockerbitar, glasspinnar, tandpetare, färg mm. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vad sägs om att bygga en egyptisk pyramid, Big Ben, Öresundsbron, Globen mm.

6 BILD Sugen på att klippa, klistra, måla och skapa? Här finns alla möjligheter!! Släpp fram konstnären i dig!! Kanske är du nästa Picasso?


Ladda ner ppt "CREAZA Är du sugen på att lära dig ett nytt program?? Vill du skapa serier med hjälp av datorn?? Använd din fantasi!!!"

Liknande presentationer


Google-annonser