Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus+ 2014-2020. Denna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Sv Erasmus+ EU:s nya program för utbildning, ungdom och sport Carina Hammar.
Advertisements

Här skriver ni in ett namn på ert förbättringsarbete
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Information Leonardo Da Vinci
MUNTLIG PRESENTATION Ni ska nu träna er i att förbereda och genomföra en muntlig framställning. Ert arbete kan egentligen handla om vad som helst men.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation.
Barn och ungas delaktighet utifrån ett normkritiskt perspektiv •Mer än bara en bemötande fråga?
Intervju inför ViV-projektet.
Aktivitetskort på nätet
Att tala för att övertyga
1. Detta är ett förslag på upplägg/rubriker som ni kan använda er av när ni ska dokumentera/presentera vad ni gjort i ert.
Som utvecklingskraft. Internationalisering: varför?
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Sv Erasmus+ EU:s nya program för utbildning, ungdom och idrott
Valideringsinfo.se En webbportal för samlad information om validering i Sverige. Yh-myndigheten i samverkan med Högskoleverket, Verket för högskoleservice,
Välkommen till ESF:s seminarium
Socialfonds-programmet
Skörda frukterna! Socialfondens växthus för kompetensutveckling.
Sv Erasmus+ EU:s nya program för utbildning, ungdom och idrott
Sv Erasmus+ EU:s nya program för utbildning, ungdom och idrott
WIS version 2.0 Webbaserat nationellt krisinformationssystem.
Sv Kvalitetsdrivet 2013 Europeiska program för internationellt samarbete Sigrid Fogelberg.
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
Livslångt lärande EU:s nya gemensamma utbildningsprogram Mål ” Ett konkurrenskraftigare kunskapssamhälle, med bättre arbetsmarknad och ökad social.
Sv Erasmus+ EU:s nya program för utbildning, ungdom och idrott
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Vägen mot handlingsprogrammet… Spela samman – en ny modell för statens stöd till regional kulturverksamhet, SOU 2010:11 Litteraturutredningen, SOU 2012:65.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Internationella programkontoret Uppdrag: stödja olika former av internationellt samarbete inom utbildning främja svenskt deltagande i programmen analysera.
Sv Erasmus+ Utbildningssamarbete i Europa Europaforum Hässleholm Petronella Odhner.
Unik Guide för föräldrar
Erasmus+ Erasmus+ är EUs nya program för utbildning, ungdom och sport. Programmet startar 2014 och är en fortsättning på ett par olika program; Programmet.
Idrottslyftet Idrottlyftets syfte ”Idrottslyftet ska stärka och utveckla världens bästa barn- och ungdomsidrott så att fler flickor och.
FORUM 3: PPT material Instruktioner De efterföljande PPT bilderna kommer att guida gruppen igenom Forum 3 med presentationer och övningar steg för steg.
1 Processen i Region Skåne Regional arbetsgrupp –identifiera målgrupper, –ta fram lämpliga kommunikationskanaler, –ta fram utbildningsmaterial, verktyg.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Tematiska gruppdiskussioner
Leonardo da Vinci - partnerskap Ny möjlighet till europeiskt samarbete för yrkesutbildning.
LFA Steg 1: OMVÄRLDSANALYS
Göteborgsregionens kommunalförbund: Ale|Alingsås|Göteborg|Härryda|Kungsbacka|Kungälv|Lerum|LillaEdet|Mölndal|Partille|Stenungsund|Tjörn|Öckerö Kommungemensamt.
VÄLKOMNA!. Presentation Porträttet Film ”Om engagerad 2.0” Vilka förväntningar har du på denna utbildning?
Marknadsföring av Projekt X
JH Skyttesportförbund Agenda VadTidVem Inledning/presentation 10 minJH SSF/Leif Fakta om idrottsrörelsen Sverige och i länet 30 minLeif JH.
Erasmus+ Erasmus+ är EUs nya program för utbildning, ungdom och sport. Programmet startar 2014 och är en fortsättning på ett par olika program; Programmet.
Engelska Människokroppen
Barn och ungas rättigheter BRÅ
Moment 2 Mall för presentation av idé
Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan.
Samarbetsaktörer & projekt Länets alla 12 kommuner Från ord till handling Energibalanser Energi- effektiviserings- strategier Klimat- och energistrategier.
Sv. ERASMUS+ UNG OCH AKTIV Vendela Engblom Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.
Utbildning i SIP (samordnad individuell plan)
Framtidens skola -så skapar vi den på Tigy!
Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna.
VÄLKOMNA! LUNCHMINGEL. Program Lunchmingel Hälsans nya verktyg i höst Maria Gill, Myndigheten för delaktighet Lunchmingel avslutas.
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation.
Programmet för livslångt lärande Nya möjligheter till europeiskt samarbete och utveckling för utbildningssektorn.
Sv Erasmus+ och Nordplus Språkdagen, tema nordiska språk Ingrid Gran
Information om VästBus/SIP till nyanställda. Skaraborgs Sjukhus Aktivitetsplan Genomförandeplan Vårdplan Handlingsprogram MVC & BVC HABILITERINGEN BUP.
Sv Nationell samordning för landstingens arbete med utrustning för elektronisk kommunikation.
Programmet för livslångt lärande Nya möjligheter till europeiskt samarbete och utveckling för utbildningssektorn.
Resultat av fokusgrupper Vad är en bra hjälp för dig i din situation?
Leonardo da Vinci Det europeiska samarbetet inom yrkesutbildning och kompetens- utveckling.
Hur tänker vi i Västernorrland?
Mobilitet för vägledare
Nätverksmöte rektorer IM Skaraborg 6 september 2018
Politik för gestaltad livsmiljö prop 2017/18:110
Erasmus+ mobilitet yrkesutbildning
Presentationens avskrift:

Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna presentation följer UHR:s grafiska profil och informationen om Erasmus+ i denna presentation är kontrollerad och avstämd. Bild 4 och framåt är ”låsta” för redigering, men ni kan välja att dölja, ta bort eller lägga till bilder för att anpassa presentationen till en specifik informationsdragning. Presentationen kommer i tre versioner som alla tar upp mobilitetsprojekt och strategiska samarbetsprojekt utifrån respektive målgrupp:  Målgrupp skola  Målgrupp vuxenutbildning  Målgrupp yrkesutbildning Hej Regionala nätverkare!

Sv Erasmus+ EU:s utbildningsprogram för utbildning, ungdom och idrott åå.-mm-dd Namn Efternamn

Sv Sammanhanget Erasmus+ ett verktyg för att nå målen Mobilitetsprojekt Strategiska partnerskap Andra möjligheter för unga inom Erasmus+ på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor Innehåll

Sv