- en del av svensk idrott Kalender Administration.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Advertisements

Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
Svensk idrotts egna verksamhetssystem
Skapa ett video-CV på YouTube
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Tränings och Tävlingslära
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
E-post juni 2013.
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation.
Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Aktivitetskort på nätet
Introduktion i webbpubliceringsverktyget
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Medlemsregister - grund
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Hemsida, Grundutbildning
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
- en del av svensk idrott
1. Uppgiften presenteras
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Groupwise – skicka mail
Till barn i grön/vit grupp och deras föräldrar Hej, Vi hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov. Nu är det augusti och vi hälsar ALLA välkomna tillbaka.
Välkomna! Informationsmöte ang. LOK-stödsansökan via IdrottOnline (IO) Henrik PerssonHans Bergman Gästriklands IdrottsförbundSISU Idrottsutbildarna.
IdrottOnline Mobilapp.
Min första hemsida Hello world!. Byt bakgrundsfärg Hello world!
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Helpdesk – 10 i topp.. 2 Glömt anv.namn/lösenord –Användaren har bytt anv.namn/lösen och kommer inte ihåg till vad, eller så har de inte kvar mailet de.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Ledarmöte Koppla spelare till ditt lag När man loggar in i IDA möts man av den här vyn.
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Groupwise – skicka mail
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Knappar i artikelredaktionen som formaterar texten:
REGIONSERVICE, NÄRSERVICE Välkommen till Logbuch utbildning för webbanvändare Funktion och Inställningar Avsnitt 1.
Målgruppsfokusering och modernt verktyg vid lansering i februari
VÄLKOMNA!. Presentation Porträttet Film ”Om engagerad 2.0” Vilka förväntningar har du på denna utbildning?
- en del av svensk idrott LOK-stödsansökan Administration.
SENASTE NYTT 29 APRIL. Innehåll Aktivitet Hemsida Avgifter Administration Nästa tillfälle.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Uppgift 5 Tekniska rapporten En beskrivning av ett uppdrag ni har gjort i er grupp. Du ska bifoga en programmeringshandledning som visar hur man programmerar.
Utbildningsupplägg IdrottOnline. Tre olika utbildningsområden IdrottOnline – Hemsida Grund Fördjupning Arbetsrum IdrottOnline – Medlemsregister Grund.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
XML, scheman och mappningar
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
BOO FF Generell info HT 2015 P07:12. Ledare Boo FF P07:12 Lagledare:Gabriella Elmroth Tränare:Mattias Fråhn Tränare: Henrik Hagel Tränare:Fredrik Hultner.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
1 Sammandragsspel i Västerbotten. 2 Spel i sammandragsform! Färre speldagar 2 matcher varje gång Få dagar med ”hemmalagsansvar” Små målburar för de yngsta.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
P03 Innebandy Engagemang Delaktighet Organisation
IBK Vänersborg Red Stars
IFK IFK Bankeryd – F01 Säsongen 2015 / 2016.
Nockan P
Sammanfattning Föräldrar möte 22/9 kl18:00
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
2010 Månadskalender Du kan skriva ut den här mallen och använda den som en väggkalender eller kopiera sidan för en viss månad och lägga till den i din.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Svensk idrotts verksamhetssystem
Det här händer under vecka 9 Bra datum att ha koll på:
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

- en del av svensk idrott Kalender Administration

Kalender

Genomgång av kalendern När vi är klara ska ni veta hur man: – Skapar en kalender – Lägger till aktiviteter (basinfo) + koppla person – Får matcher/tävlingar i en kalender – Tar bort och ändrar aktiviteter – Använder specialfunktioner- anmäla, dela ut aktiviteter, avgränsa möjlighet att se en aktivitet, kopierar en befintlig aktivitet, får ut en anmälningslista.

Detta vill jag veta! Frågor som jag har fått! Detta har jag stött på! Gamla kalendern, kalender 2.0??

Skapa en kalender Bestäm vad som ska visas och hur. Namnge gärna kalendern på ett smart vis

Skapa en kalender Vill du presentera kalendern På första sidan, på vilket sätt

Aktivitetslista Beroende på de inställningar som görs i kalendern kommer aktivitetslistan att presentera olika aktiviteter

Aktivitet Döp aktiviteten på ett smart vis, så är den lättare att hitta. Skriv t e x ”Tisdagsträning pojkar ” istället för bara träning LOK-stöds rutan gäller bara för pilotföreningar. Då blir fälten plats och sluttid också obligatoriska Obligatoriska fält är namn och starttid

Aktivitet

Koppla deltagare till en aktivitet Tips! Jobba med grupper i medlemsregistret Välj grupp eller person

Övning 1. Hjälpmedel: Manual och anteckningar Lägg upp en serie aktiviteter framåt i tiden. Spara. Ett av tillfällena i serien behöver ändras till en annan tid. Spara ändringen.

Övning 2. Hjälpmedel: Manual och anteckningar Lägg upp en ny kalender, namnge den och lägg den som månadsschema med 6 kommande aktiviteter på föreningens startsida.

Övning 3. Hjälpmedel: Manual och anteckningar Lägg upp en enstaka aktivitet i en huvudkalender dela ut aktiviteten som obligatorisk. Spara. Kolla vad som händer. Ändra aktiviteten till ”Dela ej aktivitet”

Övning 4. Hjälpmedel: Manual och anteckningar Du ska lägga upp träningstillfällen för din förening, en upprepad aktivitet på tisdagar och en på torsdagar. Platsen är samma och informationen om att man ska ta med vattenflaska och frukt är samma. Lägg upp tisdags aktiviteten spara. Sök fram den i aktivitetslistan ta en kopia, ändra datum och lägg till hur aktiviteten ska upprepas.

Övning 5. Hjälpmedel: Manual och anteckningar Du har nu dina träningstillfällen på tisdagar och torsdagar, koppla på en grupp på tisdagar och enstaka personer på torsdagar.

Frågor och funderingar

Tack och Lycka till! - en del av svensk idrott