Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nockan P-03 2013.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nockan P-03 2013."— Presentationens avskrift:

1 Nockan P

2 Ha roligt! Anpassade träningar Mer återkoppling
Mål Ha roligt! Anpassade träningar Mer återkoppling

3 Träning Ordningsregler/Disciplin/Noggrannhet
Extra träningstillfällen (målvakt/Fotbollsakademien) Externa tränare Nivåanpassning Träning över åldersgränser (rotation) Förbättrad inomhusträning vintertid

4 Matcher Två lag i Sanktan, bägge i 03-serien Ett i klass Lätt och ett i klass Medel Minst tre cuper (troligtvis 5-6) kommer vi spela, varav en utanför Stockholm Jobba aktivare på att hitta lämpliga träningsmatcher Matchning över åldersgränser (rotationsmodellen)

5 Budget Årsavgiften ligger förmodligen kvar på 900 kr
Klubben ersätter varje lag för tre cuper per år Vi har för avsikt är att ta in ytterligare 600 kr per spelare för att täcka extraträningar samt övriga avgifter (cuper etc.) För vinteraktiva spelare kan vi behöva ta in ytterligare en mindre avgift i höst för planhyra inom samt inomhuscuper. Föreningen sponsrar även här planhyra upp till ett visst belopp så det är möjligt att vår kassa klarar av detta.

6 Till sist…. Ett stort tack till Annika och Marie-Louise som hjälpt oss med klädbeställningar, närvarorapportering och lagkassan. Laget.se Kolla att era barns personnr finns där (behövs för att närvarorapporteringen skall fungera smidigt) Anmäl till matcher i god tid Framåt då? Svårt att sia om men vi kommer behöva ytterligare spelare utifrån om några år, likt 01 och 02 lagen.

7 Tack


Ladda ner ppt "Nockan P-03 2013."

Liknande presentationer


Google-annonser