Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Kurs av Christina Bodén
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Mer om Figurer och Bilder i PowerPoint
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-utbildning
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
IoF Ny Användare Pia Pettersson/Sten Larsson.
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
iPad fortsättningskurs
Microsoft® Lync™ 2010 Röst- och videoutbildning
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Kom igång med - Disgen Modul 3
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Snapchat.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Välkommen till internet för nybörjare
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Access med Sebastian och Robert
Detta program beräknar automatiskt hur många semesterdagar du har kvar. Klicka här Meddelande från personalavdelningen!
Underlag för din poster
Microsoft® Lync™ 2010 Snabbmeddelanden och närvaro Utbildning
E-post juni 2013.
Videokonsultation med medborgare
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenser och samarbete Utbildning
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
Snabbreferens för video
2. Utveckla en presentation
FaceTime - Ringa Att ringa med iPad2/iPad3 som en videotelefon.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Sektorn för Socialtjänst
Word Read Plus 08 talsyntes
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
VIS Verksamhetens Informationssystem
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Adobe Presenter En kort genomgång av hur man skapar en interaktiv film till dina PowerPoints.
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
SNABBGUIDE FÖR KOPIERING PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon imageRunner Advanced.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Användarguide Skype för Androidtelefoner
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Lokalbokning i Outlook
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Kandidathantering i Reachmee
Regelverk och handledning för distanskontakt via videolänk
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Inkorgen Den organiserade Rensa i mappar Ignorera konversation
Presentationens avskrift:

Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara ditt samtal. Om du vill avsluta videodelen av samtalet pekar du på kameraikonen och klickar sedan på något av följande: Video © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Stoppa min video för att stoppa videoströmmen. Du kan fortfarande se andras videor. Avsluta video för att sluta se alla videor. Du har fortfarande ljud. TIPS! Vid snabbmeddelanden eller ljudsamtal kan du klicka på kameraikonen för att göra det till ett videosamtal. Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 Konfigurera din videoenhet Du behöver en kamera för att dela videon, men du behöver inte en kamera för att se andra personers videor. Så här konfigurerar du kameran: Klicka på Alternativ b i huvudfönstret för Lync och klicka sedan på Videoenhet. Om du inte kan se förhandsgranskningen av videoklippet kontrollerar du att kameran fungerar som den ska. Klicka på Kamerainställningar för att justera inställningarna. Välja layout I videokonversationsfönstret klickar du på Välj en layout och väljer något av följande: Gallerivy om du vill visa alla deltagarnas videor. Talarvy om du endast vill visa presentatörernas videor. Innehållsvy om du endast vill visa mötesinnehållet. Komprimerad vy om du vill visa deltagarnas bilder i ett komprimerat fönster. Hantera deltagare Om du vill hantera deltagare högerklickar du på en persons video eller foto och klickar på: Ljud av, Ljud på eller Ta bort om du vill stänga av eller slå på personens ljud eller ta bort personen från samtalet. Lås spotlight om du vill göra personens video till en video med spotlight. Fäst i galleri om du vill behålla den personen i gallerivyn. Välj vy I videokonversationsfönstret klickar du på Plocka ut videogalleriet för att se videoklipp i ett separat fönster, Helskärmsläge för att visa videoklipp i stort format och klicka på Plocka in videogalleriet för att gå tillbaka till normalvyn.

Bjuda in andra personer till ett videosamtal 1.I konversationsfönstret placerar du muspekaren på personikonen och klickar på Bjud in fler personer. 2.Skriv in eller välj nya inbjudna personer, och klicka sedan på OK. Dina nya inbjudna personer får ett meddelande med förfrågan om att gå med i samtalet. Lägga till video i en snabbmeddelandekonversation 1.Peka på kameraikonen i konversationsfönstret och kontrollera förhandsgranskningen. 2.Justera din kamera om det behövs och klicka på Starta min video. 3.Om du vill sluta dela din video klickar du på Stoppa min video. TIPS! Klicka på Avsluta video för att sluta dela din video med andra OCH för att avsluta deras videoflöden till dig. Starta ett videomöte Starta ett adhoc-videomöte om du behöver diskutera ett brådskande ärende. 1.I listan Kontakter markerar du flera kontakter genom att hålla ner Ctrl- tangenten och klicka på namnen. 2.Högerklicka på ett av de valda namnen och klicka på Starta ett videosamtal. När du startar ett videosamtal använder du automatiskt Lync-datorljudet. 3.Använd videokontrollerna för att hantera mötet. Svara på ett videosamtal När någon ringer dig dyker en avisering upp på skärmen. Klicka var som helst i fotoområdet om du vill ta samtalet. Klicka på Ignorera om du inte vill ta samtalet. Klicka på Alternativ, välj lämpligt avsnitt och gör något av följande: Svara med ett snabbmeddelande i stället för video. Svara med enbart ljud om du inte vill dela din video. Ändra statusen till Stör ej om du vill ignorera det här samtalet och andra samtal, tills du ändrar din status.