Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff 2014 09:30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Spelarutbildningsplan Östergötlands FF
Advertisements

Välkomna!.
Vad kan jag göra som förälder - om alkohol, unga och föräldraskap Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus Koutakis.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Välkommen! Stormöte 28 april 2013 Ortsutveckling FLENS STAD.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Svenska som andraspråk
Jörgen Ohlsson Softronic AB.
Hålltider för dagen 9.00 Kaffe 9.30 Inledning, start
Solanderskolan presenterar
• Frågeledaren är den som vet svaren. De finns under en länk på sidan i kalendern. • Ni behöver antingen en 12-tärning eller två vanliga tärningar. • Slå.
Här ser ni några sidor som hjälper er att lösa uppgifterna:
Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Utvärderingens resultat. Både förutsättningar och individuella aspekter har betydelse för hållbarhet • Förutsättningar i form av: • krav i arbetet • relation.
Filmprojekt sommaren 2014 Ett Oskarshamn ~ Kristdalabygden.
Välkomna!. Vård- och omsorgscollege 17 Regionala college 70 Lokala college 145 Kommuner 19 regionala college representerade idag.
Välkommen.
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Hur kom Bibeln till? Torsdagen den 14 januari Kvällens ämne:
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Tentamensdags och lab 3…. Större program delas normalt upp i flera filer/moduler vilket har flera fördelar:  Programmets logiska struktur när man klumpar.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Mental Träning Hallsberg Hockey – 96/97
Mentometer Tryck på den siffra på dosan som motsvarar ditt val. OBS!
Tentamensdags och lab 3…. Större program delas normalt upp i flera filer/moduler vilket har flera fördelar:  Programmets logiska struktur när man klumpar.
Hur arbetar vi och vad har vi gjort hittills?
Hur presentera och opponera?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Hittarps IK Kartläggningspresentation år 3.
Workshop vägledning Välkomna. Dagens upplägg 9:00-9:30 Kaffe 9:30:-10:15 Introduktion 10:15-10:55 Ramverkets delar 10:55-11:15 E-delegationens vägledning.
Från Gotland på kvällen (tågtider enligt 2007) 18:28 19:03 19:41 19:32 20:32 20:53 21:19 18:30 20:32 19:06 19:54 19:58 20:22 19:01 21:40 20:44 23:37 20:11.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!
Föräldramöte Team Agenda Viggan Vårcup 11/3 (Oskar) Anmälan på andra cuper under våren (Johan) Träningsplan för Team 03 (Fredrik) Aktiviteter.
TÄNK PÅ ETT HELTAL MELLAN 1-50
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Stockholm stad Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2014
Känna till och ha provat metoder och verktyg för processledning
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Lärandemål Program Dialogerna 1& Presentation av dialog Lunch dialog dialog.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
Vad ska ingå i uppgiften?
Skolutveckling via digitala medier
Exempel på övning ”Dokumentärfilmen”
Stockholm stad Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2014 Stödboende Södermalm stadsdel.
15:45Genomgång i omklädningsrummet Indelning i 4 lag (Svart-Röd-Vit-Grön) 16:00Uppvärmning på isen. Utplacering av koner 16:05Övning 1: Slalom med ögla.
Workshop 7 okt Samling Välkommen Hur ska man agera som inspektör? Frukt Handläggning Egen lunch på stan Förelägganden.
Kartminne En serie bilder som ger övning av ”rutinen” Tänk på: –Vart är jag på väg? –Varifrån är kontrollen lättast att ta? –Vilken är sista säkra? –Förenkla.
Demokrati och vår Riksdag
Webbenkäter År 2009 och Om webbenkäterna  Började användas 2007 Postop 8v och 1år nov 2007 Hälsodeklaration mars 2008  25 av 44 kliniker använde.
Hjärnan skall stimuleras..... Lagomt RAS styrelsemöte 16 febr 2015 Kl Plats: Reacting AB.
Orientering 365 Kartminne HELA ÖVNINGEN bygger på det att DU funderar hur du vill göra din Orientering Du kan förbätra ngt som du vet att du gör.
Orientering 365 Kartminne HELA ÖVNINGEN bygger på det att DU funderar hur du vill göra din Orientering Du kan förbättra ngt som du vet att du gör.
HVB Barn och Unga 2013.
Kartminne En serie bilder som ger övning av ”rutinen” Tänk på: –Vart är jag på väg? –Varifrån är kontrollen lättast att ta? –Vilken är sista säkra? –Förenkla.
Välkomna.
Argumentation om innebandy
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
GRUPPUTVECKLING & INDIVIDUTVECKLING
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
VÄLKOMNA SPELARMÖTE SAMTAL KRING DEN GÅNGA OCH KOMMANDE SÄSONGEN. TA LAGET FRÅN BRA TILL BÄTTRE.
Presentationens avskrift:

Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff :30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första passet i hallen med tester av 3 olika oljeprofiler och så filmar vi. 14:30Andra passet kör vi praktisk spärrträning 16:00-16:30Avslutning och fika

Räkneexempel: 6000p på 8 man- 750p/spelare = 187,5/serie För enkelhetens skull 5 miss/tomrutor per ”gubbe” = 50p Om vi täcker alla dom…. 50p X 8 = 400p till! Nu är väl inte det riktigt relevant att tro men om varje spelare har en tomruta mindre / match blir det 80p !

Vilken skillnad skulle det göra? Då vinner vi de matcher som är tighta och det vi säger stolpe ut. Är det (en miss mindre) en rimlig målsättning? Då vill jag ha hjälp att besvara 5 frågor! Svaret blev ja…. Så då kunde vi fortsätta ;)

MÅLSÄTTNING FÖR DIV 2 LAGET? MÅLSÄTTNING FÖR DIV 3 LAGET? Fundera själva i 2 min Prata med närmsta grannen i 2 min, skriv ner förslagen Vi skriver upp alla förslag på tavlan Välj två förslag på tavlan att sätta X på KVAL UPPÅT! Nån tyckte 1:a men efter lite diskussion kom vi överens om 3:a VINNA! Lära oss mer av LBK

Hur ska vi göra för att ha en spärr till per serie? Fundera själv i 2 min Prata med grannen i 2 min skriv ner vad ni kommer fram till. Vi skriver upp alla förslag på tavlan Välj ut 2 förslag som ni tycker är bra, för att sätta X på. Skapa bättre förutsättningar Uppvärmning/förberedelse Mental inställning Skapa bättre förutsättningar Uppvärmning/förberedelse Mental inställning

VAD ska vi göra för att ha en spärr till per serie? Nu börjar ni fatta galoppen…. Fundera själv i 2 min Prata med grannen i 2 min skriv ner vad ni kommer fram till. Vi skriver upp alla förslag på tavlan Välj ut 2 förslag som ni tycker är bra, för att sätta X på. Avsätta tid på träning, typ en tim på måndagar Ingen monitor på Att hålla fokus även på spärrspelet Avsätta tid på träning, typ en tim på måndagar Ingen monitor på Att hålla fokus även på spärrspelet

VEM ska göra det (vi kommit fram till) för att ha en spärr till per serie? Nu är det sista frågan och ni är snabbare…. Fundera själv i 1 min Prata med grannen i 1 min skriv ner vad ni kommer fram till. Vi skriver upp alla förslag på tavlan Välj ut 2 förslag som ni tycker är bra, för att sätta X på. JAG! Alltså var och en har ett ansvar

GENOMGÅNG AV SPÄRRSYSTEM ” ”

Medskick på lunchen Snacka lite om banprofilerna

Första passet 13:00-14:30 * Testa olika profilerna. Spela bara X-slag (tryck om eller övertramp) för att hitta spel linje, bollval, hastighet. Slå hela tiden var annat slag. * Förflyttning efter 15 min. Startar jag på udda bana så flyttar jag till hö, start på jämn bana flytt till vä en bana.

Broadway ratio: 3,55-4,09fot:37

San Marino ratio: 4,29fot:37

Route 66 ratio: 3,67fot:45

Andra passet 14:30-16:00 spärrträning Testa systemet Testa position på handen/ fingrar. Slå vart annat slag, tala om innan vilken kägla du spelar på.

Tack för mig Fika, avslut och jag uppskattar om ni talar om vad ni tycker om dagen….. + Saker, blir jag glad av -Saker, att tänka på till nån annan gång // Maggan