Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Källkritik.
Advertisements

Om ett ögonblick kommer du att inträda i en magisk värld...
1:a person 2:a person 3:e person singular/plural
Barnanpassad utredning
För vem är UmU anpassat idag? Hur kan vi anpassa oss till fler?
Pronomen.
Sv Kvalitetsdrivet 2013 Studie- och yrkesväglednigens roll som kvalitetsdrivande faktor Nina Ahlroos Enheten för studieinformation.
VARFÖR? BREDDAD REKRYTERING VAD? HUR?.
MUNTLIG PRESENTATION Ni ska nu träna er i att förbereda och genomföra en muntlig framställning. Ert arbete kan egentligen handla om vad som helst men.
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
© Foto & layout: Gunilla Rudäng Då är lösningen inte långt bort. Jag är den ni letar efter! Letar ni efter ny administrativ personal? Varför får just ni.
Välkommen till min hemsida Ali Eskandari Vem är jag Länkar Skicka e-post Här kan ni läsa om mig eller hitta interessanta länkar och skicka en till.
En reviderad läroplan för förskolan
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Syftet med en personlig handlingsplan
Som man frågar får man svar. Vad är intressant? Varför?
Vad är identitet?.
Att tala för att övertyga
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
Skriv till jag säger stopp, sen läser ni upp.
Annika Ghafoori Kvalitetsdrivet 2013 En öppen högskola?
Trettonde Natten Innovation.
Dom, de eller dem? Förklaring.
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
Från frågeställning till uppsats.
EFTER ATT HA LÄST ERA ARBETEN Orsak, lösning, analys.
Läroplansträff Välkomna!. Program för dagen 8.30 Inledning och program 8.40 Lars introducerar dagen med några bilder om undervisning och lärande.
M I G R A T I O N i S V E R I G E. F L Y K T I N G A R RAS NATIONALITET RELIGÖS ELLER POLITISK UPPFATTNING KÖN /SEXUELL LÄGGNING TILLHÖRIGHET TILL EN.
Likabehandlingsplan/plan mot kränkande behandling
Uppdrag granskning Ulrika sandmark
Riktad skrivning Hur tyckte att boken Alex Dogboy verkade utifrån det du hittills läst och fått veta? Motivera ditt svar. Skriv tills jag säger stopp,
ATTRAKTIVARE ARBETSGIVARE
Välkomna!.
Autoliv Leadership Development 1 Välkommen till: “Supporting Diversity at Autoliv” – en utbildningsmodul i Mångfald.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
MG Production Den 75-årige Stig besöker sin läkare för att få sin sperma undersökt !
Att rita en instruktion
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Skräddarsytt bibliotek Presentation av Bibliotek
Total Rapport StudentBarometern 2013
SIM TEAM.
Vad är identitet?.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Hur man lär sig saker på bästa sätt!
I Stockholm, Kalmar och Göteborg har en tysk affärskedja öppnat varuhus som säljer äkta män till fruar som vill byta upp sig…..
Disposition till presentation Tredje kraften på besök hos niorna
Nationellt Centrum för Matematikutbildning NCM HSV.
Sv Kvalitetsdrivet 2013 Högre kvalitet i högre utbildning eller breddad rekrytering? Eller både och? Aleksandra Sjöstrand.
Om utvärdering 9 februari 2011 Per Sandén Regionförbundet Örebro.
Uppland/Stockholm Anledningen till varför jag valde Stockholm är för
LFA Steg 1: OMVÄRLDSANALYS
Vad är rätt lön? Rätt lön en av de viktigaste faktorerna för en attraktiv arbetsplats Lika lön för lika och/eller likvärdigt arbete Löneskillnader ska.
Världskrigens tid, en mörk tid.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Engelska Människokroppen
MOTIVATION.
Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar.
Samhällets ojämlikhet
Vad är identitet?.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Ekonomi/Juridik programmet Sociologi Fördjupningsuppgift i utbildning och delaktighet.
Tränings handboken En mini guide för idrottare.  Syftet med detta informationshäfte är att läsaren ska få tips på hur man kan optimera sin idrottsligaprestation.
Inledningen Vinna lyssnarens välvilja ”Jag är ingen talare”
Elev loggbok.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Bristande tillgänglighet – en ny form av diskriminering
Mångfald och Tolerans.
Till dig som är chef Materialet som ligger i ledningssystemet under verksamhetsplanering och uppföljning, jämställd och jämlik verksamhet, jämställdhet.
Presentationens avskrift:

Breddad rekrytering

Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan flera 3.Ert uppdrag är i huvudsak att inspirera 4.Jag är påverkad av min bakgrund och min bakgrund kan hjälpa mig att förstå samt inspirera andra

Kön Klass Etnicite t Sexuell läggning Funktionshinde r Religion

Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan flera 3.Ert uppdrag är i huvudsak att inspirera 4.Jag är påverkad av min bakgrund och min bakgrund kan hjälpa mig att förstå samt inspirera andra

1.Varför valde jag att läsa på universitetet? Vilka var de viktigaste påverkans faktorerna? 2.Vilka motiv för eller mot att studera vidare fanns i min vänkrets? 3.Vilka runt omkring mig på gymnasiet valde att inte studera vidare och vad motiverade dem? 4.Måste alla studera vidare?