– En portal för nyanlända

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Advertisements

Skapa jullåtar i grupp med Garageband
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Barnanpassad utredning
Uppgiften i PowerPoint
Skapa jullåtar i grupp med Garageband Fyra tillfällen av skapande för år sju.
KUB-projektet och koppling till informationsverige.se
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Informationssökning & Källkritik
Arbetsterapi och aktivt åldrande
Dokumentera och utvärdera IKT-resurser Céline Rocher-Hahlin.
Göran Husman Office 365 MVP / HumanData AB
Skriva för webben.
Att bygga en fungerande webbplats
Fem frågor att ställa i uppföljningsarbetet
Att skriva en artikel.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
PsycINFO databas inom psykologi Umeå universitetsbibliotek campus Örnsköldsvik Ann Ingberg Min frågeställning är: Hjälper avslappning om man har problem.
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Ett arbetsområde om poesi
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Valutskott.
Ett Riktigt Julkort.
Källor! Hur gör man egentligen?
Sökstrategier. Skaffa dig en överblick över din upptäckare/upptäckt (Lektion 2)
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Om en stund kommer du in i magins värld.... …Du kommer att bevittna en sällsynt händelse.
C-pen Z-pen Skanner Amis och Daisy
Att rita en instruktion
Medlemsrekrytering Vaffö dådå?. Analys Varför ska vi rekrytera nya medlemmar? Uppgift: Diskutera fram 2 st anledningar varför vi ska bli fler medlemmar.
”DU KAN VARA HALVBRA PÅ FLERA SAKER MEN ÄNDÅ HA DEN BÄSTA AV TALANGER FÖR ETT SPECIFIKT JOBB.”
Idébanken Företag.
Diagnos och delaktighet
Argumenterande text.
Hur gör man en debattartikel?
Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta.
Av Emmyjansson Planet fakta.
Disposition till presentation Tredje kraften på besök hos niorna
Att mäta för att lära - mätningar i förbättringsarbetet
Umeå REGIONEN. Mål: Stilren Användarvänlig Snygg Inbjudande Ökad tillgänglighet Nu: Plottrig Ful För många val För mycket information.
Yoghurtförpackning!.
Video Games The movie. E -Ni ska välja ett spel som är er favorit. -Ni ska förklara varför den är just er favorit -Hur kan spelet utvecklas i framtiden.
Vad är orientering? Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling. Orientering bjuder.
- en del av svensk idrott Kalender Administration.
Personligt brev.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
Att referera och ange källa!
Utvärdering & design av ett interaktivt användargränssnitt tabussen.nu H. Lewandowska, E. Rönnberg, L. Widman.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
1 Valutskott. 2 Syfte Syftet med utbildningen är att få lokala valutskott som arbetar året runt på ett sätt som leder mot Visions mål. Mål Efter utbildningen.
Att referera och ange källa!
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
1177 Vårdguiden Driftstatus och namnbytet e-tjänster Huvudredaktörsmötet Anna Momcilovic, 1177-redaktör, kommunikationsenheten.
Den svenska arbetsförmedlingens service till arbetslösa – några utvecklingstendenser Nordiska ministerrådets jubileumskonferens i Reykjavik 21/22 maj 2014.
Motiverade it-guider med god språkutveckling, tillhör en grupp unga ledare som ökar den digitala delaktigheten. Gunilla Lundberg
Uppsats. Du ska skriva en uppsats om något som har med musik att göra! Det kan till exempel vara en grupp eller ett instrument Du kommer att få lektionstid.
Ändra sökordsmallen i GynOp
Textcollage Arbetsområde i svenska under hösten.
LIV & HÄLSA UNG Örebro län.
Artist/Band Elevnamn och klass.
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
MÅNGA olika TYPSNITT kan ge ett
Läs mer om det Microsoft Nyheter i SharePoint
Så här anpassar du din Microsoft SharePoint Online-webbplats
Nya 1177.se
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

– En portal för nyanlända WWW.INFORMATIONSVERIGE.SE – En portal för nyanlända

www.informationsverige.se

Samverkanssidor

Vad händer? Moderniserad design av informationsverige.se Ny design och webbdelar för barn & ungdomar Mobilanpassning Förbättrad sökfunktion Förbättrad språkfunktion Länssidor och anpassning av kommunsidor

Skriver man i comboboxen begränsas valen till de som matchar texten man skrivit så det blir lättare att hitta än i en vanlig vallista

Länets namn visas när jag håller muspekaren över, och jag väljer genom att klicka. De län som inte finns på siten kan jag inte klicka på och jag får ingen pekeffekt på dem heller.

Jag får en combobox på regionsidan så jag kan gå till kommunerna i just den här regionen Regionen får liknande innehåll som kommunsidorna, med information och fakta, lediga jobb och aktiviteter. Jag ser vilken region jag är på och kan byta genom att klicka här om jag vill

Vad händer? forts. Visa alla medlemmar i en grupp Analysstöd för matchning av deltagares och kommunikatörers språk Förbättrad och säkrare användar- och lösenordshantering

Hur kan du använda informationsverige. se Hur kan du använda informationsverige.se? Hur kan samhälls- orienteringen bli likvärdig i hela landet?