SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mina bevakningar Procapita + Presentation.
Advertisements

Redigerings kurs med PowerDirektor 5 NE Express Del 1.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
First Class Arken - Introduktionskurs
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Ringa video- samtal med datorn
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Snapchat.
Stava Rex Bengt Österlind Solna Skoldatatek Solna 18 februari 2010.
Välkommen till internet för nybörjare
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
Lägga in ett PM – så här gör man…
Lathund för Vårdnadshavare
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Att skapa en anmälningsblankett.
Välkommen till en presentation av
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Redigerings kurs med PowerProducer 3 NE Del2. Starta PowerProducer och välj ”producera filmskiva”
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Groupwise – skicka mail
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Vem är du?.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
TietoEnator © 2007presentationPage 1 Mina meddelanden Procapita +
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Meddelanden Statistiktjänsten. Information Visar bra att ha, men inte kritisk information Går att dölja/visa Ikon som användaren klickar på.
Byt bild Byt gärna startbilden så det passar med din presentation. Några genrebilder samt mönster hittar du under M: Bilder_SABO_PP Ta bort bilden genom.
Manual. Support
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Användarguide WhatsApp för iPhone
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
Wordgenomgång.
Instruktioner kortläsare
Påfyllningsrapport Panel-PC
Välj om tiden ska räknas upp eller ned på knapp G
Företags-namn Produkter och tjänster
Evenemangsrubrik Evenemangsintroduktion Evenemangsunderrubrik Datum
Roberto Tamburello Vice VD Contoso Pharmaceuticals
Grattis på födelsedagen Karin!
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Manual.
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Vi i Guddarps IF kommer börja använda oss av Bokat.se!
B Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Robert Tamburello Vice VD Fabrikam
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Presentationens avskrift:

SMSa från en iPhone

För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.

För att skriva ett nytt meddelande, Tryck på knappen som är rödmarkerad.

För att skriva till dina kontakter, tryck på knappen som är rödmarkerad För att skriva till ett nummer, tryck här och skriv i textfältet där det är grönmarkerat

Såhär ser det ut när du fått upp dina kontakter, här kan du välja vem eller vilka du vill skicka ett meddelande till

För att svara på ett meddelande, tryck i textrutan som är markerad med rött.

För att skriva text använder du tangentbordet som är rödmarkerad. För att sända ditt meddelande så trycker du på knappen skicka som är grönmakrerad.