Vi har sedan 1,5 år tillbaka arbetat med att utveckla

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nu rullar vi upp ärmarna, spottar i händerna och kör stenhårt.
Advertisements

F ÖRÄLDRAMÖTE F04:7. B OO FF’ S VÄRDEGRUND Fotboll är en lagsport Respekt Socialt ansvar Stolthet Delaktighet.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Charmtrollen är våra allra yngsta deltagare och där innebandyn ännu inte är i fokus. Tanken är att bli barnens första kontakt med organiserad idrott, känna.
Föräldramöte F-05.
Föräldramöte P 01 Utvecklingslag
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
Agenda Information om kommande säsong med laget:
Föräldramöte P Inför säsongen 2011/2012.
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
FaR® på Hisingen Anders Esko, leg sjukgymnast
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter
AGENDA Järfälla IBK föräldramöte P01 Röd 22/ Planer inför säsongen och vad vi förväntar oss av killarna & föräldrarna Vem är vi? Ny tränare Nya killar.
Föräldramöte 19/10 P05.
Handbollsspelet Vad vet vi idag om spelet? Vad vet vi i framtiden ? Utveckling Varför sker en utveckling? Vilka tekniker kommer att utvecklas?
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Välkomna till föräldramöte SFK P01:1 Tomas Lejweman måndag 9-dec-2013.
MÅL  De resultatmässiga målet för 2008 är serieseger för båda lagen.  Vägen till målet dit går via hård träning, seriös inställning och gott kamratskap.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
Föräldramöte Gefle IF P-01
För att inkludera alla Ljusdal IF
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Kolsva Fotboll.
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt.
Föräldramöte Våmbs IF P02
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen så vi vill att killarna är på plats och ombytta 10 min innan (kl 17.20)
Föräldramöte Söndagen den 23 augusti Tränare P02S Anders Kent Lena P02N Dimman Thomas.
Föräldramöte KHC U15 team 02 Inför säsongen 2016/2017 Agenda Lagledning. Säsongsplanering. Huvudtränaren om säsong/träningar/utbildning. Våra regler för.
Pojkar -06 Föräldramöte Dagordning Informationskanal Vision Prioritering på träning Målvaktsveckor Träningar Matcher Roller i laget Ekonomi.
Pojkar 01 Agenda Föräldramöte IFK P 01 1.En titt i backspegeln 2.Verksamheten nu och framöver 3.Organisation - några grova drag 4.P01laget 5.Huvudansvar.
Föräldramöte SIF P-06 Mars Hemsida Vi uppdaterar regelbundet lagets kalender Nyheter och information läggs upp regelbundet på hemsidans startsida.
Föräldramöte P Bollstanäs skola. Agenda Ledarstaben och truppen Träningar Matcher – S:t Eriks-cupen Cuper Föräldrarrollen Hemsidan Ekonomi.
Pojkar 02 Agenda Föräldramöte IFK P 02 1.En titt i backspegeln 2.Verksamheten nu och framöver 3.Organisation - några grova drag 4.P02laget 5.Huvudansvar.
ÄAIK P03:BLÅ Lag & Spelarutveckling NIVÅANPASSNING.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
VÄLKOMNA Ope P 04. Organisation Lotter Dreamstar INFO FRÅN OPE IF.
Föräldramöte IFK Kungälv P11. Agenda 1.Presentation av ledare och föräldrar 2.IFK Handboken 3.Truppen 4.laget.se 5.Indelning P10, P11 & P12 - samarbete.
Dagordning 1.Nuläge: föräldragrupper, spelartrupp och Sanktan 2.Att vara en del av EIK P05 3.Mål och riktlinjer 4.Matchning 5.Tillsättning av roller i.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen
Föräldrar information 2017
Föräldramöte Skandia kl 18:00
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
IFK Viksjö F07 united.
P03:1 Föräldramöte
Föräldramöte inför säsongen 2014
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Verksamhetsplan 2017.
Presentation av fotbollen
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte IF Lejonet U12
VÄLKOMNA SPELARMÖTE SAMTAL KRING DEN GÅNGA OCH KOMMANDE SÄSONGEN. TA LAGET FRÅN BRA TILL BÄTTRE.
Spelar- och föräldramöte
Föräldramöte IF Lejonet U12
Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Onsala BK.
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte Sickla IFB 04-05
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Ledarträff Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop.
Spelar & föräldramöte Flickor A 21/5 2019
Presentationens avskrift:

Vi har sedan 1,5 år tillbaka arbetat med att utveckla Historik Vi har sedan 1,5 år tillbaka arbetat med att utveckla och förädla fotbollsverksamheten för pojkar P 97 inom IFK. Verksamheten har vunnit ett stort erkännande i vår omvärld. Förfrågningar från spelare och föräldrar inom och utanför klubben har blivit fler allt fler eftersom. Idag har vi 44 spelare i laget och ytterligare spelare har ställt en förfrågan om att få börja.

Vi ledare inser att kvantiteten spelare är för stor rent Verksamhet Vi ledare inser att kvantiteten spelare är för stor rent logistiskt att hantera gällande träning, matchning och för att tillgodose individuella anpassningar. Situationen är den att vi måste strukturera/omorganisera verksamheten för att bibehålla den kvalitet som vunnit så stor respekt såväl inom och utanför klubben.

Två träningsgrupper med drygt 20 spelare i varje grupp. Organisation Två träningsgrupper med drygt 20 spelare i varje grupp. Grupp Röd och grupp Vit som delvis kommer att träna olika tider. Grupperna är inte stängda inbördes utan justeras när ledare med spelare anser att ny nivå är bättre lämpad.

Träningsgrupper 2011 IFK ÖSTERSUND P97   Träningsgrupp röd: Tränare: Stefan Regebro och Jan Sörlin Lagledare/ass. Tränare: Hans Jonsson Materialansvarig: Anders Röjde Träningsgrupp vit: Tränare: Rolf Eijvergård och (Nytt namn presenteras inom kort) Lagledare/ass. Tränare: Per Lönn Materialansvarig: Per Lönn

General Manager Röd och Vit: Ulf Sandberg Läkare Röd och Vit: Jan Hansson och Anders Arnevång Cup och serie ansvarig: Hans Jonsson Samordnare röd och vit: Jan Sörlin, huvudansvariga länken mellan träningsgrupperna, att i samråd med ansvariga tränare i grupperna boka träningstider, och följa den enskilda spelarens utveckling .

Grupperna är nivåanpassade och transparenta och därmed inte stängda. På detta vis så signalerar vi att de killar som ligger i och därmed utvecklas har möjlighet att gå till den grupp som alla inser är den bästa, och tvärtom! Träningsgrupperna kommer att formas och startas i månadsskiftet feb./mars med reservation beroende hur många killar som är igång och hur vi lyckas få tag i träningstider. Vi har sen vi körde i gång V44 varit mellan 15-30 killar och räknar med hur det ser ut i dag på spelarlistan med ytterligare ca 10-15 killar som kommer i mars månad.

Nivåanpassad träning/matcher De kriterier som vi tittar på hos den enskilde spelaren Träningsnärvaro, hur spelaren genomför övningar Kvalité/färdighet hos spelaren Mognad, hur samspelet i gruppen fungerar emot lagkamrater och ledare Uppförande, hur spelaren är emot med- och motspelare, egna ledare och motståndares ledare och övriga funktionärer. Lagets policy, hur man i övrigt följer de regler vi har i vår verksamhet, ex. kläder, godis/läsk, tider etc. 7

Gemensam fys 1 dag i veckan, där grupperna kör växelvis Träningsupplägg Gemensam fys 1 dag i veckan, där grupperna kör växelvis löpning och cirkelträning. Gemensam teknikträning med boll. Ansvarig tränare är Andreas Tagesson med ass tränare från de 2 träningsgrupperna. Delad spel- och avslutnings övningar 2ggr i veckan

Vår ambition är att vi ska deltaga med så många lag som det Cuper serier Vår ambition är att vi ska deltaga med så många lag som det ges möjlighet till, så att dom killar som tränar och förtjänar ska få spela fotboll varje vecka. Det innebär att vi i de cuper/serier som erbjuder flera lag från samma förening och ålderskull, kommer vi att anmäla flera lag till.

Utbildning I vårt arbete att utveckla killarna och förädla fotbollsverksamheten så ingår det givetvis att vi ledare fortbildar och utvecklar oss för att kunna bibehålla och kvalitetssäkra vår verksamhet. Vi gör genomför detta regelbundet dels genom dom utbildningar som JHFF har tillsammans med SVFF och deras utbildningsprogram, olika seminarier, Sisu, IFK mfl

Vi utförde ett utvecklingsamtal i höstas med alla killar som ett test inför dom som vi kommer att starta upp med nu under våren. När alla utvecklingsamtal är klar kommer killarna att få ta med sig sitt samtal hem så att Ni föräldrar får läsa dom. Vi kommer inte att ställa ledande frågor för att få fram ”rätt svar” utan detta är till för att skapa förtroende och lära känna varandra men även för spelaren att ska lära mer om sig själv och sin situation. Ett av målen är bl a att Spelaren ska förstå mer om sig själv för att kunna ta ett större ansvar över sin situation och sitt fotbollsspelande. Naturligtvis ska detta ske efter mognad och kunskap hos den enskilda spelaren.

Bingolottoförsäljning Coop Arbetsinsatser Bingolottoförsäljning Coop Städning ICA Blå Center Tomglasinsamling Packa kassar Kvantum Siffervändare badminton Kökstjänstgöring Storsjöcupen Planvärdskap Storsjöcupen Städning av yrancampingen

”Kultur och stämning” runt laget för föräldrar och övriga supportrar: Denna middag… Fikaförsäljning hemmamatcher Egen cup Målfemman eller Tipstävling Samordna resa/boende vid cuper Avslutning