Cirkelledarutbildning

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Anneli och Christians Datorskola
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Access med Sebastian och Robert
Pimpedstart PIM Upptaktsträff för pedagoger.
E-post juni 2013.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Göra en enkel webbsida med word
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lägga in ett PM – så här gör man…
WMS i Google Earth Öppna Google Earth, (version 4 eller högre!)
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
BVForum Sören Thuresson.
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Ändra sökordsmallen i GynOp
Framsida på omslag och ett uppslag
Lokalbokning i Outlook
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
WEBBORDERGUIDE.
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Handhavandeguide-Ladok Kursbevis
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Rapporter.
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Komma igång med Scratch
Implementering import av SIE-fil Procountor
Att skapa intyg för en aktivitet i Digiresan Som ett bevis på sina nya kunskaper ska varje deltagare efter genomförd aktivitet få ett intyg. För att.
Hantering av nya Diploma Supplement under övergångsperioden 2019
Lathundar för Public 360° för DA-rollen
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Cirkelledarutbildning ABF XXX

Grundutbildning ABFs grundutbildning består av 6 olika delar på totalt 40 st.tim. Cirkelledarutbildning Steg G (minst 9 st.tim.) Om ABF Att lära i studiecirkel Gruppdynamik Rollen som cirkelledare Vad är lärande Dessa delar samlas i Cirkelledarpärmen allt eftersom ledaren genomgår de olika stegen eller så får ledaren hela pärmen från början. Till pärmen finns också en verktygslåda och plats för avdelningens lokala information.

Praktiskt Beställa material från stjärndistribution Länk från Infobanken Både direkt från första sidan och från menyn för cirkelledare. Köpa Materialet finns som komplett pärm, som ”G” med pärm eller del för del. Ladda ned Under del för del kan du även (gratis) ladda ner de avsnitt du vill ha och ”bygga” en egen pärm. Där finns också en rad översättningar av G-avsnittet.

”G” i Gustav Alla ledare som genomgått G skall registreras i Gustav Sök fram ledaren, i rutan Kvalifikationer klickar du på symbolen för ny Välj kvalifikation Steg G och fyll i datum Om ledaren har kunskaper och erfarenheter som motsvarar innehållet i Steg G ska ni ange kvalifikation Validering Steg G på ledaren

Egenskaper För de som gått flera block i Cirkelledarpärmen kan det anges i Egenskaper så blir det sökbart Detta kräver att de olika blocken har lagts upp som egenskaper i Gustav under Upplägg - Grundregister – Övriga register Gör sedan på samma sätt som med Kvalifikation, klicka på ny och välj den egenskap du vill lägga till

Sök i Gustav Via Sök person i Gustav kan du enkelt hitta ledarna som har eller saknar G. Fyll i önskad kvalifikation eller saknar kvalifikation Använd enkelt resultatet för att bjuda in cirkelledare som inte gått steg G (saknar kvalifikation Steg G) Markera ledarna som visas, högerklicka och välj skicka epost eller skriv ut etiketter.

Intyg Även intygen görs enkelt i Gustav Öppna arrangemanget och klicka på fliken Notering/Dokument. I rutan - Intygstext skriver ni in den text som beskriver innehållet i utbildningen Använd gärna rubrikerna i respektive häfte Antal timmar mm hämtas från arrangemangets första sida Arrangemangets namn hämtas från webbinfo eller från första sidan

Mer om Intyg Glöm inte att skriva i antal timmar som deltagaren varit närvarande! När allt är klart så är det dags att skriva ut Markera deltagarna och högerklicka i markeringen, välj skriv ut Arrblanketter Markera deltagarmall och välj IntygDeltagare – OK Klart!