6ornas studieresa till England Torsdagen den 25 augusti av Högstorps skola.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nyhetsbrev Nr 4, 23 Augusti Nyhetsbrevet ges ut av Innovation Norrbotten AB org.nr: Ansvarig.
Advertisements

Frågor som vi brottats med
När Ella fick plaströr i öronen
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
GÄDDSLAGET 2014 LANDSKRONA GK Gäddslaget 2014 Onsdagen den 14/5 är det dags att borsta av klubborna och putsa skorna, året gäddslag spelas.
Sociologiska studier om klass
Vad skulle ha hänt om dom tre vise männen varit kvinnor?
Det finns fyra heliga skrifter inom hinduismen:
Järnåldern För ungefär 500 år f Kr och fram till ungefär 1000 e Kr var det en tid som hette järnåldern.
En dag på Skogsgrinden…
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
Barnarbete då nu  sen.
6ornas studieresa till England Bilder från onsdagen den 24/8
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Karlbergs BK – Fotbollsskola Sommaren 2010 ! Under sommaren 2010 kommer Karlbergs årliga fotbollsskolor hållas i juni och augusti. Du.
Människans äldsta historia
Brev från Pingvinen.
Våren På våren känns solen varmare. Snön smälter bort och dagarna blir längre.
Lärare om unga elever på nätet T Microsoft Synovate Temo: David Ahlin, Marika Lindgren Åsbrink Datum:
Evolution 1859 Charles Darwin skrev boken ”om arternas uppkomst.
Föräldramöte 30 oktober 2012 Välkomna.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Isla de Coco. Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Våra två ankringsplatser.
Beringskolan gick upp kl åkte kl Plockade fram frukost 1:orna skulle till sagomuseet 3:ornas klassrum fruktrast kl
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Hendia Syd AB Rickard.
Manligt och kvinnligt i massmedia
Repetition Östersjön.
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
London torsdagen den 28/8 I dag besökte studiegrupperna A och B London, vi fick en guidad tur inne på Towern, såg en del kända platser och åkte London.
Flickors psykiska ohälsa
SKOLRÅD VÄLKOMNA!. SKOLRÅD Dagordningen – Aktuellt från enheten, kommunen – Aktuella skolfrågor t ex skolinspektionsbesöket, inför.
Riktad skrivning Vad innebär källkritik? Skriv frågan och svaret i din skrivbok. Skriv till jag säger stopp, sen läser ni upp.
The Bitter End av Högstorps skola 6ornas studieresa till England Lördagen den 27 augusti.
Trana en stor fågel.
Cobham Hall Tisdagen den 26/ Ännu en regnfylld dag börjar närma sig sitt slut. Alla grupperna har under dagen hittills haft tre inomhuslektioner.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
6ornas studieresa till England Fredagen den 26 augusti
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Människan Vi människor har en överlägsen hjärna och en unik hand med tumme. Människans första steg mot att bli människa togs när hon började använda.
CHRISTOPHER MAURICE BROWN Chris Brown. BAKGRUND  Christopher ”Chris” är född 5 maj 1989  Chris är uppvuxen i Tappahannock, Virginia  Son till Joyce.
Ekologi Naturkunskap 1.
Aktiviteter vid dammen Dammen är en fantastisk tillgång för både kropp och knopp. Här tillverkar vi barkbåtar på tekniklektioner, studerar insekter och.
Intensiv lammköttproduktion i kombination med extensiv naturvård
Yoghurtförpackning!.
Gefle IF P mars Uffe, Johnny & Görgen.
6ornas studieresa till England Bilder från 22-23/8
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Evolutionen.
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Kriget tar slut på jorden ALLT PÅBÖRJADE NÄR BRITTERNA VANN SLAGET VID EL-ALAMEIN DÅ BRITTERNA VANN ALLA SLAG I AFRIKA EFTER DET OCH SÅ SNART VAR AFRIKA.
Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen så vi vill att killarna är på plats och ombytta 10 min innan (kl 17.20)
Föräldramöte för år 5 Ht-15 En skola för alla.  Presentation av personal  Edwise  Utvecklingssamtal  Fritids  Regler  Kraft  Råd och stöd  Övrigt.
Naturkunskap i förskoleklass
Livets utveckling Livets uppkomst.
GJORD AV: Erik Hassléus
Ska Sverige ha dödsstraff eller inte?
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Spelarmöte P16 Välkomna till Kick Off Spelåret 2016 Får vi ihop lag ? Intresse förfrågan om 2016 Antal träningar Träningsnärvaro Samarbete på träning med.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Familjen Alm s dag.
Träna svenska A och B Häfte 3 Hälsningsfraser.
Sommarlovsbingo Bokrecension skriv om den bästa boken du läst i sommar
KICK OFF P-96!!! Hej alla barn o föräldrar! Nu har vi haft sista gemensamma träningen innan sommar uppehållet.
Motions Fotboll/Fotbolls Fitness
Presentationens avskrift:

6ornas studieresa till England Torsdagen den 25 augusti av Högstorps skola

Sammanfattning av torsdagen Då är den första lektionsdagen över och endast två riktiga dagar återstår av vår vistelse i Cobham Hall & England. Våra fyra grupper har haft fyra lektionspass var under dagen, med viss variation. Baslektionerna har varit Bild, Naturkunskap och Språklekar på Engelska och tilläggslektionen var en Quiz Walk till Cobham Village alternativt en lektion om fåglar, bl.a. fåglar som var fångade i nät på morgonen. På bildlektionen gjorde barnen ett ”monotryck”, man målade av en fågel på en glasskiva och gjorde ett avtryck på ett papper. På naturkunskapen grävde vi ner fångstfällor för insekter och småkryp, fotograferade växter och djur samt fångade diverse vattendjur. Frukosten var kl. 8 och sedan samlades vi på innergården innan vi påbörjade lektionerna kl. 9. Varje lektion var 1,5 h. I bildspelet som följer får ni se lite av vad vi gjorde och en del av den fantastiska utomhusmiljön i närområdet. Ungarna mår fint och de sköter sig också bra. Många har kommit igång riktigt bra med det engelska språket (talet). Våra kvinnliga kollegor har ikväll en frigång och gör Cobham Village osäkert. Ryktet säger att grevskapets alla ungkarlar också har sökt sig dit. Vi killar har haft hand om barnen och de har badat och spelat fotboll i sporthallen, men är nu i säng. Vi ser fram emot våran frikväll i morgon.