MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning…

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Svenska trubadurer Trubadur: Kan översättas: den som hittar på.
Egypten.
Företagsskolan nIbland genomgår vårt företag förändringar. 3 lektioner nHär följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva.
Redigerings kurs med PowerDirektor 5 NE Express Del 1.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Sagan om den hungriga vargen
… som skulle arrangera en löptävling.
Vikingar Runor Avsluta.
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Musik arbete. År Johannes Brahms  Karin,Simon,Anders,Felicia
Tema boende hösten 2006 Stora arbetslaget Klicka med vänster musknapp för att byta bild © ptra06.
Öland Ölands landsvapen ska föreställa en kronhjort. Öland har kronhjorten som landsvapen för att man tog dit kronhjortar till den kungliga jakten.De hade.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Den globala & trygga företagsskolan n Ibland genomgår vårt företag förändringar n Här följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva…
Tisdagquiz! Med musikinslag.
Vision unique like Pooh
Rammstein. Rammstein Rammstein Rammstein Rammstein Rammstein.
Jeopardy Final! $200 $200 $200 $200 $200 $200 $400 $400 $400 $400 $400
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Judiska högtider.
Veronica Maggio Veronica Maggio.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Varje dag försvinner flera personer…
ERIC SAADE.
VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.
Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!
Vad vet du om ……. Franska revolutionen.
Dead By April! DBA är ett svenskt rockband från Göteborg bildat år De gav ut sitt självbetitlade debutalbum Bandets låtskrivare och producent.
Geografiprov Det här är Ole. Han är en norrman som är på besök i Finland. Hans kamrater har berättat för honom att alla finländare är tröga och har dålig.
6 april april april april april april april april april april 2017
Vi åkte från Helsingfors. Vi delade upp gruppen i två delar dom ena åkte till Åbo och Mariehamn och dom andra till Jyväsylä.
Marie Lindberg är debutant i stora mått både i Melodifestivalen och offentligheten som artist. Marie är lärare till yrket och undervisar förstaklassare.
Frågor från Kvarteret Merkurius del 2, Västra Torggatan.
Urgermanskaurnordiskavästnordiskafornnorskafornisländskafornfäröiskaöstnordiskafornsvenskaforndanskavästgermanskaöstgermanska.
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Sálin hans Jóns míns Sálin är ett islänskt band som spelar pop musik. Bandet saman står av 5 medlemar. Bandet började att spela året 1988 och har dom.
Traditionell webbserver (en sändare, många mottagare) Fildelning med Bittorrent (varje mottagare blir samtidigt en sändare)
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
1. Bosättning Hur bodde befolkningen förr i tiden?
Frågor från Kvarteret Merkurius del 1, Drottninggatan.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
Av Emelie, Svarre, Nathalie och Wiktor B
Magnus Nordin.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
CHRISTOPHER MAURICE BROWN Chris Brown. BAKGRUND  Christopher ”Chris” är född 5 maj 1989  Chris är uppvuxen i Tappahannock, Virginia  Son till Joyce.
Världsmusik Musik från hela världen!
Ledtrådsfrågesport 5 frågor i 5 olika kategorier
Mattias ”Stafen” Englin 2014
Swedish House Mafia, SHM, är en svensk houseproducent- och DJ-grupp bestående av Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso. Eric Prydz var ursprungligen.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Top Cats bildades Vännerna Jon Kleppenes och Fredrik Lilja hade blivit uppmuntrande av sin musiklärare på Frykenskolan att starta bandet. I början.
Konstmusik Mappar, du har med dig din mapp till lektionerna
Let’s go with the flow. Jag vill ha låttitel och artist OCH svaren på följdfrågorna.
Framtidsyrken. om-du-vill-ha-en-ljus-framtid-pa-arbetsmarknaden.html.
Välkomna till musiken Ackorddiagram genomgång
ISLAND!.
Välkomna till musiken Hur läser man gitarrdiagram? Repetition och genomgång Ackorden Em, A9, D och C ”I was made for loving you baby” ”We will rock you”
Låtchansen Känn igen introt och hitta artisten + låttiteln Klicka här för att höra musiken.
Lite fakta :Bullet for my valentine startades 1998 och dom spelar heavy metal metalcore och trashmetal. Deras debut album släppdes 2006 och det hette.
Rihanna.
Låtchansen Bandet/Artistens namn + Låtens titel OBS: Klicka på ikonen längst uppe till höger för att höra musiken!
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Fredagsmys Vecka 40.
Artist/Band Elevnamn och klass.
Veckans fördjupning handlar om en känd Zlatan-fantast
Veckans fördjupning handlar om en av historiens mest kända musiker
Melodifestivalen.
Välkommen till Forsviks bruk!
Fördjupning: Disney.
Presentationens avskrift:

MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning… Klicka på den här för att höra klippet>>>> The beginning… Som vanligt så är det ett musik-klipp + lite följdfrågor. Artistens namn och låtens titel ska alltid vara med i svaret!! Lycka till!! MusikQuiz HT 2010 nr 1

Fråga 1 Den här artisten blev ”upptäckt” av en känd skandalbloggare, vad heter denne? Vilket känt nederländskt bryggeri nämns i texten?

Fråga 2 Bandet kommer från en stad i södra Sverige, vilken? Enligt Wikipedia så är det här den enda låten som aldrig strukits från bandets låtlista. Låtens titel är också namnet på ett hotell. Vart ligger detta?

Fråga 3 Vad heter albumet som denna låt fanns med på? Låtens titel är också namnet på en klan i spelet WoW. Är de Horde eller Alliance?

Fråga 4 I vilken stockholmsförort skapades denna grupp 2005? Var spelar de sin konsert den 9 dec 2010? I vilken stockholmsförort skapades denna grupp 2005?

Fråga 5 Vad hette den här personens genombrottslåt? Vad hette gruppen som i melodifestivalen 2009 hade en låt med samma titel som den här? Denna grupp släppte också en singel 2004 som var en blandning av två tidigare kända låtar gjorda av Diana Ross och Genesis, vad hette den låten?