Utbildningswebben Lär dig mer. Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Tanken Verkligheten Medvetet Databank Output Beteende INPUT Omedvetet
Katarina Jonsson Vendor Manager, Software.
Att kläcka och vaska idéer
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
BPOS till Office 365 – övergång för befintliga BPOS-kunder
Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
Säkrare inloggning till e-tjänster för vårdnadshavare via e- legitimation Viktig information om förändringar kring vårdnadshavares inloggningar till Barnwebben,
Skapa ideala kundprofiler
Serverkampanj för mellanmarknaden – genom partnerpresentation: Bild endast för presentatör: visa inte Talare: Partner Presentationens titel: Kraften att.
Sälja Microsoft Office 2010 Möjligheter att sälja Office 2010 Vid uppgradering till Windows 7 Vid installation av en nätverksinfrastruktur Med nya datorer.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Intervju inför ViV-projektet.
Kom igång med Disgen Distanskurs med Bengt Kjöllerström
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
vi revolutionerar bokning av vård
Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med.
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Microsoft Healthcare Desktop Microsoft AB Offentlig Sektor
Marknadsföring -Möjlighet till samaktiviteter
Information till IT-designs programstudenter
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
En PowerPoint om PowerPoint
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Introduktion till matematik studierna på LTH
Värmdö matchning? Värmdö kommun Centrum för arbete och studier (CAS)
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Nycklarna till framgångsrik stresshantering. Anmäld dig redan idag om du …: … känner att du provat allt och vill ha ”nycklar” som verkligen fungerar …
Välkommen till Microsoft Partner Tour 2008 Ann-Charlotte Båth, Microsoft Partner Program.
Praktisk arbetslivsorientering
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Personligt Brev ”Berätta om dig själv!”.
Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi. Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi.
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Organisationsteori 7,5 hp Kursansvariga: Gary Kokk och Patrik Zapata Den pedagogiska idén För de flesta av er är detta den sista kurs ni.
Anställningsintervjun
21 januari 2013 BMÖ Operations and Innovation Management.
Microsoft Small Business Specialist. Microsoft har lanserat ett initiativ för partners som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att.
Viktigt när du upphandlar molntjänster
ISV Community Day Till sist Per Ahlberg Developer Evangelist Developer & Platform Evangelism Microsoft Sweden.
© 2010 IBM Corporation Business Analytics eller Hjälp till självhjälp Intressant och lärorik information på våra websidor.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Lämna anbud på våra upphandlingar. Registrera dig på e-avrop för att bevaka, prenumerera och lämna anbud på våra upphandlingar 1.Gå in på
Utvecklarna Karin Älfvåg Marknadschef Developer & Platform Evangelism Microsoft AB Your potential. Our passion.
Söka information på internet. Vi ska prata om kapitel 3 Internet är det största nätverket som sträcker sig över hela världen. Om du är ansluten till internet.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Microsoft Partner Program Petter Körnemark Microsoft Partner Program ISV/Software Solutions Competency Custom Development Solutions Competency Empower.
Kurslistan på Mitt Lnu Kommunikationsavdelningen
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
ISV Community Day Till sist Per Ahlberg Developer Evangelist Developer & Platform Evangelism Microsoft Sweden.
VANLIGA STUDIEFRÅGOR med studie & yrkesvägledare Som studie & yrkesvägledare arbetar vi med att vägleda mot ett yrkesmål. Det kan innebära att vi tittar.
Studentcentrum Studievägledning Stöd vid funktionshinder Studenthälsan Antagning Examina Ladokgruppen.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
Information om tävlingsdatabas tdb.ridsport.se. Ett centralt anmälningssystem för arrangörer och deltagare – Alla officiella tävlingar måste anmälas via.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
1. Registrera dig själv. 2. Se till att det är bockat för kursen 3. Tryck Finish.
Information till Webb och Multimediaprogramstudenter
Presentationens avskrift:

Utbildningswebben Lär dig mer

Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget Partner Learning Center, och där hittar och anmäler du dig till hela vårt utbud av kurser och seminarier. Du söker bland utbildningar efter produktnamn, din roll på företaget, tidpunkt och andra kriterier.

Välj den utbildningsform som passar dig Seminarier om nya produkter och teknologier Hands-on-labs både i klassrum och på nätet Online-kurser när och var du vill Live Meeting, interaktiv föreläsning via webben Utbildning och kurser hos våra utbildningspartners Examina och certifieringar Det mesta är kostnadsfritt.

Kom igång med Partner Learning Center Gå till där du kan läsa om våra utbildningar eller logga in i Partner Learning Center för att göra din egen sökning. För att anmäla dig till en utbildning ombeds du logga in med ditt Windows Live ID. Om du inte har ett sådant, skapar du enkelt ett på

Associera dig med ditt företag Oavsett om du skapar ett nytt eller redan har ett Windows Live ID är det viktigt att associera din företagsadress till det ID du använder för partnerprogrammet. Logga in på och associera dig till ditt företag. Dina certifieringar (MCP:er) är personliga men ger partnerpoäng till det företag du är associerad till. Företagets MCP:er ligger även till grund för de kompetenser företaget får inom Microsofts partnerprogram. Så ju fler MCP:er som finns associerade till företaget ju mer förmåner får ni i partnerprogrammet i form av licenser, utbildningar med mera.

Utbildningswebben