Hej å välkomna till mitt fantastiska fosterland. Jag kommer vara er guide på den här resan…. Pass på, nu åker vi iväg i min tuffa bil med pansarglas.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Det första du bör göra är att rita horisonten
Advertisements

Anne Frank Historia.
Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???"
Detta har du vetat länge…. Klicka för att gå vidare.
Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,
Boken ”Min pappa är snäll och min mamma är utlänning” skriven av Emmy Abrahamson är en humoristisk ungdomsroman som behandlar kulturskillnader och bygger.
First Class Arken - Introduktionskurs
Studieresa till Tjeckien 6 dagar 15 – 20 september 2014.
Fiber i Bohus Peter Davidsson, Fredrik Östlind, Lennart Svensson
Gymnasiearbetet p..
Följ med Ann-Sofie på älgjakt. Här är jag Här är mitt pass idag.
Swedex Muntligt test A2 40 poäng.
~ Den första mobiltelefonen ~
Så här ser det ut för användaren när priset ska räknas fram.
Svenska som andraspråk
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Släktskapsregeln för 6a
Här ser ni några sidor som hjälper er att lösa uppgifterna:
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Åk till Sverige.
Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Kan du omvandla 80 km/h till m/s?
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Välkommen till min hemsida Ali Eskandari Vem är jag Länkar Skicka e-post Här kan ni läsa om mig eller hitta interessanta länkar och skicka en till.
Flexicon – Din systempartner
Vårdmiljörond – varför gör vi det här? Reflektion 2.Ge beställaren ett bra underlag kring nu-läget inför planering av framtidens hälso-och.
DISCO!!!!!!!!!!! Fredagen den 20/5 i Folkets Hus
Brev från Pingvinen.
Vilka typer av vårdboenden kan vi hitta i bygglagstiftningen och vilket brandtekniskt skydd föreskrivs?
Hela världen talar… Global Issues in Context är en lektion i att lyssna! Hulebäcksgymnasiet, Härryda. Västerhöjdsgymnasiet, Skövde.
Flyg fortare.
TURISM I NORDEN TURISM I NORDEN
Fritidshemmet Rubinens barn enkät
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Psykologi A henrik LARSSON (LAH)
DAGENS DIKT I dag är det torsdag och det är mulet - men inte så kallt.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Ett ödesdigert misstag…
Operation dagsverke 2013 Jag är här för att vår skola har valt att engagera sig i Operation dagsverke och jag kommer att pratat om det här: UNICEF Om UNICEF.
Sandra Karlsson – studentmedarbetare Lync Elin Eriksson – studentmedarbetare Lync Oskar Brändmark – funktionsspecialist Lync Tove Zellman - miljöledningsstrateg.
Strama Skåne Antibiotika öppen vård Skåne 2010 Förskrivare, typ av antibiotika, antibiotika vid luftvägsinfektion, antibiotika vid urinvägsinfektion, antibiotika.
SAMHÄLLSKUNSKAP B Henrik Larsson
Information + tjänst = service online. Papper 30% Elektroniskt 70% Nu krävs det hårt arbete för varje procentenhet som går från P till E. Eller en.
Fruktsamhet och mortalitet, uppdelat på födelseländer och
Swedex Muntligt test B1 40 poäng.
Hur vill studenter bo? En studie av enrumslägenheter 1.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Start. Nu vill vi att du besvarar de följande frågorna. När du har gjort det kommer datorn att välja ut den mest passande partnern! Vidare.
…och hur kan vi använda det? …och få ut det till andra?
Till barn i grön/vit grupp och deras föräldrar Hej, Vi hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov. Nu är det augusti och vi hälsar ALLA välkomna tillbaka.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Jag heter Sussi.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ibis Styles Stockholm Järva Stockholm, Sverige Check-in 25 apr 2013 To Check-out 28 apr 2013 Sö Nätter: 3 Typ av rum 1 enkelrum Gratis wireless internet.
Växjö - Stockholm Jag ska åka till Stockholm i två dagar. Datum: 3 Juni – 5 Juni.
SIM TEAM.
Där hittar man all info som man behöver till resan.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Uppland/Stockholm Anledningen till varför jag valde Stockholm är för
Region Östergötland Nätverk för IT och lärande Mjölby den 19 mars 2003 Verksamhet med NätverkSamordnare 2003 ingår nu i nya myndigheten för skolutveckling.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Stockholm juli Tåget åker från Växjö kl och är framme kl Hem igen går det kl och är framme Det kostar 364 kr tur och retur.
Tekniska museet alla små geniers favoritställe.
BULLERBY CUP –  Boende på Klostergård ca 20 km från Vimmerby  Hemsida:
Presentationens avskrift:

Hej å välkomna till mitt fantastiska fosterland. Jag kommer vara er guide på den här resan…. Pass på, nu åker vi iväg i min tuffa bil med pansarglas.

Ert flygplan landar i POLEN. Typ där borta ungefär… Ni ska ju ha någon stans att bo…. så jag har förberett några alternativ.

4 pers: 3 rum, varav 2 sovrum med dubbelsängar Pris: ca z/natt för lägenheten kvm: 2 rum, 4 sängplatser Pris: ca zl/natt för lägenheten 2 Del i lgh för 2 pers, wc i korridoren Pris: 70 zl/natt för 2 pers pers: 1 rum ca zl/natt för lägenheten I alla lägenheter finns kök eller pentry och det ingår sänkgkäder och handukar i priset. Alla bostäder har badrum/wc, endel separat andra i korridoren (jag vet inte vilka). Priserna är ca- priser, jag har försökt att gissa utifrån luddiga polska beskrivningar… Klicka på länkarna för att se fler bilder! SOPOT

52 kvm: 2 rum, 4 sängplatser Pris: ca 250 zl/natt för lägenheten pers: 2 rum, varav 1 sovrum med dubbelsäng Pris: ca zl/natt för lägenheten 2 pers: 1 sovrum Pris: 100 zl/natt för lägenheten 8 I alla lägenheter finns kök eller pentry och det ingår sänkgkäder och handukar i priset. Alla bostäder har badrum/wc, endel separat andra i korridoren (jag vet inte vilka). Priserna är ca- priser, jag har försökt att gissa utifrån luddiga polska beskrivningar… Klicka på länkarna för att se fler bilder! 6 pers: 3 sovrum Pris: ca zl/natt för lägenheten SOPOT

Puh, det var lite mycket info det där. Mejla vald bostad till Nina omedelbums, så fixar hon resten!

Ja, nästan klart nu. Bara flygbiljetterna kvar då. Boka maj, eller maj.

Det var ju väldans skoj med data! Tills vidare tackar jag för mig!