Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Så här ser det ut för användaren när priset ska räknas fram.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Så här ser det ut för användaren när priset ska räknas fram."— Presentationens avskrift:

1 http://www.arifiq.se Så här ser det ut för användaren när priset ska räknas fram.

2 http://www.arifiq.se Priset visas direkt när trycksaken är specificerad. Nu är det möjligt att klicka på Beställ-knappen och informationen går iväg till tryckeriet.

3 http://www.arifiq.se Som användare kan uppgifterna lätt ändras och ett nytt pris räknas fram direkt. Här har vi gått upp till 20 sidor.

4 http://www.arifiq.se Det går att välja mellan olika standardformat men även ange helt egna format. I exemplet har vi valt ett slutformat på 180x250 mm och priset uppdateras direkt.

5 http://www.arifiq.se Alla specifikationer kan alltså ändras och självklart kan även papper väljas. Här har vi bytt ut den obestrukna till en silkkvalitet. Användaren har idag möjlighet att välja typ av papper men ännu inte specificerade papperskvaliteter. MEN...

6 http://www.arifiq.se...här erbjuder vi nu pappersleverantörer möjligheten att presentera sina varumärken. När användaren valt ett papper visas de gramvikter som finns tillgängliga och blir då valbara. Användaren kan även beställa dummy eller se mera information om den valda papperskvaliteten.

7 http://www.arifiq.se När användaren ”klickat” på knappen Info om vald kvalitet presenteras vidare information för att vägleda i pappersvalet.

8 http://www.arifiq.se Det går även att lägga till ett omslag (4, 6 eller 8 sidor). Omslaget kan ha andra färger och annat pappersval. Priset för hela trycksaken, inklusive omslag, uppdateras vid varje ändring.


Ladda ner ppt "Så här ser det ut för användaren när priset ska räknas fram."

Liknande presentationer


Google-annonser