Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
easyresearch. se/s. asp Varför?
Advertisements

Kreditmarknad, Arbetsmarknad, Aktiemarknad
ÖPPET KÖP BYTESRÄTT Ingen lag!
Vad är reklam? Ordet reklam härrör från två latinska ord: "re", som betyder 'på nytt' och "clamare", som betyder ''ropa högt'. Ordet reklam betyder alltså.
I- eller U-land?.
Anneli och Christians Datorskola
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Skapa en lönsam kundrelation
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Tema: Uppfinning Av Thomas Mesumbe.
Föreläsare: Per Sahlin
En kort lektion i hur du inte blir blåst
Tio handfasta argument
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto Kvittot kan vara bra att ha om du vill: - Kontrollera så.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
Lagar och Regler Kap. 5.
Hur vi hjälper kunden till rätt beslut
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Hur ger vi snabbt de kunskaperna? Vi behöver ge våra blivande e- handläggare förkunskaper, för att de ska klara sina utbildningar och uppdrag.
C. Wormbs & L. Norén1 Fler affärer på webben Sammanfattning: • Är du nöjd med hemsidan? • Är det tydligt vad du säljer med hjälp av hemsidan? • Vet du.
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
Radio – Webb = Affärer Ljud, text och bild i kombination på Internet! Roslagens BusinessArena!
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
Miljarder möjligheter på en plats!
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Praktisk arbetslivsorientering
Vår tekniska plattform, vår lyhördhet för kundens processer och affärer, vår förmåga att dra till oss rätt kompetens och vår kraftfulla satsning på.
Tjänstens tillgänglighet Interaktion
Konsten att göra bra inköp
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
Affärsidé - företagets vägvisare
Affärsidé – Emelie & Emma 9E
En konsument är en person som förbrukar varor och tjänster.
K1 Alla marknadsför sig Att skapa intresse och förväntningar
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Företagsekonomi 1 Centralt innehåll
VARBERGS Vi har vapen. Vi har arenor. Men… har ni modet? LASERDOOM.
Marknadsförarens yrkesroll
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Yrken inom Datorteknik
Yoghurtförpackning!.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Christoffers Clothing Company
Samhällsekonomi Del 1 Åsa Lillerskog, Forsenskolan, Tidaholm –
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Gaming.com For all your gaming needs.. Idén bakom Gaming.com är att samla allt en gamer behöver under samma tak. I webbshopen skulle det säljas allting.
BRIS är en länk mellan barn, vuxna och övriga samhället.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Grupparbete 1 Reflektera över eget motiv eller av saknaden av motiv till att delta i Lärande på arbetsplatsen.
Vad säger bilden oss egentligen!?
5 P TAB SERVICES JUTTA JÄRVENPÄÄ, JANIKA KAITO, HENRIIKKA KEMPPINEN, MIREKA KANTANEN & SUSANNA KAINSALO.
Enklare och snabbare vardag med uppkoppling via fiber
Case Aneby Kommun 20-22/ Hur ser Aneby kommuns vision ut kontra verkligheten, område förskolan?
Sophie Eklund Automatiserade röstsamtal till Telias fiberkunder /Relation/Identifier 0.1 Draft.
1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Medlemsansökan via hemsida eller mejl Aktiviteter > Inställningar & Shop Grafiskprofil:
Björn Svensson Fredrik Krig Filip Edén.  Att sälja kläder online  Kunder ska kunna designa sina egna kläder  Låga priser  Kvalitet.
H2000 Branschkunskap – lär känna din bransch Kopiering tillåten © Liber AB 8:1 PRODUKTUTVECKLING.
Varför är bra hemsidor viktiga för företag?. En hemsida är en av de mest kraftfulla marknadsföringsverktyg ett företag kan ha. Inget annat marknadsföringsverktyg.
Enklare och snabbare vardag med uppkoppling via fiber
MARKNADSFÖRING Marknadsföring är allt arbete som utförs i ett företag i syfte att föra en vara eller tjänst från producent till konsument.
Träningskläder Min beställning: Mitt barns namn: Förälders namn:
Lagarna inom handel Kap. 13.
Produkt, pris, plats och påverkan
Marknad, målgrupp och mål
Extra pengar till lagkassorna
Presentationens avskrift:

Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd med

Här har vi vårt lager Hemsidan är tillgänglig 24/7 Varorna skickas ut efter bekräftelse av beställningen Vi förvarar våra kläder kartonger uppdelade i olika avdelningar

Vår idé är att designa vardagliga kläder på vårt eget sätt och ha möjligheten att bestämma eget motiv på kläderna, sedan sälja de så att en ungdom med studiebidrag har råd att köpa kläderna. Det är vi 3 som håller i hela företaget och våra kunskaper är inom datorer och webbdesign.

Vi gör reklam om vårat företag genom mässor och via länkar på andra hemsidor Om du vill köpa kläder från våran sida måste du bli medlem, för säkerhets skull, där ska du kunna ge kommentarer om kläderna och visa hur du designat ditt eget plagg

Utvärdering Vi valde att arbeta om detta pga att det var lockande att göra ett företag på internet och sälja våra egna designade kläder. Behovet av kläder idag är väldigt stort och själva tanken med nät butiken var att istället för att ungdomar ska gå ut ur deras sköna och varma hem så kunde de beställa kläder hemifrån. Vi är nöjde med resultatet av arbetet.

Skapad AV Oskar Trzaska Simon Svensson Jonatan Svensson Klass TE1B