Land Art/ Markarbeten/ Jordkonst

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Det första du bör göra är att rita horisonten
Produced by 4C Strategies AB ISPS ÖVNING 6: Tillträde till hamnen BAKÅT FRAMÅT TILL START AVSLUTA ISPS ÖVNING 6 Tillträde till hamnen Klicka på knappen.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
Kolets kretslopp Det finns kol i nästan allting som vi äter och dricker. Kol är en viktig byggsten i allt levande och eftersom allt levande föds, växer,
Skapa ett video-CV på YouTube
Här skriver ni in ett namn på ert förbättringsarbete
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Åk till Sverige.
Välkommen till Bönemöte
Inledning och avslutning, texten skall vara lätt att följa
Lisa.
Att läsa och studera.
Välkommen till Sverige!
Pedagogisk dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet
Kan du omvandla 80 km/h till m/s?
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Sverige Sverige Sverige.
Astronomi och Atomer
Varför grammatik? Vad är ordklasser?
Utlandsstudier för I:are
Ritteknik.
Avgiftslista via Internet
Enkel dator teknik Tips och tricks.
(CC BY 2.0)
Syftet med en personlig handlingsplan
ersätter substantiv ex: personliga, possessiva, reflexiva, relativa
Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Hamnskydd Klicka på knappen i högra hörnet för att starta övningen
1. Detta är ett förslag på upplägg/rubriker som ni kan använda er av när ni ska dokumentera/presentera vad ni gjort i ert.
EFTER ATT HA LÄST ERA ARBETEN Orsak, lösning, analys.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
En vetenskaplig rapport
Brev till Svalans föräldrar april 2013
Kriget på östfronten för ryssarna till en början
Instruktioner BF12A – BF12B
Tiden är kort. Presentation av eventuellt nya deltagare Förra minnesanteckningarna Sammanställningen från Workshopen Hur fortsätter vi? Nästa möte Workshop.
STUDIEHANDLEDNING I ÅTTA STEG
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Föräldramöte Team Agenda Viggan Vårcup 11/3 (Oskar) Anmälan på andra cuper under våren (Johan) Träningsplan för Team 03 (Fredrik) Aktiviteter.
Retorik & Argumentation
Svenska Brukshundklubben
Dans – eller rörelse till musik
SAGOTEMA.
Vår ö, eller landet vi fann Och hur vi klarar oss där…
Atomens inre Förra veckan lärde vi oss att atomen bestod av tre partiklar. Protoner, neutroner och elektroner.
Lunds Tekniska Högskola | Industriell ekonomi | Studievägledningen 2013 Utbildningsinformation I12 STUDIEVÄGLEDARE INGRID HOLMBERG.
1:a tillfället. vi går till biblioteket där Anna presenterar Kubbes museum. Hon läser boken och vi få se film på datorn. 2:a tillfället. Vi läser boken.
5 TIMMAR Varför 5 timmar? Vad kan du göra på den tiden?
Samhällsvetenskapliga metoder
- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende.
Utrotningshotade djur
Ozonlagret.
Gör direkt: Gå till hemsidan: Klicka på dagens PowerPoint
Vad är återvinnings konst och hur ska vi arbeta med det?
- en del av svensk idrott Kalender Administration.
Knoppfakta!.
Askungen. - Disney’s version -balett av den ryske kompositören Sergej Prokofjev.
Privatekonomi
LEDTRÅD Släck alla ljusen.
1.Gå till hemsidan: torslandaskolanssuperhumans.wordpress.com 1.Klicka på dagens PowerPoint (18/11) 2.Öppna & spara den på din dator 3.När du är klar kan.
VÅREN 2015 #ISJÖBO Digital kompetens. VAR? FACEBOOKBLOGGENTWITTERINSTAGRAM MOVIESTARPLANETYOUTUBEMINECRAFTASK.FM SNAPCHATKIKHANGOUTEDWISE SCRATCHPANDAPLANET.
/ 1 Hej på er! Det är lätt & rätt att återvinna!.
Studiematerial till ”prov”-provet i biologi
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Hur får vi Sigbox att bli en helhet? BFL, SUA, IKT.
Fotbollsträning 20 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Presentationens avskrift:

Land Art/ Markarbeten/ Jordkonst

Direkt från Wikipedia Land Art , markarbeten (myntat av Robert Smithson ), eller jord konst är en konst rörelse som uppstod i USA i slutet av 1960 och början av 1970, i vilket landskap och konstverk är oupplösligt förenade. Det är också en konst form som skapats i naturen , med hjälp av naturliga material såsom jord , sten (säng rock, stenblock, stenar), organiskt material (stockar, grenar, löv ) och vatten med introducerad material som betong , metall , asfalt , eller mineral pigment . Skulpturer inte släpps ut i landskapet, snarare är landskapet hjälp av deras skapelse. Ofta markarbeten utrustning är inblandad. De arbetar ofta finns i de öppna, som ligger långt bort från civilisationen, vänster för att ändra och urholka under naturliga förhållanden. Många av de första verk som skapats i öknen i Nevada, New Mexico, var Utah eller Arizona efemära natur och nu bara finns som video inspelningar eller fotografiska dokument. Land Art , markarbeten (myntat av Robert Smithson ), eller jord konst är en konst rörelse som uppstod i USA i slutet av 1960 och början av 1970, i vilket landskap och konstverk är oupplösligt förenade. Det är också en konst form som skapats i naturen , med hjälp av naturliga material såsom jord , sten (säng rock, stenblock, stenar), organiskt material (stockar, grenar, löv ) och vatten med introducerad material som betong , metall , asfalt , eller mineral pigment . Skulpturer inte släpps ut i landskapet, snarare är landskapet hjälp av deras skapelse. Ofta markarbeten utrustning är inblandad. De arbetar ofta finns i de öppna, som ligger långt bort från civilisationen, vänster för att ändra och urholka under naturliga förhållanden. Många av de första verk som skapats i öknen i Nevada, New Mexico, var Utah eller Arizona efemära natur och nu bara finns som video inspelningar eller fotografiska dokument.

Spiral Jetty by Robert Smithson från toppen av Rozel Point, I mitten av april 2005

Land Art Zghf http://www.youtube.com/watch?v=ulLU1BUJk8Q Andy Goldsworthy for kids.... http://www.youtube.com/watch?v=HBvgaOlR9J4&feature=related

Uppgift: Land Arts Bilda små grupper 4-5 personer, skriv era namn och hitta ett namn till era grupp. Vi går ut tillsammans. Nu får varje grupp skapa en egen ”Land Art”! Kolla runt se vad ni hittar som ni kan använda för att göra era konstobjekt med. Ni får komma överens mellan er så att ni får enhetligt tanke bakom era skapelse. När ni känner er klara får ni ta kort på konstverket, gärna olika från olika vinklar. Vi fortsätter nästa gång med att hitta lämpligt namn till era skapelse, redovisa inför klassen. Tänk på vilket sätt ni vill visa bilden på era konstverk! Skriv en kort motivering med namn på deltagarna samt bifoga en bild och skriv ut och lämna till mig. Lycka till Rakhsha