Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Snapchat.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Ansökan till SFI steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Några moln tillgängliga gratis på Internet
E-post juni 2013.
Videokonsultation med medborgare
Internetbanken - Smidiga tjänster för vardagsekonomin.
Vad gör egentligen Kronofogden?
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Avgiftslista via Internet
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Information till IT-designs programstudenter
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Lathund för Vårdnadshavare
- Gå till adressen kronoby
Tabeller.
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Unik Guide för föräldrar
Adato - rehabverktyget
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Gymnasievalet på internet
Introduktion till Lärplattformen
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Handelsbankens Internet- och Mobiltjänster. PUWE Övrigt (t ex utanför.se) MOBI.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Handelsbankens Internet- och Mobiltjänster
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
GULD är pengar resten är kredit
WEBBORDERGUIDE.
Friskvårdskuponger Vi har två olika leverantörer för tillfället
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Funkisportalen En liten guide.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Betaltjänster E-legitimation Juni 2013

Logga in på ditt bankkonto via Internet

Öppna swedbanks webbsida http://www. swedbank Öppna swedbanks webbsida http://www.swedbank.se Klicka på Logga in i övre högra hörnet på sidan. Använda din egen Säkerhetsdosa för att identifiera dig.

Skriv ditt personnummer i första fältet, välj Logga in med Säkerhetsdosa och klicka på Fortsätt.

Starta din säkerhetsdosa genom att klicka på orange pil, ange den fyrsiffriga PIN-koden och klicka på nummer 1 . På säkerhetsdosan visas en 8-siffrig kod en gång. Skriv koden som visas i säkerhetsdosan i fältet Engångskod, klicka på Fortsätt. Skriv engångskoden från säkerhetsdosan

Logga in med din säkerhetsdosa om du vill skaffa en personlig kod från Swedbank. Klicka på fliken Tillval och sedan Beställ personlig kod. Du kan använda din personliga kod för att logga in i internetbanken och bankens appar. Koden ska bestå av sex tecken med minst två siffror och två bokstäver. Med en personlig kod kan du använda ett urval av internetbankens tjänster utan säkerhetsdosa. Du kan titta på dina konton och lån, göra överföringar mellan egna konton och handla med värdepapper. Förvara din Säkerhetsdosa och bankkort på ett säkert sätt. 

Betala räkningar från ditt bankkonto på Internet. Klicka på fliken Betala/Överföra och välj Bg/Pg-betalningar från menyn.

Välj Från, Välj konto som du vill betala från. Välj mottagare från listan med mottagare. När du betalar till någon för första gången välj Lägg till ny mottagare (se bilden ovan).

I fakturan hittar du all information du behöver för att kunna betala: Betalningsrutin (bankgiro, plusgiro), mottagarnummer, Belopp, OCR nummer, och senaste datum för betalningen. Betalningsrutin Bankgiro , plusgiro Belopp Mottagarnummer OCR

Skriv mottagarens nummer, oftast längst ner till höger i fakturan När du klicka på Hämta mottagarnamn, visas det här Fylla betalningsuppgifter, Belopp, Föfallodatum, OCR eller Meddelande och sedan klicka på Lägg till. Om du inte skriver något förfallodatum betalas det när du godkänner betalningen OCR, oftast längst ner till vänster i fakturan Kan lämnas tom, om du inte vill göra någon notering Om du inte skriver något förfallodatum betalas det samma dag eller nästa bankdag (om du godkänner betalningen före kl 10:00). Om du skriver ett datum betalas räkningen detta datum.

Klicka på Till godkänna för att bekräfta Datum, Mottagare och Belopp.

Följande dialogruta visas Följande dialogruta visas. Starta din säkerhetsdosa genom att klicka på orange pil, ange fyrsiffriga PIN-koden och klicka på siffran 2. Skriv in de siffror som visas i fält 1. Mata in följande siffror i säkerhetsdosan, i det här exemplet 00000500. Din säkerhetsdosa kommer då att visa en 8-siffrig kod som du skriver in i fält 2. Mata in dosans svarskod i fältet. Klicka sedan på Godkänn. Skriv in de siffror som visas i fältet i din säkerhetsdosa. Siffrorna som visas i din säkerhets-dosa (8 siffror) matar du in i det tomma fältet.

Visar den sista dialogrutan Visar den sista dialogrutan. För att skriva ut fakturan klicka på Skriv ut. När du är klar loggar du ut genom att klicka på Logga ut i det översta högra hörnet.

Ansluta Visa/MasterCard/lösenord För att kunna betala eller köp via Internet måste du ansluta ditt eget bankkort. Du identifierar dig med ditt lösenord.  För att kunna ansluta ditt kort till tjänsten måste du ha tillgång till internetbanken privat med säkerhetsdosa. Din hälsningsfras ska bestå av 10 till 30 tecken. Det lösenord du väljer ska bestå av åtta (8) till femton (15) tecken , varav minst två (2) siffror och två (2) bokstäver.

http://www.e-legitimation.se e-legitimation

Skriv den 8-siffriga koden i säkerhetsdosan Skriv den 8-siffriga koden i säkerhetsdosan. Du får då 8 nya siffror som du skriver i detta fält.