MANGE_MANIAC Ämne A Ämne B Viktig information Länkar till dina favoritplatser Skriv ett välkomstmeddelande här. Det kan vara ett långt meddelande eller.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
First Class Arken - Introduktionskurs
Spel i Datorkunskap Instruktioner: Klicka på en av de röda cirklarna
Ringa video- samtal med datorn
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skapa ett video-CV på YouTube
Välkommen till internet för nybörjare
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Att läsa och studera.
PowerPoint 2007 Lathund.
Informationssökning & Källkritik
Arbetsterapi och aktivt åldrande
E-post juni 2013.
Välkommen till min hemsida Ali Eskandari Vem är jag Länkar Skicka e-post Här kan ni läsa om mig eller hitta interessanta länkar och skicka en till.
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
FTP, HTTP, HTML, XML och XHTML
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Varför grammatik? Vad är ordklasser?
INTERNET - källkritik Spela Faktasökning Surfa Chatta Bankärenden
Rapportskrivning – rep.
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Logga in i Fronter och klicka på:  Rum  Alla rum  Biblioteket  Projektarbetet En plats att börja på Här hittar du massor av råd och tips – följ länkarna!
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
©storm.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
Välkommen!.
Marie Lindberg är debutant i stora mått både i Melodifestivalen och offentligheten som artist. Marie är lärare till yrket och undervisar förstaklassare.
Lathund för Vårdnadshavare
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Vem är du?.
Berätta spännande.
Up Up and Away! Advances automatically or by clicking Music will recycle to the end of slide show Skicka länkar till.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Unik Guide för föräldrar
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
KÄLLKRITIK & INFORMATIONSSÖKNING
principer som beskriver
5 principer som beskriver kommunikation på den sociala webben.
Ditt favorit husdjur! Du skall skriva och måla om ditt favorit husdjur. Sök fakta på Internet och i bibliotekets utbud.
Moment 2 Mall för presentation av idé
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Översikt av väsentliga frågor -samråd 2008 Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Bergfotens Hjälpgrupp En presentation av hur du kan få hjälp av oss.
Namnet på ditt evenemang
PUBMED I sökrutan skriver du in valfria sökord och klickar på ”Search”. Vill du istället hitta ett ämnesord att söka på, så byter du från PubMed till.
Politiska partier och ideologier
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Din företags-broschyr
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
B Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Presentationens avskrift:

MANGE_MANIAC Ämne A Ämne B Viktig information Länkar till dina favoritplatser Skriv ett välkomstmeddelande här. Det kan vara ett långt meddelande eller ett kort. Ha gärna med en kort beskrivning över vad som finns på denna hemsida.

Ämne A  Skriv valfri information här.  Lägg till text, grafik eller ett foto till vänster.

Ämne B  Skriv valfri information här.  Lägg till text, grafik eller ett foto till vänster.

Viktig information  Skriv valfri information här: –Namn –E-postadress –Yrke –Favoritlögner om dig själv  Lägg till grafik eller en bild till höger.

Länkar till dina favoritplatser 