Delrapport från Monte Cavallo. Visionerna… •Bygga på det friska •Nya möjligheter •Samarbete med Jenny Nyströmsskolan (Barn- & Fritidsprogram, Gymnasiesärskolan)

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Advertisements

Finnes: Två filialbibliotek Knappa resurser Några tappade sugar Positiva besökare Önskas: Två huvudbibliotek Utrymme för förändring Entusiasm Fler positiva.
Vad säger lagen? – om projekt När barn är anhöriga
Swot - analys.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Kvinnofridsprogrammet i Malmö Grundvärderingar •Samhället har ansvar för att skydda, hjälpa och stödja våldsutsatta kvinnor.
Välkommen till Sjöfrugården!.
Barn och ungas delaktighet utifrån ett normkritiskt perspektiv •Mer än bara en bemötande fråga?
Marknadsplan för HälsoFreak
Min första kontakt med arbetslivet
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Personalmöte Handlingsplaner Värdegrund.
Kontaktsjuksköterskemöte 13 december 2013
Välkomna till Färila skola läsåret 14/15
Katrin Bartfai Jansson och Johanna Joneklav
Föräldrainflytande. 1. Anser du att det finns ett fungerande samarbete mellan förskola och hem på ditt/dina barns avdelning?
Hur gör vi tandvården (mer) hälsoinriktad?
Antal brukare:7 personer - 5 män - 2 kvinnor (Medelålder 35 år / Diagnoser: Autist / Autistiska drag) Personal styrka: Enhetsledare Vårdare i heltid 4.
Styrgrupp Främlingsfientlighet Miljölobbying Fritidsgårdar/Aktiviteter Skolsamarbete Kollektivtrafiken Utveckla Södertälje Mohamed.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Mer idrott till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det som.
Idrott hela livet Kvarnsvedens GoIF OK 2014.
Tema: SJÄLVKÄNSLA Välkommen och presentation ca min
ÅRJÄNGS KOMMUN Välkomna till Fokusgrupp i Projektet CREARE VIVERE finansierat av Europeiska Socialfonden.
Janet Wohlfarth Mia Gustavsson Jacqueline Karvik
Tematiska gruppdiskussioner
Strategiska perspektiv på verksamheten
Vad, hur och varför samverkan? Resultat !?
Varmt välkomna till Klagshamns rektorsområde. Vision Limhamn-Bunkeflo ”Vi ska erbjuda intellektuell, kreativ och fysisk stimulans i en socialt utvecklande.
BARNSKÖTARUTBILDNING
Integrations- och jämställdhetsdepartementet Dialog om värdegrund.
MÅLGRUPP Ensamkommande asyksökande ungdomar – väntar på beslut Ensamkommande ungdomar som fått uppehållstillstånd Står utanför arbetsmarknaden Vill ha.
 Stor, billig, enkel, stilig och snygg.  klarar sina mål.
Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd.
Välkomna! Föredrag av Musik av folket Skapad av Sara Eriksson.
Ortsutveckling Skebokvarn Välkommen! Stormöte 18 november 2013.
Gotlands Länsbibliotek presenterar. Gotlands Länsbibliotek Projektets bakgrund IT-caféet i Hemse Riktade sig till funktionshindrade & äldre Utvecklas.
Följ upp barnrättsarbetet med hjälp av ett antal implementerings- och tillämpningsnycklar.
Värdegrund. Presentation Syfte Värdegrund Presentation av workshop Utvärderingar Framtiden Summering Frågor Kontakt.
Räddningstjänsten i Norrtälje kommun Södertörns Brandförsvars- förbund Räddningstjänsten Storgöteborg Räddningstjänsten Syd.
Diskussion om samgående mellan Djarfur och Vaengur Medlemsmöte
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
1:a advent 2006 Vision Gotland 2025 Tre minuter om Gotlands framtid.
Föräldrarmöte 2/10-13 Vip-hyllan Smehallen LINDEN HOCKEY TEAM -04.
Vestlin Vår värdegrund Vi utgår ifrån följande tankar och begrepp Alla människors lika värde Värdigt åldrande Respekt, självbestämmande, integritet,
Affärsområde: Förskola
Lära för livet!.
Skillnader i syn på företagsklimatet 2010 Kalmar län
För mer information, kontakta:
Succé för Gislehälsans café för äldre
Skillnader i syn på företagsklimatet 2010 Gotlands län
LTUs SWOT Mats Westerberg Centrum för entreprenöriellt lärande
Planering på Särskilt boende.
Välkomna till Föräldramöte klass
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
SWOT-analys av affärsområde grundskola
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE OCH FACEBOOK
VÄLKOMNA TILL FÖRÄLDRAMÖTE
Till dig som är chef Materialet som ligger i ledningssystemet under verksamhetsplanering och uppföljning, jämställd och jämlik verksamhet, jämställdhet.
Affärsområde: Förskola
Ökad attraktionskraft
Ungdomsenkäten Om mig hälsa och livsstil bland ungdomar i Östergötland
(Företagsnamn) SWOT-analys
Vad innebär regionbildningen?
Ungdomshuset BOOST Grundtanken är att stöda utsatta ungdomars väg till studier, arbete eller annan sysselsättning. Boost är en gemensam arena där flera.
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Bubblan i Bibblan Bibliotopia 2019 Robert Hagström Enhetschef Bibliotek och Bubblan samt Folkhälsostrateg.
- Hur kan vi göra det lättare, samstämmigt och tillgängligt för alla?
Dialogmöte enskild pedagogisk omsorg.
Presentationens avskrift:

Delrapport från Monte Cavallo

Visionerna… •Bygga på det friska •Nya möjligheter •Samarbete med Jenny Nyströmsskolan (Barn- & Fritidsprogram, Gymnasiesärskolan) •Bra relationer •Trygg miljö

Visionerna… •Brett verksamhetsutbud (skapande, kulturella, värdegrundande) •Stärka tjejers deltagande •Verksamhet för funktionshindrade •Riktade projekt och läger

…som gick upp i rök

Nya förutsättningar •Ungdomar från hela Kalmar •Lokaler svåra att övervaka •Stängd övervåning •Lokalerna bara godkända för 50 personer

Så blev det •Bra geografiskt läge •Mötesplats för många •Bra för en del/mindre bra för andra •Maktordning •Hot, våld och stölder •Respekt

SWOT Styrkor Personalen är mer samspelt än tidigare Vi har börjat lära känna ungdomarna Vi vet vad vi inte vill ha (skrymslen och vrår bla) Vi har fått en jättebra kontakt med ungdomspolisen och det nya fältteamet Svagheter Oklart med ”Ugglan” Vi kan inte lämna klara besked till ungarna Möjligheter Vi kanske får nya bättre anpassade lokaler Vi ska se till att få tydliga direktiv om målgruppen Flytta in i ”färdiga” lokaler Få tillbaka ungdomarna från Vasa/Falkenberg till nya lokaler Vi har sett ett behov av en central mötesplats-bygg vidare på det! Hot Lokaler som inte är iordning Vi sviker ungdomarna om vi inte kommer igång med verksamheten Vi tappar kontakten med ungdomarna vi ska jobba med senare om det dröjer med lokal

Statistik

Framtiden •Monte Cavallo avslutas •Hur gör vi för att inte svika ungdomarna? •Var har vi öppet till hösten? •Stort behov av en central mötesplats