Snapchat.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Snabbguide och tips.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
First Class Arken - Introduktionskurs
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Skapa ett video-CV på YouTube
iPad fortsättningskurs
Tidrapportering – Logga in
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Välkommen till kattens magiska värld
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Hur fungerar Snapchat Snapchat.
E-post juni 2013.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
När Du laddat ner Appen kommer den att finnas nere i högra hörnet på din Google sida. Det enda Du kommer använda Google till är att skriva in sökobjektet.
Information om YouTube
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Den Glada Internationella Vänskapsveckan.
Att hålla en presentation
©storm.
Information till IT-designs programstudenter
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Sektorn för Socialtjänst
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Groupwise – skicka mail
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Gymnasievalet på internet
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.
Uppdaterad januari 2015 Webbanmälan till högskolestudier ht 2015 Material för studie- och yrkesvägledare.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
VIS Verksamhetens Informationssystem
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Vill du lära dig lite om snapchat? Kolla då på denna videon.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
|UTBILDNING.
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Snapchat

Historik och info Grundaren av Snapchat var Evan Spiegel och Bobby Murphy. Snapchat är en smartphoneapp som används för att skicka bilder och videos till andra motagare. När man ska ta en bild på Snapchat kan man inte välja en från albumet utan man måste ta den direkt. Men det som är speciellt med appen är att bilden eller videon bara kan visas i högst 10 sekunder efter det så försvinner den. Om man vill spara en bild som någon har skickat kan man ta hjälp av andra appar eller ta en screenshott. Om personen tar en screenshott på din bild så står det. Idag har Snapchat över 50 miljoner användare och dem flesta som är medlemmar är unga. Facebook har även försökt köpa Snapchat för 20 miljarder kronor men det tackade företaget nej till.

 Här skriver du in din e-mail Så här ser det ut första gången du öppnar Snapchat  Här skriver du in din e-mail  Sedan lösenordet du vill använda  Och till sist när du fyller år  När du är klar med allt, klickar du på Sign up När du väl har loggat in på Snapchat behöver du inte logga in igen

När du loggat in på Snapchat ser det ut såhär. Här ser du till vem du har skickat och fått bilder och videos ifrån. För att komma tillbaks till kameran klickar du här  Clear klickar du på om du vill att dina ”Snaps” ska försvinna  Här står namnet på den som skickat bild/videos till dig

När du klickat på kamera ikonen så kommer detta upp X längst upp till vänster klickar du på om du vill gå ut från kameran Pennan i högra hörnet kan du klicka på om du vill rita på bilden du tagit Rutan längst ner till vänster där det visar 7, väljer du hur länge du vill att bilden ska visas  Pilen bredvid 7an klickar du på om du vill spara din bild

Här är din ”profil” Stjärnorna visar vilka som är dina bästa vänner Här klickar du om du vill se vem som har lagt till dig som vän Och den ”gråa inställnings ikonen” betyder att du kan ändra användarnamnet

Fördelar och Nackdelar Man kan välja hur många sekunder bilden ska visas Att man kan rita på sin bild Att appen är gratis och att man bara behöver ha internet för att använda den Nackdelar: Att man inte kan välja att skicka en bild från sitt album Personen kan ta en screenshott och spara den

Risker Att man inte ska skicka vilken bild som helst eftersom personen kan ta en screenshott Någon kan hacka sig in på ditt konto och skicka bilder.

Källor www.wikipedia.se www.ne.se www.expressen.se Av: Moa och Milad