Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En presentation av ett unikt system
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Kampanjuppföljning Hur den senaste kupongkampanjen gick totalt sett vet du säkert. Men hur gick den i exempelvis Skåne jämfört med i Göteborg? Var resultatet.
First Class Arken - Introduktionskurs
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Varför är det viktigt att mäta?
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Meny •Hem: Visar denna sida. Kan användas för allmän info •ProNavigo visar Modellen, mallar, checklistor •Projektlänkar: visar en undermeny med lämpliga.
Enkel Tidrapportering på nätet.
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Välkommen till Kammarkollegiets Inkassogrupp
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Föreställ dig Navigator i din telefon.. Vi presenterar Mobile Navigator – När som helst, var som helst.
Skriva e-recept i Melior
Hämta företagsdata till Excel
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Schenker Air & Ocean E-lösningar för sjö- och flygtransporter
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
VÄLKOMMEN ! Du kommer nu att få delta i ett parapsykologiskt experiment.. Luta dig bakåt i stolen och klicka med musen när vi kan börja.
Rita av.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
- Gå till adressen kronoby
Nyheter – Raindance 2009 vår
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
IdrottOnline Mobilapp.
Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Unik Guide för föräldrar
Adato - rehabverktyget
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Maja - medarbetardialogen.
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Webbsidesutbildning Lennart Ek, Tel Stefan Fosseus,
- Administration. IdrottOnline administration nyheter -09 Integration med Tävlingsadministrativa system för Skidor, Friidrott, Orientering. - sept. Förbättringar.
Uttag från Reserven Informationsmanual för sjuksköterskor Rätt registrering i datasystemet ger : Uppdaterad listor för Reserven Användbar statistik för.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Statistisk kommunikation- ett eget språk -Att tala med tabeller och diagram (en förening av bildmässig och symbolisk reppresentation)
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Nekksus Extra övningar Utdata och prognos Utbildningsmaterial Ver
Beställningsguide VTF och Nutrition Saffron detaljerad
Instruktioner för orderportal på:
Chef Viktig information till dig som chef gällande nya lönesystemet.
Presentationens avskrift:

Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar att klicka på för att komma framåt eller bakåt För att gå framåt eller bakåt, klicka på pilarna

Inloggning till Kundsidan sker med ett användarnamn och lösenord När du bestämt dig för att teckna dig för Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida, får du ett användarnamn och lösenord sänt till dig.

Översikt - enkel bild över den viktigaste informationen Översikt ger dig information om: • Procentuell nivå i cisternen • Senaste leverans • Leveranser år till dato

Statistik - Nivå - möjlighet att få information om cisternens nivå historiskt Under Statistik-Nivå kan du se nivån i din gasolcistern. Följande val finns: • Datum • Period • Format: Tabell, Grafisk, Excel

Statistik - Förbrukning - möjlighet att få information om förbrukning historiskt Här kan du få fram användbar information om förbrukningen. Denna funktion kan vara mycket användbar för rapportering både internt och till externa parter. Om Format Excel väljs kan informationen sedan bearbetas vidare till önskad form.

Statistik - Lager - möjlighet att ta fram underlag för lagerberäkningar Under Lager kan du få fram information om hur lagersituationen sett ut under en månad. Användbart till exempelvis inventeringsredovisning.

Statistik - Leverans - möjlighet att få information om leveranser historiskt Här finns möjligheter att se mottagna leveranser. Användbart exempelvis till avstämning av fakturor.

Larm - möjlighet att se status för inkopplade larm För de kunder som har Statoil Gasol/LPGs larmfunktioner inkopplade kan du här få en överblick och larmstatus på exempelvis: • distributionstryck • temperatur • gasläckage • etc.

Bilder - möjlighet att ha egna bilder över cisternanläggningen

På varje sida finns pilar att klicka på för att komma framåt eller bakåt För att gå framåt eller bakåt, klicka på pilarna Du har nu gått igenom de funktioner som finns tillgängliga genom Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida. Som du ser är Kundsidan mycket användbar och kan vara till god hjälp för dig att plocka fram information av olika slag. Intresserad och nyfiken? Hör av dig till din kontaktperson på Statoil Gasol/LPG, eller skicka ett mail, så hör vi av oss.skicka ett mail