Zonta, Stockholm V på vernissage med Alla Kvinnors Hus på Bruno gallerian 2009-08-26.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Som •Han körde på Slottsgatan som har en hastighets-begränsning på 50 km/h. •En kvinnlig bilförare körde på en man, som är i 20 års ålder. •Kvinnan, som.
Advertisements

 METODIK  Hur gör man en brukarstyrd enkätundersökning?  Hur går man sedan tillväga?  Peer-to-peer som insamlinsmetod  Problem, svårigheter och begränsningar.
Bildspel om konstnären
Vem bestämmer - du eller chefen?
SAGOHATTEN SAGOHATTEN.
POSITIVT ATT GÅ PÅ HELENEHOLM Mål: •Eleverna skall med bild och text gestalta det positiva med att vara elev på Heleneholms gymnasiet. •Gör en utställning.
• Presentera dig tydligt med vart du kommer ifrån eller organisation. • Ställ öppna frågor som Om du fick bestämma, hur skulle då miljö och klimatpolitiken.
Klicka här för att ändra format på bakgrundstexten Nivå två Nivå tre Nivå fyra Nivå fem Klicka här för att ändra format på bakgrundstexten Nivå två Nivå.
ARPILLERAS, en utställning från GABRIELA MISTRAL KULTURFÖRENING hos IMMIGRANTERNAS RIKSFÖRBUND, Katrinedalsgatan 43, BORÅS 7-23 maj 2011 ARPILLERAS (säckväv.
Pronomen.
Relativa pronomen & adverb
28/ Minst 19 döda vid bombdåd i Israel På onsdagskvällen dödades minst 19 personer vid ett palestinskt självmordsattentat i den israeliska staden.
Les meilleures photos de
Välgörenhetsföreställning Filmen Amelia
Åk 9 - året då det händer -.
Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster.
Ungas frågor om alkohol och droger
adjektiv och substantiv
Kvinnlig kraft bygger nya världar Stockholms Zontaklubbar hälsar Dig välkommen till GoZonta 8 november 2013 Aula Magna Stockholms universitet.
DI21 Mål Vilja Våga Verka Zonta International District 21 ▪ Sweden & Latvia 1.
ÖPPET HUS – MINI MÄSSA 29/ Med detta bildspel vill vi tacka samtliga producenter och sponsorer samt Övriga medverkande för bra samarbete. Cirka.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Niklas Höglund  PRIMÄR: Svenska män nära Lammhult yrkesbyggare samt fritids byggare ålder:  SEKUNDÄR: Kvinnor samt män som har någonting.
Bestämd och obestämd form i adjektiv och substantiv
Vart är utställningsmediet på väg? Vi söker i samtiden efter svaren på framtidens frågor.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
För att + ingen – inte någon Barnen förstår ingenting. Föräldrarna talar engelska för att barnen inte ska förstå någonting.
Varje dag försvinner flera personer…
Romantiken 1760 – 1840.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
O, VINDARS BRUS Braw 10 O, VINDARS BRUS S ÅNG I F - MOLL 2. I ständigt ny variation jag hör din starka, sköna röst i dina vintersångers ton och i din.
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH företag – de flesta är små 5-9 anställda 5% anställda 3% anställda 2% > 50 anställda.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 AMBASSADÖRER FÖR KVINNORS FÖRETAGANDE.
Välgörenhetsmodevisning Modevisningens ordförande Birgitta hälsar välkommen till Zontas 18:e Modevisning.
Klok filosofi.
Kontraster.
Jämställdhetspolitiken Tillväxtverket 26 september
BILDSKÖNE BENGTSSON & TATUERADE JOHANSSON en teaterpjäs
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Agneta Hellne Anhöriga kastas många gånger brutalt mellan glädje och den yttersta förtvivlan.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Vilken ska bort och varför
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
DEN STORA KVINNO- FRIGÖRELSEN 1800 – TALET I SVERIGE .
Måndag den 17 november 2014 Olle Hellzén. Dagarna blir kortare och det blir kallare. Det blir slaskigt och det är inte kul.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Fakta om andravärdskriget
Jesus möten Mark 2:13-17.
Mansfrid? - Offer på lika villkor?
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Lägesrapport från programberedningen Landstingsfullmäktige juni 2009.
Strasbourg Freedom Drive km lång march från centrala Strasbourg till parlamentet Anordnad av ENIL Två tidigare marscher (2003 och 2005)
Tommy blev på sprungen av en rånare. Han fick ett litet skrubbsår på armbågen.. Flisen och Tommy hitta en lapp. På den står det sven östgök. Tommy och.
Mannen som hatar julen Det var en gång en man som hata julen.
Kurs: Lärarskap I för Gymnasielärare Seminarium Nr 1 V Presentation och samtal i grupp. Utbildningsplanen är klart formulerad med tydliga.
Guðbjörg Linda Rafnsdóttir Kön och makt i Norden. Grand Hotel, Reykjavik, 18 – 19 november 2009.
Det va en gång en katt och hund del 1
Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd.
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Bokrecension av: Lisa Nauclér Samuelsson Titel: Super snuten Sune med rätt att snokaTitel: Super snuten Sune med rätt att snoka Författare: Sören Olsson.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Elev loggbok.
Mångfald och Tolerans.
X 4.5 Andelen i procentform (II)
Presentationens avskrift:

Zonta, Stockholm V på vernissage med Alla Kvinnors Hus på Bruno gallerian

Ordförande i Alla Kvinnors Hus, Lena Josefsson, inviger utställningen som arrangeras i samarbete med Stockholms Fotoskola och Dolhem Design Britta och Monia var med. I bakgrunden Jessica Norberg och Johan Norberg underhöll med musik

Kvällens konferencier var Jenny Östergren som tillsammans med Jessica Norberg och Johan Norberg är tre nyutnämnda ambassadörer för Alla Kvinnors Hus. Den första gästen var jämställdhetsminister Nyamko Sabuni

Carin Götblad berättar om polisen arbete för att motverka våld mot kvinnor. Soran Ismail, ståuppkomiker och även han nyutnämnd ambassadör för Alla Kvinnors Hus, lättade sedan upp stämningen med skämt om allt från ny lagstiftning i Afghanistan till rösträtt och sexualundervisning och lockade publiken till många skratt.

Vi fick många applåder när jag berättade om vårt bidrag till Alla Kvinnors Hus