Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
easyresearch. se/s. asp Varför?
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Rockackord Lärorikt bildspel för alla rockfans med minst tre
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
1. Hur många barn har du/ni som går i grundskolan (Årskurs 1-9)? Kommentar:
Enheter introduktion Hur lång är du?
Om ett ögonblick kommer du att inträda i en magisk värld...
Portal för elektroniska beställningar via Asynja
PAS Card säljer och utvecklar produkter och tjänster för säker identitetshantering, det vi kallar ID Solutions. Vi erbjuder anpassade helhetslösningar.
Grundat 1997 (med stöd av regeringens IT-kommission)
Skapa ett video-CV på YouTube
Reactions an Equilibrium
Hur du själv kan räkna ut dur och mollackord för piano/keyboard!
Uppgiften i PowerPoint
Utgångspunkter/Genombrott
Välkommen till kattens magiska värld
Att göra en modern släktbok för CD och webb med Disgen
Välkommen till internet för nybörjare
PENpal- den talande pennan
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Access med Sebastian och Robert
TA KORT TA KORT Såhär tar du ett foto: - Sitt mitt framför monitorn. - Titta rakt in i linsen. - Klicka på TA KORT. - !!! SITT STILLA OCH FORTSÄTT TITTA.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Tankar och träning vid Parkinsons sjukdom
Familjebaserad korttidsintervention inom barn- och ungdomspsykiatrin •Telefonsamtalet • Brevet •Samtalet •Utvärdering.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
Aktivitetskort på nätet
Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
2. Utveckla en presentation
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
Passion, Samhörighet och Kärlek
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Nionde Kvällen Shaytans Agenda.
Om en stund kommer du in i magins värld.... …Du kommer att bevittna en sällsynt händelse.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Music: Nightengale Serenade
Modul 5 Att söka arbete.
Retorik & Argumentation
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
SENIORNET SWEDEN Grundat 1997 (med stöd av regeringens IT-kommission) Cirka 8500 medlemmar i 50+ klubbar över hela Sverige, opolitisk Syfte: Att hjälpa.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Varmt välkomna till användarutbildning Therése Brun.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Frågesport om funktionshinder
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
/Manal, Melissa, Nicole och Michelle
GRUBBESKOLAN PRESENTERAR PROJEKTET DEN NYA SKOLGÅRDEN ETT AKTIVITETSPARADIS.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
Vad har du hört under förmiddagen? Vad förefaller vara viktigt för att röra sig från kunskap om social hållbarhet till handling i frågorna? Bilda grupper.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Instruktioner kortläsare
Inställningar Panel-PC
Välkommen till kattens magiska värld
Hur klonar man i Photoshop??
Komma igång med Scratch
Presentationens avskrift:

Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet tas !!!. Ta kortet Ta kortet Just nu erbjuder vi er att testa den senaste innovationnen från SONY. Med detta system, kan ni använda datorskärmen som en webcam och ta kort på er själva.

Ta kortet Ta kortet Lite mer till vänster!!! Du är inte centerad på bilden...Och glöm inte att le också...

Visa kortet Visa kortet Färdig 100%

Är du dum i huvet eller!! Trodde du verkligen att du skulle kunna ta ett kort med din skärm? Tryck på ESC och gå tillbaks till jobbet NU!!!