Portal för elektroniska beställningar via Asynja

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Snabbguide och tips.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
First Class Arken - Introduktionskurs
PAS Card säljer och utvecklar produkter och tjänster för säker identitetshantering, det vi kallar ID Solutions. Vi erbjuder anpassade helhetslösningar.
E-post i mobilen -Ett sätt att öka tekno-stressen, eller en lysande effektivitetshöjare?
Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet.
Manual till Citybreak Information System (CBIS) för att fylla i uppgifter till Points of Interest (POI) på meetings.visitsweden.com.
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Uppgiften i PowerPoint
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Nya Mina vårdkontakter
Välkommen till kattens magiska värld
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
PENpal- den talande pennan
E-post juni 2013.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Hur ger vi snabbt de kunskaperna? Vi behöver ge våra blivande e- handläggare förkunskaper, för att de ska klara sina utbildningar och uppdrag.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Beställning till basförråd via WebbAbest
Home Use Program Support och Process för att beställa
Enkel dator teknik Tips och tricks.
När Du laddat ner Appen kommer den att finnas nere i högra hörnet på din Google sida. Det enda Du kommer använda Google till är att skriva in sökobjektet.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags.
Detta är en presentation tänkt att användas som information till vårdpersonal där enheten planerat att starta med Mina vårdkontakter. Gör så här: 1. Skriv.
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.
2. Utveckla en presentation
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Göra en enkel webbsida med word
Information till IT-designs programstudenter
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Cirkelledarutbildning
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Groupwise – skicka mail
Min första hemsida Hello world!. Byt bakgrundsfärg Hello world!
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Unik Guide för föräldrar
[ ] GEMENSAM ANSÖKAN 2015 Kim Johansson ANSÖKAN GÖRS PÅ ANSÖKNINGSTID ANSÖKAN GÖRS PÅ S:T OLOFSSKOLAN
Groupwise – skicka mail
Elisabeth Ingesson, Kalmar Läns Landstingsavdelning 097
Målgruppsfokusering och modernt verktyg vid lansering i februari
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
 Installation av Windows Vista (Kapitel 9)  Haidar Al Attar (IT lärare)  Jensen Education.
Samarbetsytor i Aurora
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Vad gjorde vi förra gången? Nu borde du ha koll på de 16 första begreppen. Öppna begreppslistan på Superhumans & kolla att du kan dem!
Uppstart iPad Höörs kommun.
DateMe Khoushal, Jonatan, Anders, Therese, Mia. Begränsning och målgrupp 128*160 pixlar 128*160 pixlar Målgruppen är: svensk singel, över 18år, ny mobil,
Lässtrategier. 1. Före läsningen- strategier 1.1 Sätt upp mål med läsningen.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Beställ opersonligt konto för delad iPad i Ustart
Epost på personlig iPad för elever
Beställ opersonligt konto för delad iPad i Ustart
Från antagning till gu-kort
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Presentationens avskrift:

Portal för elektroniska beställningar via Asynja Så här kommer du igång…

Först och främst… Finns min laboratorieleverantör i portalen? Gå till adressen: www.infosolutions.se Klicka på Produkter -> eRemiss Klicka på ”anslutna enheter och system”

Nu vet du ifall laboratorieleverantör finns i portalen och kan gå vidare… Tar vi prover själva? I sånt fall behöver du en etikettskrivare. Etikettskrivare hittar du här: www.infosolutions.se/Etiketter-och-skrivare.htm …eller låter vi laboratoriet ta proverna? I sånt fall behöver du ingen etikettskrivare Nu går vi vidare med konfiguration av Asynja…

Följande inställningar behöver göras: Meddela Asynja-suport att ni vill igång med elektroniska remisser (eRemiss). De kommer aktivera den tjänsten i er Asynja. Låt er IT-tekniker granska och åtgärda säkerhetsinställningar enligt detta dokument: http://infosolutions.se/Ladda-ner.htm Om ni har etikettskrivare behöver den konfigureras. Mer om det finns att läsa på samma adress:

Nu lägger vi till beställarkoder… Meddela InfoSolutions (support@infosolutions.se) vilka beställarkoder som ni kommer använda er av. De beställarkoder ni ska använda måste antingen ligga i användarens sida i Asynja, i fältet ”kombikakod” om beställarkoden är personlig…

…Eller så använder vi oss av gemensam beställarkod Och då ska er beställarkod fyllas i under antingen fältet hälsovård, eller sjukvård

Nu testar vi…

Här visar vi även ett ”vanligt” fel… Får du detta fel betyder det att du missat att fylla i beställarkod för den beställare du valt att skapa beställningen som…

Vi finns alltid till din hjälp ! support@infosolutions.se Eller Telefon 08 511 85 995 Vänlig hälsning, InfoSolutions !