Ledarträff 2019-01-08 Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
Advertisements

VÄLKOMNA Huvudtränare Peter Håkansson Tränare Joakim ”Jojje” Nilsson
Föräldramöte P januari 2015
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK
Föräldramöte P Bollstanäs skola. Agenda Ledarstaben och truppen Träningar Matcher – S:t Eriks-cupen Cuper Föräldrarrollen Hemsidan Ekonomi.
Föräldramöte P Agenda Ledarstaben och truppen Träningar Matcher – S:t Eriks-cupen Cuper Föräldrarrollen Hemsidan Ekonomi Andra aktiviteter.
Säsong 2015 BK Sport P03. Agenda föräldramöte 24/2 Fotbollen Föräldragrupp Kansliet.
VÄLKOMNA Föräldramöte P07 14 april Agenda Presentation av ledarstab och ansvarsområden 2016 Träningar 2016 Matcher 2016 Teambuilding Föräldraengagemang.
VÄLKOMNA! F03 FÖRÄLDRAMÖTE Agenda Sportslig policy Roller för att driva detta, tränare mm Träning och Matcher Långsiktigare planering Socialt.
Dagordning Ledare och funktioner runt laget Träningar Matcher Cuper –träningshelg – andra aktiviteter Lagkassan Valborg - JA Föräldraansvar Medlemsavgift/Sektionsavgift.
FÖRÄLDRAR INFORMATION 2016 Hvetlanda GIF P02 Välkomna!
Föräldramöte F Agenda  Om träningarna  Träningar  Praktiskt med viktigt  Utmaningar för alla  Matchspel  Info om Bosön  Info om lagets.
Föräldramöte P06: Agenda  Säsong 2014 – tillbakablick  Säsong 2014 – slutfasen (vinter)  Säsong planering.
Välkomna till Föräldramöte 8/5 City-P08 Agenda -Tränargrupp/Spelartrupp -Fotbollsfilosofi City-P08 -Träningsupplägg våren-16 -Ansvar som förälder City-P08.
P02 Föräldramöte Agenda Rekapitulation av förra mötet Nästa säsong.
VÄLKOMNA Ope P 04. Organisation Lotter Dreamstar INFO FRÅN OPE IF.
ÖSK Handboll P04. Säsongen Vi är 18 killar i laget Vi har genomfört 45 träningar med en närvaro på 67% Spelat 12 seriematcher Deltagit på Kopparcupen.
Ledbergs IF Fotboll Barn födda 2003 till 2005 Hej, Vi är barn idag som med enkla medel tränar fotboll med grundsynen: Förstå fotboll, ha roligt,
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
Träningstider, våren Tisdagar 18:30-20, Björknäs grus Torsdagar 17:30-19, Björknäs grus Söndagar 18-19:30, Björknäs konstgräs Träningstider, våren Tisdagar.
SOCIALA SPELREGLER I BK30 U19 Vi hjälper varandra både på och vid sidan av planen Vi kommer väl förberedda till träning och match Vi tar på ett positivt.
TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016.
Föräldramöte GUIF F05 CA/TO
Föräldrar information 2017
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Föräldramöte inför säsongen 2014
Föräldramöte 13 februari 2017
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Föräldramöte BAIK P02/P01 Innebandy
FÖRÄLDRAMÖTE BKI SUNNANÅ F03/04.
Föräldramöte Tillberga IK P-01
Föräldrarmöte Ishallen Kristallen.
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldramöte UNIK P
Föräldramöte Oddevold P04
Föräldramöte, 25/
Agenda 11/9 -16 Träningstider Ordningsregler Innan träning
Skiljebo SK Föräldramöte – lag F06
Föräldramöte IK Franke P
Föräldrarmöte Linden Hockey -04.
Föräldramöte IF Lejonet U11
Team 08 Agenda Ledare och roller i laget Träningar Matcher
Föräldramöte Vallen P
Välkommen till föräldramöte Lerkil P8
Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj
Föräldramöte P06 7/4 Välkomna!
Föräldramöte Boden Hockey U
Välkomna!.
Välkomna Föräldramöte 29 augusti.
Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.
Informationsmöte nr 3 F03/
Välkomna till föräldramöte F
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Innebandy P05 Säsongen 17/18.
LIBK F23 Innebandy Föräldramöte säsong 2017/2018
Föräldramöte USFF F04.
GRIPEN TROLLHÄTTAN BK - P11
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Föräldrarmöte 8/11.
Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte 28/ Tränare: Tobbe och Fredrik
Föräldramöte IFK F09/10.
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte Sickla IFB 04-05
Organisation ÖIF U-13 säsongen 2019
Bullerby cup 2019 Vimmerby, CA 12 mil från ÅBY
Spelar & föräldramöte Flickor A 21/5 2019
Välkomna till föräldramöte F06/
Presentationens avskrift:

Ledarträff 2019-01-08 Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop lag inför match. Stämmer av på sista träningen innan match vilken som kan ansvara för matcherna för de två lagen under helgen. Begga tar fram en pärm med övningar som vi kan ha med till träningarna för att slippa fundera på vilka övningar som ska göras. Nicklas gör ett schema över vilka som ansvarar för träningen för den första tiden i veckan och den andra i veckan.

Föräldramöte F-07 2019 2019-03-05 18:30 – 20:00 Testebo

Agenda föräldramöte F-07 Träningstider Anmälan till träning och match i laget.se Träningsfrekvens, deltagande på match Behov av målvakter Ledord för laget Hudik-cup Träningsläger Matchställ Fikalåda på hemmamatcher Sommarlotter

Agenda föräldramöte F-07 Träningstider Vi siktar på att börja med en träning i veckan på konstgräs från V14 Vi kommer försöka få två träningstider i veckan under sommaren, med förhoppning på 18:00 till 19:00, tisdag och torsdag. Vi återkommer när vi vet vilka tider vi fått på Laget.se Anmälan till träning och match i laget.se Anmäl ert barn till träning så snart ni har fått kallelse i Laget.se Deadline för att svara på kallelse är 2 dagar innan för match och 1 dag innan för träning.

Agenda föräldramöte F-07 Träningsfrekvens, deltagande på match Vi kommer att prioritera de spelare som tränar mest till extra matcher. Naturligtvis har vi förståelse för om spelare varit sjuk eller bortresta, eller tränat andra idrotter. Vi kommer att blanda olika lag (båda) inför varje match under serien för att tjejerna ska få spela med olika kompisar under säsongen. Behov av målvakter Vi har några målvakter som verkar trivas i rollen, men vi behöver fler för att inte stå inför matchstart utan målvakt. Inez & Wilma och är de som agerar målvakter. Hur kan vi få fler som kan ställa upp och stå i mål?

Agenda föräldramöte F-07 Ledord för laget Lyssna när ledare/tränare pratar Alltid ha god ton mot varandra Göra så gott man kan Konsekvens om man inte ställer upp på våra ledord Vid skada kliver man av träningen Vid upprepad stök eller bråk får man kliva av träningen/matchen Situationsanpassad tolkning av våra ledord Ibland får spelare ont och det går över och de kan delta igen, men om det upplevs som att man ”maskar” för att slippa utföra det man upplever tråkigt känns inte det acceptabelt. Naturligtvis lyssnar våra spelare oftast på oss ledare och har en god ton mot sina medspelare, men ibland kan det spåra ur och då kan det vara bra att de som stör eller är otrevlig får avsluta träningen eller matchen, med respekt för oss och för övriga spelare. Det är barn som spelar och vi välkomnar dem självklart tillbaka om det skulle bli någon som vid tillfälle får kliva av på grund av sitt beteende.

Agenda föräldramöte F-07 Hudik-Cup 14-16/6 Efter genomförd förfrågan på Laget.se om hur vi ska finansiera Hudik-Cup så kommer vi föräldrar att betala kostnaden för deltagandet (800kr) Transporter och boende Minibussar är preliminärbokade Boende på skola Mat ingår Träningsläger Då vi kommer att prioritera Hudik-Cup i sommar väljer vi att genomföra ett enklare träningsläger. Troligen med övernattning på Testebo en natt.

Agenda föräldramöte F-07 Matchställ Vi kommer att få nya matchställ till denna säsong med nya sponsortryck Vi kommer att återkomma med dag för att prova ut storlekar via Laget.se Domaransvarig Nicklas Fikalåda på hemmamatcher Fika på hemma matcher har gett ett gott tillskott till lag-kassan Karin, Elsas mamma ansvarar för fikat (Inköp och schema) Sommarlotter Sommarlotter har gett ett gott tillskott till lag-kassan Millas pappa ansvarar för sommarlotterna

Tack för att ni kom!