Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

LIBK F23 Innebandy Föräldramöte säsong 2017/2018

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "LIBK F23 Innebandy Föräldramöte säsong 2017/2018"— Presentationens avskrift:

1 LIBK F23 Innebandy Föräldramöte säsong 2017/2018
Hans-David Alkenius, Viktoria Ekstam samt tränare

2 Tränare & aktiva F23 (2017/2018) Tränare: Aktiva:
Torbjörn Andersson Tränare Lars-Åke Näslund Tränare Michael Salovaara Tränare Mikael Franzén Tränare Aktiva: Just nu 16 flickor i F23 Ett antal flickor från F25 tränar med F23 och kan i förlängningen vara aktuella för matcher Lagledare: Hans-David Alkenius Föräldrarepresentant: Viktoria Ekstam Övriga ansvarsroller tillsätts vid behov

3 Träningstider & info Innebandyträning 2 gånger/vecka:
Tisdagar kl i Rydshallen Torsdagar kl i Collegium / Mjärdevi Ombytta och klara vid start för uppvärmning utomhus i ca 30 minuter. Meddela längre frånvaro från träning (och eventuella matcher) till Lars-Åke Kod till hall under träning: 2325

4 Matcher & övrigt Seriespel Cuper:
Vi har anmält oss till röd grupp klass A. Matchschemat är klart och finns på F23 hemsida Till våra hemmamatcher kommer vi behöva föräldrar till sekretariat och kiosk. Viktoria kommer sätta ihop ett preliminärt schema. Maila Viktoria om ni redan nu vet att ni är upptagna vid någon hemmamatch. Cuper: Vi letar efter innebandy-cuper, som vi kan åka till med övernattning, Önskan om att åka till Stockholm i höst och spela träningsmatcher mot lag därifrån med tillhörande övernattning Röda cupen i februari (då är det speluppehåll och plats för cup:en beror på vilken nivå vi anmäler oss till) Deltagande i Floorball Games (FBG) 2018 (där vi även arrangerar och jobbar) som går över två helger

5 Samarbeten Ett samarbete kommer ske med DJ laget.
Önskemålet från DJ är att lag F23 och lag14 ställer upp med en 5 spelare till deras torsdagsträning i Kärnahallen mellan Då denna träning mer eller mindre sammanfaller med vår egen så ställer lag14 upp med tre spelare och lag F23 med två. Om våra tjejer orkar kan de åka till F23 träningen senare på kvällen (mellan 20-21)

6 Funktionärer på dam-matcher
Finns ett preliminärt schema 19/ SSL match i Folkungahallen mot IKSU Vi kan inte ta den tiden då vi har match samma dag utan kommer byta tid 17/ allsvensk match i Folkungahallen mot IBK Göteborg Min. 4 vuxna (matchvärd, kiosk m.m.) och 8 flickor (sargvakter)

7 Matchställ Matchställ är utdelade
Vi skickar mail om att vi köper in vita bortatröjor. Svar med storlek (152, 164, XS etc) samt siffra (från matchstället) för de tjejer som saknar tröja. Det finns även möjlighet att få sitt efternamn på tröjan mot en avgift. Lars-Åke har en lista över nummer på tidigare inköpta bortatröjor (så vi inte får dubletter).

8 Lagkassa Vi föreslår att vi samlar in 300 kronor per flicka till en lagkassa. Hans-David gör ett utskick om det och Viktoria samlar in pengarna till lagkassan.

9 Lagaktivitet Lagaktivitet bokad till 1/10 med samling i Sporthallens konferensrum. Vi kommer ta pengar från lagkassan till den mat som vi tar dit. Vi kommer ha en aktivitet med lite tävlingsmoment under kvällen.

10 Domarutbildning 03:or bjuds in till grundutbildning (5/10) i Sporthallen.

11


Ladda ner ppt "LIBK F23 Innebandy Föräldramöte säsong 2017/2018"

Liknande presentationer


Google-annonser