Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldrarmöte 2014-09-18 Linden Hockey -04.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldrarmöte 2014-09-18 Linden Hockey -04."— Presentationens avskrift:

1 Föräldrarmöte Linden Hockey -04

2 Välkomna Vi började med att hälsa alla välkomna. Ett litet extra välkomnande fick Jonathan och hans familj för att de har anslutit till vårat gäng. Tyvärr så har 3 st slutat, Elias, Viktor och Amanda, vi hoppas att de ångrar sig och kommer tillbaka.

3 Ekonomi Vi börjar denna säsong med en lagkassa på 23300 kr.
Vi beslutade att lagkasseavgiften även i år blir på 400 kr, kan delas upp om man vill på två gånger, 31 okt och 31 jan. Försäljning av salamikorv börjar vi med omgående, hoppas på att upprepa succen från förra året. Försäljning av sponsortavlor (1000 kr) fortsätter vi med, även detta var ju en succe förra året.

4 Matchställ/overaller
Vi beslutade att beställa matchtröjor för de kommande säsongerna till alla spelare, en röd hemmatröja, en vit bortatröja, båda med sponsortryck, namn och nummer. Även damasker ingår för ett pris av 1000 kr/spelare. Träningsoveraller ska också beställas till varje spelare och ev. ledare. Allt detta kan vi ”stötta” vårat lag med genom våra sponsorer som vi riktar ett stort Tack till.

5 Cuper Vi kommer för första gången att arrangera en hemmacup. Den går av stapeln den 3 jan Det blir en heldag där vi bjuder in 5 st lag och där alla möter alla. Vi kommer att ha kringarrangemang denna dag såsom lotterier, chokladhjul, grillning m.m. Här blir det viktigt att vi alla hjälps åt för en lyckad dag. Vi siktar även på att åka på 2 st cuper i vår, efter avslutat seriespel.

6 Träning Tränare Jukka Aro pratade lite om träningsupplägg och nivåanpassning. Han fortsatte även att nämna att alla spelare nu ska försöka klara sig själva med hockeyutrustningen inklusive skridskoknytning. Materialarna meddelade att alla spelare nu ska använda skridskoskydden vid alla tillfällen. De har upptäckt onödiga ”skador” på skenorna vid slipning. Ett nytt system är infört ang. skridskoslipning. Klädnypor sätts fast i skridskon i förrådet efter avslutad träning så försöker materialarna slipa till nästa tillfälle.

7 Matcher Vi har anmält två lag till seriespelet som startar helgen V.40. Nytt för i år är att vi spelar på helplan 2x15 min inklusive offside, icing och utvisning (1 min). Vid hemmamatcherna kommer det behövas ”personal” till sekretariatet och Live Arena. Per-Johan (Tures pappa) och Thomas (Pontus morfar) kommer att kalla alla föräldrar för utbildning och genomgång av detta och det är även dom som kallar till match efter ett rullande schema.

8 Övrigt Vi konstaterade att vi har det ganska trevligt i Linden team -04. All positivitet behövs för både spelare och föräldrar. Tanken är att vi så småningom ska ha en familjeträff och en föräldrarträff (som blev en succe förra säsongen) under säsongens gång. Team -04 bjöd på fika (Kaffe, bulle, festis). Vid tangentbordet: Dan Medberg (Lagledare)


Ladda ner ppt "Föräldrarmöte 2014-09-18 Linden Hockey -04."

Liknande presentationer


Google-annonser