Digitala signeringslistor

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Advertisements

BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Kommunikationslösning för licensansökningar
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Välkommen till internet för nybörjare
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
”HEJ” ”Hej” är ett webbaserat IT-stöd för prissättning och framställning av fakturerings- och bokföringsunderlag ”Hej” uppdateras dagligen med vårddata.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
slutanvändning av blodkomponenter
Ordinationsverktyget Pascal. Marie Rosengren. Sjuksköterska
Nyheter Journal och Översikt
Skriva e-recept i Melior
Interinfo 1. Patientinformation 2. Rapportera a. Transfusion b. Transfusion med reaktion c. Kassation 3. Historik.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
E-tjänstexempel Logga in Legitimeringstjänst XYZ Svensk E-legitimation Detta är ett exempel på hur.
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Google SketchUp Del 1.
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Frånvarorapportering i Adelanet
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Installation av Meetings Plus. Hitta till Meetings+ Appen Meetings Plus på en platta med anteckningsfunktion (se kommande bilder för installationsanvisningar)
Sv Pascal ordinationsverktyg - blir bara Pascal Cornelia Trampe
Skola24 MobilApp för lärare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när.
Sammantagen känsla efter uppgradering Sammantaget går arbetet som planerat. Vi har fått snabb service, mycket tack vare att Cambio har varit på plats.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
SAMSA SAMSA Utbildning. Inkorg * Vid inloggningen visas i Toppmenyn: Användare och Arbetsplats. Du kan välja bland senaste patienter eller använda sökfält.
Mittuniversitetet Lathund STINA Inloggning Godkänna budget och prognos Kontakt:
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
|UTBILDNING.
Lokalbokning i Outlook
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Beställningsguide VTF och Nutrition Saffron detaljerad
WEBBORDERGUIDE.
Beställning - Öppenvård
Epost på personlig iPad för elever
Information till dig på grundskolan om
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Rutiner vårdplan Sårbehandling
Komma igång med Scratch
Användarguide - chefer
Pascal i Cosmic Här ser man att patientens läkemedelslista i Pascal
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Digitala signeringslistor Appva MCSS Digitala signeringslistor

Appen MCSS

MCSS INLOGG Ange personnummer Skriv sakta då appen byter sida automatiskt när den inte känner av fler än 1 person med de siffrorna, många hinner alltså inte skriva hela personnumret.

MCSS INLOGG Ange lösenord som meddelats via mail

Boendelista Telefonerna kommer var bundna till en avd/grupp/gruppbostad så när man loggat in i telefonen får man upp de patienter som bor på den avd/gruppen/ gruppbostad. Välj en av patienterna.

Appva/MCSS Välj insatser för att se stående ordinationer så som dospåsar, ögondroppar, plåster mm.

Appva/MCSS Här syns tider samt vilka läkemedel som ska ges under dagen. Välj en rad för att signera.

Appva/MCSS Välj signera för det läkemedel som ska signeras.

Appva/MCSS När läkemedlet är givet välj ”Given” och därefter håll fingret på de 2 pilarna i den gröna cirkeln och för den åt höger. 1 2

Appva/MCSS När signeringen är gjord kommer man automatiskt tillbaka till föregående sida och det givna läkemedlet är grönmarkerat. Upprepa på övriga läkemedel som ska ges samma tid tills samtliga är markerade med grönt.

Appva/MCSS För att se vilka vid behovs läkemedel som finns välj

Appva/MCSS Test Testsson har T.Sobril att ge vid behov. Välj T.Sobril för att räkna av samt signera att läkemedlet är givet.

Appva/MCSS När läkemedlet klassas som narkotika finns symbolen för kontrollräkning. Välj kontrollräkna.

Appva/MCSS När läkemedlet är kontrollräknat välj den tomma rutan. När du valt den tomma rutan kommer siffror upp på skärmen, skriv aktuell mängd och tryck på klar.

Appva/MCSS När kontrollräkningen är gjord välj signera.

Appva/MCSS Välj antal tabletter som är givna genom att föra fingret uppåt över rullisten tills rätt antal tabletter visas. Välj därefter de två pilarna i den gröna cirkeln och för den åt höger för att ”plocka ut” läkemedlet. 1 2

Appva/MCSS Markera Given. Välj de två pilarna i den gröna cirkeln för signera. 1 2

Appva/MCSS För de personer som bor på SÄBO och LSS-gruppbostad finns det en funktion där man som baspersonal kan beställa läkemedel som behöver fyllas på genom att välja ”Begär påfyl.”

Appva/MCSS När insatsen är klar och man vill välja en annan patient att ge läkemedel väljer man pilen tills man kommer tillbaka till patientlistan. Se bild 5

Appva/MCSS När man har lämnat ut och signerat klart väljer man den lilla gubben i högra hörnet för att logga ut. Här kan man även hitta hjälpfunktionen.

Appva/MCSS Här loggar man ut genom att välja ”Logga ut” Om man har frågor som rör Appva/MCSS kan man hitta vanliga frågor och svar genom att välja ”Hjälp”