Kockutbildning Lokalt jobbspår Ansvarig kontaktperson: Marie Björklöf, arbetsmarknadsförvaltningen Stockholms stad marie.bjorklof@stockholm.se Yrkesutbildning med integrerad SFI (1000 poäng yrkeskurser, 300 poäng orienteringskurser. 65 v - studietakt heltid) Utbildningen förbereder för möjlighet till anställning hos följande Arbetsgivare Local Market Group Nordic Choice Hotels Group Period 1 (SFI C och D-nivå ) Tema: ”Grundläggande matlagnings-tekniker och råvaror, hygien och säkerhet”. Orienteringskurs 100 p Yrkessvenska 100 p Hygien 100 p Livsmedels och näringskunskap 50 p Matlagning 1, 100 p Matlagning 2, 50 p APL (arbetsplatsförlagt lärande) 6 + 5 v Period 2 (SFI C och D-nivå) Tema: ”Näringslära, specialkost och kreativa maträtter”. Livsmedels- och näringskunskap 50 p Matlagning 2, 150 p Matlagning 3, 200 p APL (arbetsplatsförlagt lärande) 6 + 6 Period 3 (SFI C och D-nivå) Tema: ”Avancerad matlagning, menyer, servering, styckning, bakning samt ”söka jobb””. Branschkunskap 100 p Matlagning 4, 200 Yrkesorientering, 100 p APL (arbetsplatsförlagt lärande) 6 + 5 v För mer information om jobbspårets samarbete med arbetsgivare, kontakta Stockholms kommun: magdalena.persson@stockholm.se www.dua.se/nyanlanda