SLÄKTFORSKARNA i NORRKÖPING (SiN)

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Släktforskning din plats i historen.
Advertisements

SLÄKTFORSKARNA i NORRKÖPING (SiN)
Kom igång med Disgen En distansutbildning av Bengt Kjöllerström E-post: Se min antavla Kom igång med Disgen.
Hur det kom sig att vi började studera generna (arvet)
Kom igång med Disgen Sök släktingar i Disbyt och CD-skivorna Sveriges befolkning. Distanskurs med Bengt Kjöllerström E-post:
Kom igång med Disgen Distanskurs med Bengt Kjöllerström
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
Resmål och resvägar Önskan och behov.
_______________ _____ ____________ __________
Vad innebär val av vårdenhet?
Föräldramöte Idun läsår
Kom igång med Disgen 4 Registrera dina barnbarn i Disgen. Distanskurs med Bengt Kjöllerström E-post: Kom igång.
Utlandsstudier för I:are
HÖRA LÄSA MÅL KURS C SKRIVA PRATA.
Marknadsföring Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund.
Kärnvärden.
 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.
Förberedelser inför mötet med kommunen Ha ett internt möte - föreningens styrelse, konsulent/verksamhetschef och andra nyckelpersoner före uppvaktningen/mötet.
AKTUELLT Nu finns alla bilder som visats på Harrström kanalin även på byns hemsida. Där läggs även alla andra inslag som presenteras i kanalin så att de.
Välkommen till årets Ordförandeseminarium 4 – 5 oktober 2014 Här möts vi som vill göra skillnad! 1.
Sina rötter! Att lära känna Sl ä ktforskarna i Norrk ö ping
©Else-Britt Hellström
Nättidningen Rötter Kalendariet på Rötter, där medlemsföreningarna lägger in kommande aktiviteter, ger släktforskaren en god överblick.
Vad är orientering? Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling. Orientering bjuder.
KAPPSEGLINGS- SEKTIONEN  Kappseglingssektionen vill sporra kvinnor att kappsegla och få kappseglingsrutin.  Vi vill stimulera till ett ökat intresse.
Powered by Aktuarieföreningens medlemsundersökning Juni 2014.
Sina rötter! Att lära känna Sl ä ktforskarna i Norrk ö ping
Datorhjälp i Släktforskningen
Datorhjälp i Släktforskningen
Koncept Vårt företag är ett av de största bilföretagen i Sverige. Det som gör oss unika är vårt breda koncept av bilar. Hos oss kan du hitta allt ifrån.
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Välkomna! Förbundsledare april. Vad skulle nu projektet innehålla? * Utbildning * Mentorskap * Praktik.
Lär dig mer om släktforskning - modul 1 E-post: Kursens startsida: Se min antavla på
Vem tror du att du är? (Fritt efter introduktionen på Sveriges släktforskarförbunds hemsida) Värmlands Släktforskarförening Okt. 2015/AJ 1.
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Riksförbundet Attention: Vi är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) Vi företräder våra medlemmar.
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
RAPPORT OM MEDLEMSTAPP OM MEDLEMMAR SOM LÄMNAR SPF SENIORERNA OCH VAD SOM KRÄVS FÖR ATT VINNA TILLBAKA DEM WEBBUNDERSÖKNING , SEPTEMBER
Så var det dags igen för Seko:s årliga julgransplundring!
Sina rötter! Att lära känna Släktforskarna i Norrköping
Ange namn och personnummer
Ramavtalet i korthet Elenergi 2016 (statliga myndigheter)
Skolval 2017.
5A - LÄXOR v.16 Vad händer längre fram? Vad händer vecka 16?
Riksförbundet Attention
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE OCH FACEBOOK
Så var det dags igen för Seko:s årliga julgransplundring!
Föräldrainformation Källängsrådet 19/
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation
PRAO vecka 48 (27 november- 1 december)
Varför män till förskolan? & Vilka män till förskolan?
Checklista - Inträden Checklista - Utträden Checklista - Övrigt
Hälso- och sjukvård i Region Östergötland Hur söker jag vård?
Lär dig mer om släktforskning - modul 1
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Sök uppgifter om släktingar
Ulrika Persson-Fischier,
Lövängens IP och Ängö Schakt Arena Rönnbärsvägen Varekil
Är du intresserad av släktforskning och hembygdsforskning?
Det här händer under vecka 12 Bra datum att ha koll på:
Helsingfors Släktforskare
JIK F08/09 Föräldramöte
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Luncherna äter vi på Helges!!
Fritidsprogram Vretaliden SH Maj 2019
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

SLÄKTFORSKARNA i NORRKÖPING (SiN) Våran adress är Schalegatan 7

Släktforskarna i Norrköping (SiN) Genealogisk Förening i Norrköping med omnejd NÅGRA RÅD NÄR DU BÖRJAR SLÄKTFORSKA Att lära känna sina rötter – känslor! Samhörighet med dina rötter Vetskap om det som berör dig Kunskap om sådant du inte trodde Ny förståelse Du upptäcker fakta du inte visste Du vill veta mer – men kan bli besviken för att du inte hittar allt Du får nya resmål Du träffar nya vänner och nya släktingar

Bäste släktforskare Den här informationen vänder sig till dig som släktforskar och till dig som gärna vill börja släktforska samt bor i Norrköping med omgivningar. Din förening för att träffa kollegor är: Släktforskarna i Norrköping (SiN) Det är en slläktforskarförening med lokal förankring i Norrköping. Vi har en väl datautrustad lokal där vi bedriver vår verksamhet och du hittar oss på vår hemsida: www.slaktforskarna.se Vad vill släktforskarna i Norrköping? Vi vill utveckla släktforskarna i Norrköping. Detta gäller kvalitet, innehåll, inriktning och bredd. Vi vill engagera alla åldrar för att få så bred kunskap som möjligt. Detta gäller: medlemsvärvning, utbildning, teknik och själva forskningen. Vi är medlemmar i Sverige Släktforskarförbund

Medlemmar Det finns idag ett stort antal aktiva släktforskare i Norrköping med omnejd vilka vi gärna ser som våra medlemmar. Cirka 250 personer är redan medlemmar i SiN. Vi är måna om nybörjare, så att de får rätt hjälp i starten i sin forskning,. Själva bedriver vi utbildning och våra värdar är kunniga inom området. Släktforskarna i Norrköpings föreningsidé Vi vill verka som en modern förenig där vi tillvaratar ny teknik och skapar en trivsam atmosfär. SiN verkar för ung och äldre i en miljö av ärlighet, öppenhet och förståelse. SiN vill vara alla behjälpliga att verka inom egen eller andras släktforskning och alla skall uppleva ett gott kamratskap. SiN skall tillgodogöra sig senaste vetenskapliga rön och omsätta dessa i praktisk vägledning för medlemmarna.

Bli Medlem Medlem blir du enklast genom att komma till vårt Forskarcenter SINNET eller att sätta in pengar på vårt BANKGIRO 269-5377 och ange namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress. ÅRSAVGIFT 250:- Du får fri tillgång till vårt forskarcenter, Schalegatan 7, Klingsberg på våra öppettider. Där får du råd och stöd av erfarna släktforskare och har tillgång till program för sökning i kyrkböcker och databaser på CD. Vi erbjuder kurser och studiecirklar, medlemsmöten, utflyker och studieresor. Det finns också kaffe och kaka till en billig peng. Vi häsar alla släktforskningsintresserade hjärtligt välkomna att besöka vår släktforskarlokal SINNET. På vår hemsida www.slaktforskarna.se kan du läsa mer.

Utbildningsprogram Grundkurs i släktforskning: 8x3 lektionstimmar Fortsättningskurser: Texttydning och Registerprogram Min släkt: 3x3 lektionstimmar Se vår hemsida: www.slaktforskarna.se Tag sedan kontakt med våra värdar för närmare information! Telefon: 011 – 12 54 55 Forskarcenter SINNET öppet: Måndag 13 .00 – 17.00 Tisdagar 17.00 – 20.00 jämna veckor Onsdagar 13.00 – 17.00 Obs! Dag före helgdag stängt Adress: Schalegatan 7 Ingång norra gaveln