EGENTRÄNING TEAM06 TEMA: PASS & FÖRSVAR.

Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Tränarmöte Team
Täby IS P01 Innebandy 19 augusti 2012
Övningsbank – IK SödraDal
1 Vanliga tävlingsregler används med följande undantag/kompletteringar:  Laget består av fem (4+1) spelare på plan samtidigt  Antalet avbytare är obegränsat.
Fotbollsövningar Pojkar 03
LHC 98 ors spelidé 2010/11 Försvarszon
Workshop för ledare i inomhusfotboll
Thomas Engström, Sv BF P15. PLAYING DRILLS Thomas Engström, Sv BF P15.
För att inkludera alla Ljusdal IF
Passning/Rörelse/fint/avslut
Välkomna till VÅR säsongen 2010! Från den 1/1 -27/ Vi följer ledorden Respekt - Ansvar - Kompis - Roligt - Samarbeta Vi är idag 47st i Team 00.
Syfte: Övning: Teknikbanan LEDARE A B
Sundsvalls DFF Tips hur vi förbereder våra målvakter till träning och match el Psst! Kolla detta!
G RUNDÖVNINGAR B OLL K UL Victor Ståhl
Säsongen 2013/2014 Nästa säsong Ekonomi Laget.se Prag Föräldramöte 24 April 2014 Innebandy P-02.
Målsättning: Flera och bättre fotbollsspelare i Småland Baserad på Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan.
Västergötlands FF Övningar för det distriktsläger spelare 13 år VFF - Spelarutbildning Träning 1Träning 2Träning 3Träning 4.
Spelidé – 2014 Därför är det viktigt att:  Alla deltar i anfall: spela bollen framåt med hela laget för att försöka göra mål.  Alla deltar i försvar:
Gustaf Ljunggren FHC U9 Välkomna Till en ny säsong i Frölunda.
Säsongs upptakt.  Vi spelar I Div.2(näst högsta serien )  Vi spelar totalt 18 matcher, planerad serie start V. 15 eller 17.  Lagen i Serien ◦ Boo FF.
Mål 2013 för Damjuniorer Mer rörelse på plan Prata mer på plan Bättre passningsspel Använda målvakten mer Vara tuffare och mer fysiska på plan Fler skott.
Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som.
ÖVNINGSBANK – PASSNING & MOTTAGNING STEG 1: Individuell träning passningar 1. Cirkelträning – PassningarTränarcirkeln Inlärningsfas med fokus på passningstekniken.
ÖVNINGAR P03 v Roberth Bromér. Bollteknik I denna organisation har varje spelare var sin boll, och en egen yta att jobba i. Spelaren tar med.
Försvar– Träningspass-1 Färdighetsövning - 1 Vad? Varför? Hur? Frågeställning: Öva: Organisation : Anvisningar : Sammanfatta (med följande kontrollfrågor):
Träningsplanering Passning mottagning.
GT76 P01 Bandyboken Bandybok_P01.
Team 94 TTP HC Föräldramöte Säsongen 2004/2005
ÖVNINGAR P03 - målvakt bas
Träningsupplägg Samling, genomgång, gruppindelning 15 min
Träningspass 3 (passning, bollkontroll,anfall)
Avfallspell - Finta och driva
Starta med övning 7 sedan övning 11 alt övning 9 (”min boll”)
Damlaget: Se beskrivning av uppdraget bredvid. En utbildning i hur grafik och kamera ska skötas kommer genomföras veckan innan turneringen. Datum.
Fotbollsträning 20 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Våra relationer och folkbibliotek
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
SAMTRÄNING TEAM05/06 TEMA: BACK TO BASIC.
ÖVNINGSBANK – Träningspass 2: minuter, konstgräset
Bandy, att utveckla ett lag
Svårighetsgrad: Medelsvår
Spelarutbildningsplan
Träningspass 1 (passning, anfallstaktik)
Träningsupplägg maj Stureby SK P07
BHC Team 05 Säsongsplanering av Håkan Borgstrand.
Presentationens avskrift:

EGENTRÄNING TEAM06 TEMA: PASS & FÖRSVAR

INNEHÅLL 50 & 80 MINUTERS PASS 50 minuters pass, 20 minuter uppvärmning med smålagsspel, byt plan för spelare efter 6 minuter. 2 planer med 4 x 2 småmål, 2 stora i mitten med vända burar, målvakter jobbar med sms = skridsko mot stolpe, efter smålagsspel, vatten och Jannes special med 8st däck, skridsko teknik i 12 minuter se bilaga 3, och över till övningar se bilaga 4-5 80 minuters pass, 20 minuter uppvärmning med smålagsspel, byt plan för spelare efter 6 minuter, 2 planer med 4x2 småmål, 2 stora i mitten med vända burar, målvakter jobbar med sms = skridsko mot stolpe, efter smålagsspel, vatten och Jannes special med 8st däck, skridsko teknik i 20 minuter se bilaga 3, och över till övningar se bilaga 4-5

UPPVÄRMNING EGENTRÄNING 1/ Smålagsspel 2/ Janne Special

ÖVNINGAR EGENTRÄNING 4-5 50 minuters pass. Ormen, se bilaga 5 med bild. Vi kommer gå igenom denna övning på träning och vad man ska tänka på. 80 minuters pass. Ormen, se bilaga 5 med bild. Backcheck, se bilaga 5 med bild. 1vs1 Vi kommer gå igenom dessa övningar på träning och vad man ska tänka på.