Visning av bildspelet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
3. Text Välkommen till övning 3. Här kommer du få lära dig bra grejer. Texthantering är något du bör kunna när du jobbar med Powerpoint. Det svåra är att.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Titta på alla bilderna i bildspelet och läs texterna på bilderna.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Skapa ett video-CV på YouTube
Hur man Scannar i Netloan-nätverket
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
Välkommen till internet för nybörjare
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
PowerPoint 2007 Lathund.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att hålla en presentation
2. Utveckla en presentation
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
POWERPOINT 2007 GRUNDKURS. VAD GÖR POWERPOINT?  SKRIVER TEXTER  RITAR GRAFIK  ANIMERAR  INFORMERAR Här kommer snart resultatet för 2012… TÄNK OM?
Välkommen!.
Information om hur man spelar Trafik!. Din väckarklocka ringer på morgonen och du går upp och gör dig i ordning. Efter en smaskig frukost är du på väg.
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
Bra att tänka på i ämnet svenska och när man har mig som lärare…
HJÄRNGYMPA.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Powerpoint - Övning 3 Formatera text och ändra formgivningsmallar.
PowerPoint 2007 Lathund.
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Den retoriska arbetsprocessen Från tanke till tal
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 6: Visning av bildspelet Kör igång det här bildspelet. Det är uppgifter du skall göra med bildspelet.
Nationellt prov Sv – I andras ögon.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Manual MIA – Melior Intranet Access.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Den 20 september 2016Språkcentret/EK Provet i 5002 presentation 5-7 min/ person + diskussion i gruppen i 5-7 minuter.
Torsdagen den 3 december. Dagens lektion Fortsatt jobb med den muntliga presentationen (utformning, bilder, kanske lite träning om vi hinner) Boksamtal.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
PowerPoint 2007 Lathund Gränssnitt Menyer fungerar som i Word och Excel START-menyn innehåller de vanligaste knapparna Till vänster ser du en översikt.
PowerPoint 2007 Lathund. Gränssnitt Till vänster ser du en översikt med miniatyrer för alla diabilder – Dra och släpp miniatyrer för att ändra ordningen.
Logistikprogrammet Powerpoint 2007 Lathund. Logistikprogrammet Bildbakgrund VISA>Bildbakgrund Lägg in grafik och annat Stäng bildbakgrunden.
Läs mer på katatogrow.com och battreskola.com KATA i klassrummet Detta bildspel är tänkt att vara en 50-minuters lektion som kan användas med elever för.
Rundtur.
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Texttyper inför NP Vi färskar upp minnet och går igenom de vanligaste texttyperna. Anteckna och följ med i din handout!
Jon Wide IT-coach PowerPoint 2010 Välkommen!.
Och vecka 05 FB ® BrucElvis
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
Microsoft® Office SharePoint® 2007-utbildning
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
När välfärden går från deltid till heltid
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Komma igång med Scratch
Bakgrund.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Visning av bildspelet

Spara och skriv ut Under Arkiv finns flera utskriftsinställningar. Du kan välja liggande papper under Utskriftsformat för att därefter gå in i valet Förhandsgranska. Istället för bilder ska det stå Åhörarkopior. Prova att välja olika antal bilder per sida. Kör igång det här bildspelet. Efter nästa bild. Det är uppgifter du skall göra med bildspelet rullande.

Skriv ut Anteckningssidor Skriv ut Anteckningssidor som stöd. Bra att ha olika fakta i dessa om det kommer upp besvärliga frågor! Kan även användas för att anteckna intressanta kommentarer under presentationen. Skriv ut Anteckningssidorna nu! Starta därefter Bildspelet.

Stödanteckningar En besserwisser i publiken försöker sätta dit dej genom att fråga vad förkortningen RAM står för. Du har naturligtvis varit förutseende och skrivit ner det i Anteckningssidorna. Titta i det utskrivna materialet! Random Access Memory

Flygande fågeln Varna publiken för den flygande fågeln. Ringa för säkerhets skull in den med en röd penna (höger-klicka). Esc-tangenten för att ”stänga av” pennan!

Backa Gå tillbaka ett steg i bildspelet och varna igen – ringa in fågeln med en annan färg. Efter andra varningen – gå vidare i bildspelet!

Åsikt i publiken En i publiken känner till att fågel kallas ”avium av avis” på latin. Anteckna i ditt manus och lägg till i bildspelet senare!

Släck skärmen tillfälligt Du gör nu ett lite längre anförande och vill inte att bildspelet skall stjäla uppmärksamheten. Gör skärmen svart.

Slut! Detta är sista bilden. Kom ihåg att föra in användbara kommentarer och kompletteringar i Anteckningssidorna inför nästa presentation! OBS! Om du ”skrivit” på någon bild under presentationen kommer du att som avslutning att få frågan om du vill spara dessa anteckningar. Du kan lugnt svara ja! Det ”skrivna” går att ta bort senare som enskilda objekt.