MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mina bevakningar Procapita + Presentation.
Advertisements

Klicka för att byta bild när bilderna stannat
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Du ska nu skicka en kallelse. Klicka på Martin Becks statusruta för ’Kallelse’.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
E-post juni 2013.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
Display för GymAssistWear - Huvudmeny Välj Av/På Upp i Menyn Ned i Menyn Meny Tillbaka Antal repetitioner Göra Playlist Sparade Playlist Visa statistik.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Lägga till provsamlings- och HSA id i mottagarboxen 2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Introduktion till VISS. Vad är VISS? Databas för vattenförvaltning Kartfunktion VISS-Hjälp.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Adato - rehabverktyget
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
AVVIKELSER.
Guide till Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
© CGI Group Inc Lyft av användaradministrationen (Användarföreningen) Annelie Holmer Mars 2015.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
Välkommen till Emrox Network Ett Butiksprogram för inskrift av Service. Manual för butiksmedarbetare Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato - rehabverktyget.
Konvertering NET1 till NET2 Information om övergången till den nya versionen av Emrox Store.
Så här får du din SMS-kod. Gör så här Gå in på Under rubriken ”Skaffa din SMS-kod” registrerar du dig för att.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Lathund Infektionsverktyget
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Avvikelsehantering Vad blir nytt i MedControl?
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
Lägga till provsamlings- och HSA id i mottagarboxen
Påfyllningsrapport Panel-PC
Beställning - Öppenvård
Nya ärendetyper på Mina sidor - Gemensam inlämningsfunktion
Mail med länk.
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Företags-namn Produkter och tjänster
Adato - rehabverktyget
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Utbildning Systemadministratör i C2
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Tidtagning 10 & 11. Ny period OK = Ja Ångra = Nej 1. Välj sport med
Komma igång med Scratch
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Vi i Guddarps IF kommer börja använda oss av Bokat.se!
Information till verksamhetschefer
MedControl Instruktion för ärendeansvarig
för dig som attesterar resultat
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Vårdhändelse att granska
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt ? i systemet innehåller hjälptexter!

Registrerare Händelsen inträffade på – här registreras platsen som händelsen inträffade på. Det går att registrera fler avvikelser utifrån en händelse – Patient, Arbetsmiljö, Miljö, Säkerhet, Medicinteknisk produkt och Service- och fastighet.

Koordinator Tilldela händelsen till dig själv, skriv ditt namn, markera ditt namn och tryck spara/fortsätt! Då får du upp samtliga val i steget som koordinator. Markera koordinering klar. Avidentifiera händelsen om det behövs. Skriv en sammanfattande rubrik av händelsen. Identifiera att rätt händelseplats är vald! Välj ny händelseplats om den är fel. Identifiera att man valt rätt avvikelse typ – markera ja eller nej på respektive val av avvikelsetyp. Lägg till ytterligare avvikelsetyp vid behov genom att trycka på knappen ”lägg till” vid varje avvikelsetyp. Om avvikelsetypen arbetsmiljö ska läggas till måste ett mail skickas till registreraren med information om att personen måste skapa en ny händelse. När du är klar klicka på spara/skicka, avvikelsen går då automatiskt till den ärendeansvariga på platsen där händelsen inträffade. Vald ärendeansvarig kan avvisa avvikelsen om man tycker att det är fel avvikelsetyp som är vald, koordinatorn väljer då rätt avvikelsetyp. Genom att välja knapparna med brev/penna så skickar man mail till berörd person. Mailet skickas när man klickar på spara/skicka.

Ärendeansvarig Tilldela avvikelsen till dig själv, skriv ditt namn, markera ditt namn och tryck spara/fortsätt! Då får du upp samtliga val i steget som ärendeansvarig.. Identifiera att rätt händelseplats är vald! Välj ny händelseplats om den är fel! Då går den automatiskt till ärendeansvarig på den platsen när du sparat/skickat. Identifiera att man valt rätt avvikelse typ – markera ja eller nej. Bedöm sammanfattande rubrik av händelsen, ändra vid behov. Ärendeansvarig får per default samtliga roller i avvikelsen men kan byta ut sig själv i de olika stegen mot vem som helst som finns med i HSA-katalogen. Ärendeansvarig och avslutsansvarig går ej att ändra till andra än de som finns förvalda i listan. Markera ärendeansvarig klar. Markera ärendeansvarig klar och klicka på spara/fortsätt, avvikelsen går då automatiskt till nästa steg orsaksutredning. Genom att välja knapparna med brev/penna så skickar man mail till berörd person. Mailet skickas när man klickar på spara/skicka.

Orsaksutredare Personen som är Ärendeansvarig är automatiskt satt som orsaksutredare men går att ändra till annan person vid behov. Om du väljer någon annan tryck på spara/skicka! Utför orsaksutredning och markera sedan utredning klar! Tryck på spara/skicka.

Ansvarig för beslut Personen som är Ärendeansvarig är automatiskt satt som ansvarig för beslut men går att ändra till annan person vid behov. Som ansvarig för beslut kan du välja att backa till orsaksutredning eller välja att man inte ska göra någon åtgärd eller uppföljning, avvikelsen går då direkt till avslut.

Övrigt Information finns på Navet under kunskapsbanken/it-system/medcontrol. Om en person inte finns i medcontrol så kan man lägga till den genom att trycka på ”gubben med ett plustecken” och ange personens e-postadress.