Lagsammanhållning.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Advertisements

FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Tränarskap och ledarskap
Mental Träning Hallsberg Hockey – 96/97
IK Viljan P01 – säsong 2014 Bilden från Idag är vi fler i truppen än då.
Strömslundsskolans Värdegrund.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
”Hur gör vi varandra bättre” IFK TUMBA FOTBOLL Ledarutveckling
Fair-play? Hur vi uppträder mot varandra & mot andra.
Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Vad förväntar sig den egna föreningen och specialdistriktsförbundet (SDF)? Att sprida kunskap om idrotten Att sprida kunskap om idrotten Att nyrekrytera.
För att inkludera alla Ljusdal IF
Tema: Vänskap och relationer Att känna sig trygg och att trivas på förskolan är en grundläggande rättighet. Hur kan man som förälder hjälpa sitt barn.
Adam Engström Vår värdegrund Kom alltid i tid Alla är lika mycket värda Var fokuserad när vi tränar Alla ska känna sig delaktiga Ge järnet.
Argumentation om innebandy
Tränarträff 10/ Mästerskap 2011  VM ind Rotterdam 8-15/5  JEM Kazan 15-24/7  EM Gdansk 8-16/10  SOC 19-23/10  JVM Bahrein 13-20/11.
Utvecklingssamtal Sandvikens IF P Titta på de olika områdena och prata igenom med barnen vad de själva tycker att de är bra på och vad de tycker.
BOSÖN AGENDA  vad vi skall prata om  Schemat å regler här på Bosön  Läger & cuper  Värderingar idag o framåt  3 K  Mål som Du bestämde.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
Värdegrund för laget framtaget av spelarna i samband med anti mobbing kvällen. Spelarna har gemensamt kommit fram till de viktigaste värdeorden för: -Spelarna.
Vi vill att alla spelare ska utvecklas där man befinner sig i sin ”fotbollskarriär”. För att vi ska kunna möta säsongen 2014 är det ytterst viktigt att.
Lagledarutbildning Sköndals IK SISU Idrottsutbildarna.
Spelidé – 2014 Därför är det viktigt att:  Alla deltar i anfall: spela bollen framåt med hela laget för att försöka göra mål.  Alla deltar i försvar:
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
ÄAIK P03:BLÅ Lag & Spelarutveckling NIVÅANPASSNING.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Dagordning 1.Nuläge: föräldragrupper, spelartrupp och Sanktan 2.Att vara en del av EIK P05 3.Mål och riktlinjer 4.Matchning 5.Tillsättning av roller i.
Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Lagsammanhållning. L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Uppstartshelg 8-9/4 Mål och ambitioner Förväntningar/krav
P03:1 Föräldramöte
Svenljunga IK 2017.
Välkomna till föräldramöte F
Trivselregler P07-Furulund
GOIF A och U lag 2010/2011.
AGENDA Program 09:30 – 10:00 Incheckning och info
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
VÅRA REGLER - Varla IBK P-04 Svart
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldramöte UNIK P
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Välkomna till föräldramöte
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
PITEÅ HOCKEY.
Hur blir ett lag BRA? BBIF P04 Är bäst Titta upp Träna ihop oss
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Summering av spelåret 2011/12
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Stort hjärta – hårt arbete – mycket glädje!
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Planering och information för 2018
Förälder och ny som ledare
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
Presentationens avskrift:

Lagsammanhållning

VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA Lagsammanhållning2003 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA Kämpa ge aldrig upp träffa kompisar träffa nya vänner träffa kompisar göra mål tro på mig själv i svåra lägen tro på mig själv i svåra lägen höra jubel i publiken känslan ”det här var verkligen snyggt” känna sig bäst göra mål vinna duellerna stämningen assist jag tycker det är roligt att spela fotboll bryta starta spelet

Vad tillför jag laget och vad är viktigt för laget Lagsammanhållning2003 Vad tillför jag laget och vad är viktigt för laget hålla stämningen tro kämpa Positivt peppa positivt Peppa om vi ligger under kan vi fortfarande om vi ligger under kan vi Vinna Fortfarande vinna Glada gemenskap uppmuntra varandra Tro laganda peppa vinner bollen laganda peppa samarbete

Vad tränarna förväntar sig av dig som deltar: FÖRHÅLLNINGSSÄTT Vad tränarna förväntar sig av dig som deltar: •Fel vet den om som gjort det. Förstärkt det inte. •Bekräfta rätt handling eller beteende med uppmuntringar (t ex tumme upp) •Visa respekt mot varandra och andra, som du själv vill bli bemött bemöter du andra (även motståndare). •Till träning och match kommer jag förberedd, såsom alla saker är med och jag har skaffat mig energi i rätt form för att må bra. •Alla kan hjälpa och lära av varandra, både föräldrar, barn och ledare. Tänk alla som resurser.

GODA KÄNSLOR JAG VILL KÄNNA ALLA KÄMPAR FÖR VARANDRA JAG MÖTS AV KOMPISAR OCH VÄNNER JAG TROR PÅ MIG SJÄLV I SVÅRA LÄGEN JAG ÄR DELAKTIG I MÅL, BÅDE GENOM DEFENSIV OCH OFFENSIV HÖR JUBEL FRÅN PUBLIKEN JAG KÄNNER MIG BÄST JAG VINNER DUELLERNA JAG KÄNNER GLÄDJE

VAD JAG GÖR FÖR LAGET JAG ÄR SCHYST MOT ALLA OCH FÖRSÖKER VARA POSITIV HELA TIDEN TROR PÅ LAGETS STYRKA FÖRE JAGET GÖR MITT BÄSTA OCH KÄMPAR DET FINNS ALLTID VINSTER ATT VINNA OAVSETT STORLEK ÄR MIN INSTÄLLNING UPPMUNTRAR VARANDRA OCH SAMARBETAR TAR ANSVAR FÖR DET JAG SÄGER, VINNER VI GLÄDJE OCH VINSTER AV DET JAG SÄGER

JAG ÄR MED OCH SKAPAR LAGANDAN SOM GÖR OSS TILL INDIVIDUELLA MÄSTARE